Omakotitalo | 5h, k, 2*kph, khh, s, parveke, terassi, piha

Vahverokuja 8, Ylästö, Tolkinkylä, Tolkinmetsä, Vantaa

Hinta

495 000 €

Koko

112 / 125 m²

Vuosi

2004

Ihastuttava perhekoti Ylästön Tolkinkylän uudehkolla pientaloalueella, paikallisten palveluiden sekä loistavien ulkoilualueiden ympäröimänä. Tämä 2004 valmistunut, kahteen tasoon rakennettu omakotitalo on ihana kotimainen klassikkokoti, jossa valoa ja tilaa on runsaasti. Omakotitalo on suunniteltu suuremmankin perheen tarpeisiin ja rakennuksessa on hyvät makuuhuonetilat, joita saa myös otettua käyttöön lisää, useat saniteettitilat, erinomaiset säilytystilat sekä tilaa myös perheen yhteisiin hetkiin. Alakerta alkaa ihanan suurella eteisellä, jonka tilavassa tuulikaappi-osiossa majoittuu suuremmankin lapsiperheen ulkovaate- ja kenkärepertuaari sekä harrastusvälineet tai vaikkapa lastenvaunut. Eteisaula puolestaan avaa käynnin tilavaan alakertaan, jossa sijaitsee suuri oleskelualue keittiöineen, ruokailutiloineen ja olohuoneineen sekä yksi makuuhuone, saunaosasto ja kodinhoitotilat ja erillinen wc. Yläkertaan johtava avoportaikko on sijoitettu kivasti oleskelualueen keskelle ja luo eri toiminnon tiloihin hieman yksityisyyttä. Yläkerrasta löytyy puolestaan makuuhuoneet sekä kylpyammeella varustettu kylpyhuone. Nykyisessä tilanjaossa yläkerrassa on toinen olohuone, jonka voi kuitenkin muuttaa helposti neljänneksi makuuhuoneeksi. Tilasta on käynti suurelle katetulle parvekkeelle. Yläkerrassa on tunnelmalliset vinokatot, kuten suomalaisissa klassikkokodeissa kuuluukin olla. Hyvä on myös huomata, että vinokattoisissa huonetiloissa todellinen lattiapinta-ala on ilmoitettuja neliöitä suuremmat, sillä huoneistoalaan ei lasketa huonekorkeudeltaan alle 1,6 metrin tiloja. Rakennuksessa on ilmalämpöpumppu ja olohuoneessa on takkavaraus valmiina. Etupihalla sijaitsee autokatos ja parkkitilaa on muutoinkin mukavasti vaikkapa vieraidenkin pysäköintiin. Etupiha on kiveytetty ja autokatoksesta löytyy sähköauton latauspistoke. Pihan nurmialue on tasainen ja hyvin hoidettu. Pihalta löytyy niin terassialueet, maltilliset istutukset kuin säilytystilaakin. Ylästö on lapsiperheiden suosikki ja alueen kotitalouksista jopa 61% on lapsiperheitä. Alue sopii kuitenkin myös loistavasti esimerkiksi ulkoilun parissa viihtyvälle aikuistaloudelle, sillä aluetta ympäröi valtavan suuret Sarkaniityn ja Peltovuorenmetsän ulkoilualueiden monipuoliset mahdollisuudet. Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20194657
Sijainti
  • Vantaa Ylästö Tolkinkylä, Tolkinmetsä
  • Vahverokuja 8, 01690 Vantaa
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, 2*kph, khh, s, parveke, terassi, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Kokonaispinta-ala
125 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapiirustusten mukaan rakennuksen kerrosala on 125m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

495 000,00 €

Velaton hinta

495 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

639,66 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

45,00 € / kk

Puhtaanapito

22,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutustiedoissa mukana sähköauton lataus. Elisan Adsl 39,90€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Terassin markiisi kuuluu kauppaan.
Tehdyt remontit
Talon maalaus 2014 ja 2021, radonimuri asennettu 2014, ilmalämpöpumppu (Mitsubishi) hankittu 2006 ja huollettu 2018, keittiön hana ja pesuallashana vaihdettu 2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energia todistus puuttuu, tilataan ennen kaupantekoa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Olohuoneessa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Kodin pirteä keittiö on Isku Keittiöiden kädenjälkeä. Sen kahteen suuntaan aukeavat ikkunat tarjoavat paitsi kokille miellyttävät näkymät, myös ihanan paljon luonnovaloa keittiöön. Varusteina on Festivon kotikylmiö (kunnostettu 2023), pakastinkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin (huippuimuri), mikro sekä astianpesukone. Keittiön lattiat ovat parkettia ja seinät laattaa/maalia. Varsinainen ruoanlaittotila jatkuu oleskelualueelle erkkerilliseen ruokailutilaan, joka tarjoaa luonnonvalossa kylpevän alueen suuremmankin ruokailuryhmän tarpeisiin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Rakennuksessa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Alakerran suuri kylpyhuonetila sijaitsee saunaosastolla. Kylpyhuoneeseen on sijoitettu peseytymistilojen lisäksi mainiot tilat kodinhoitoon ja tila toimii myös kätevästi saunojien pukuhuoneena. Löylyjen jälkeen voi kylpyhuoneen ulko-ovesta pujahtaa suoraan pihalle. Varusteina on lämminvesivaraaja, pesukoneliitäntä sekä tilaa pesutornille, käsienpesuallas, runsaasti kaapistotilaa ja suihkunurkkaus. Yläkerran kylpyhuone on sijoitettu aulatilaan palvelemaan yläkerran makuuhuoneita. Ja tämä kylpyhuone sopiikin todellisille nautiskelijoille, sillä tila on varustettu omalla kylpyammeella. Lisäksi kylpyhuoneessa on suihku, wc-istuin sekä peili. Suuri kattoikkuna tuo tilaan upeasti luonnonvaloa ja vinokatto ihanaa tunnelmaa. Molempien kylpyhuoneiden seinät ja lattia ovat laatoitetut.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc-tila sijaitsee alakerrassa, sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Varusteina on wc-istuin, bideesuihku, peilikaappi, käsienpesuallas sekä korkea varustekaappi. Wc:n lattia on laattaa ja seinät laattaa/maalia.
Saunan kuvaus
Vaaleapuinen, suomalainen klassikkosauna. Vaaleat vaakakuusipaneelit ja haapalauteet. Löylyistä vastaa mustasähkökiuas. Saunan lattia on laattaa ja seinät paneelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone sijaitsee alakerran kylpyhuoneen kanssa samassa tilassa. Lue lisää kylpyhuone-osiosta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone muodostaa yhdessä ruokailutilan ja eteisaulan kanssa n. 35 neliön suuruisen tilan, joka suurten ikkunoiden ja hyvän huonekorkeuden ansiosta tuntuu vielä kokoaankin suuremmalta. Tila on todella suunniteltu perheen yhteisiin hetkiin, jossa jokaisella toiminnan tilalla on oma rauha ja ovat samalla yhtä suurta tilaa. Olohuonepuolella kalustusmahdollisuuksia on tarjolla mukavan runsaasti. Olohuoneen seinät ovat maalia ja lattia parkettia.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Rakennuksessa on nykyisellään kolme makuuhuonetta, joiden lisäksi yläkerran olohuoneeseen on huomioitu makuuhuonevaraus, josta saa tehtyän eljännen makuuhuoneen käden käänteessä. Makuuhuoneista yksi sijaitsee alakerrassa ja toimii loistavasti esimerkiksi työhuoneena, kaksi muuta makuuhuonetta (sekä neljännen varaus) sijaitsevat yläkerrassa. Kaikki rakennuksen makuuhuoneet ovat kooltaan runsaita, mutta omaan luokkaansa pääsee yläkerran etupihan puoleinen makuuhuone, jossa lattiapinta-alaa on lähes 20m2 ja tilaa muutamallekin lapselle. Makuuhuoneissa on pohjapiirroksen mukaiset kaapistot, parkettilattiat sekä maalatut seinät.
Säilytystilojen kuvaus
Pihavajat kuuluvat kauppaan,
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-40-436-20
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
633 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
126.6 m²
Tontin nimi
40436
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asunto kohden saa rakentaa 40m2 taloustilaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Piha-alueella on n. 5m2 puutarhavaja, josta on tehty toimenpideilmoitus vuonna 2009.
vaja
Palvelut
Koulut: Ylästön koulu (1.-9.lk) n. 1,5km, Vantaa International school (1.-9.lk) n. 2,3km.
Palvelut: Lähikauppa n. 1,4km. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo n. 2,7km. Alueella hyvät ulkoilumaastot ja paljon lähivirkistysalueita.
Päiväkodit: Peltovuoren päiväkoti n. 850m, Isomännyn päiväkoti n. 1,3km, Ylästön päiväkoti 1,5km.
Liikenneyhteydet
Ylästöntien pysäkeille n. 700m, josta yhteydet 571 (Myyrmäen asema-Tikkurila) ja 574 (Peijas-Myyrmäki). Ylästöntien pysäkille n. 900m, josta bussi 614 (Hakaniemi-Ylästö).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Ylästö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarlin Tomi

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.