Koti Saaristossa Oy LKV
Koti Saaristossa Oy LKV

Omakotitalo | 4 mh, oh, k, wc:t, pesutilat, kellari, eristetty huone ja kylmä vintti

Hakkenpäänraitti 121, Hakkenpää, Taivassalo

Hinta

129 000 €

Koko

165 / 208 m²

Vuosi

-

Iso talo meren läheisyydessä! Komeasti tilaa kolmessa kerroksessa. Alakerrassa 3 mh, iso oh, keittiö ja pesutilat. Yläkerrassa todella iso makuuhuone omalla vessalla, lisäksi eristetty huone ja kylmävintti ja lisätilaa vielä kellarissa. Tähän mahtuu hyvin isompikin perhe. Nykyisen omistajan aikana uusittu salaojitukset, rännikaivot, viemäröintijärjestelmä, viemärit, vesiputket ja kattila, pihan kallistukset tehty, terassi lasitettu, keittiö ja pesutilat remontoitu. Yläkerran laajennus ja katto uusittu. Ikkunoita uusittu. Tehty siis ne suurimmat. Kuntotarkastus myös tehty. Lisäksi noin 54 m²:n autotalli, jossa kivikellari alla sekä puuvaja, leikkimökki ja kasvihuone. Kunnan vesi, jätevesille oma maasuodatuskenttä ja saostussäiliö. Vesikiertoinen patteri- ja lattialämmitys puilla ja sähköllä. Viihtyisä rinnetontti 8 240 m², jossa myös tasaista nurmikenttää. Tontin yläkulmassa on kiva fiilistelypaikka, josta näkyy meri! Hakkenpään rantaan matkaa noin 400m. Siellä on mm. uimaranta, laavupolku, vuokravenepaikkoja ja ravintola. Taivassalon keskustaan on matkaa noin 8 km. Siellä on päiväkoti Pikkupoiju ja yhtenäiskoulu. Keskustassa on hyvät palvelut ja liikuntamahdollisuudet mm. liikuntahalli, kuntosali, urheilukenttä, kuntorata, hiihtolatu, luistelualue, frisbeegolfrata, kuntoportaat, Toivon puistossa on mahdollisuus mm. beach volleyn pelaamiseen, skeittaukseen ja ulkokuntosalilaitteiden käyttöön. Pienessä saaristolaiskunnassa on hyvä asua!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20201183
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 mh, oh, k, wc:t, pesutilat, kellari, eristetty huone ja kylmä vintti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
165 m²
Muiden tilojen pinta-ala
43 m²
Kokonaispinta-ala
208 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-alaan on laskettu 4 mh, oh, k, khh ja pesutilat. Muihin tiloihin laskettu yläkerran kylmä, mutta eristetty huone sekä kylmävintti sekä kellaritilat. Ulkomitat noin 10X16 m. Pinta-alat on arvioitu ulkomittojen mukaan. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Todelliset pinta-alat voivat siis olla esitteessä mainittuja pienempiä tai suurempia. Kauppahinta ei perustu pinta-alaan.
Asuinkerrosten määrä
3
Vapautuminen
Muu ehto: 3 kk kaupasta/ sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Velaton hinta

129 000,00 €

138 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lämmitetty paljon puilla noin 25-30 m³/vuosi. Silloin sähkönkulutus ollut noin 6000 kwh/vuosi. Vesi- ja sähkömaksu kulutuksen mukaan. Saostussäiliön tyhjennys 1-2 krt vuodessa. Tiemaksu ollut noin 25 €/vuosi. Kiinteistövero on ollut noin 400 €. Taivassalon kunnan ekomaksu 26,00 euroa + voimassaoleva alv.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä laminaatttilattia. Kellarissa tekninen tila ja paljon säilytystilaa. Kellari on noin 175 cm korkeaa tilaa. Lasitetun terassin jälkeen talon päädyssä on katos.
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Taivassalon kunnalla on oikeus lunastaa nämä kiinteistöt etuostolain (608/1977) 1 §:n perusteella (etuosto-oikeus).
Tehdyt remontit
Nykyisen omistajan aikana: Salaojitukset, rännikaivot, pihan kallistukset tehty ja viemäröintijärjestelmä , viemärit ja vesiputket uusittu, terassi lasitettu, keittiö ja pesutilat remontoitu. Yläkerran laajennus ja katto uusittu. Ikkunoita uusittu.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Kattila uusittu v. 2006, puu/sähkövastukset. 1400 litran varaaja kellarissa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
Maasuodatuskenttä ja saostussäiliö 3m³
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kunnan vesiliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Puurunko ja ulkoverhous karaattilevy. Levy on vaneria, jossa on kivirouhepinnoite. Pesutilojen osalla tiiliverhous. Osassa taloa rossipohja, osaassa hiekka + valu. Kellari keittiön ja yhden mh:neen alla.
Keittiön kuvaus
Keittiössä puuhella.
Lattiamateriaalit: korkki
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Pesuhuoneesta kulku lasitettulle terassille.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: muovi
Lattiamateriaalit: muovi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on wc-istuin. Kaapissa on kiertovesipumppu lattialämmitykselle ja jakotukki ja siitä putket yläkertaan.
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on tilava.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on 3 makuuhuonetta. Yläkerrassa on päädyssä iso makuuhuone, jonka yhteydessä on wc ja vaatehuone. Yläkerran makuuhuoneessa on laminaattilattia, seinät tapettia. Wc:ssä on laminaattilattia ja seinät kaakelia. Lisäksi yläkerrassa on eristetty huone, jossa lautalattia. Sen huoneen läpi on kulku kylmävinttiin. Yläkerta on viimeisintä laajennusosaa, v. 2007-08. Eli silloin asennettu myös vesi- ja viemäriputket sekä patterit.
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
833-402-3-80
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
8 240 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tilan 833-402-3-80 Harjula pinta-ala on 3890 m² ja 833-402-3-45 Kaasinki tilan pinta-ala on 4350 m². Tilat myydään yhdessä. Päärakennus, puuvaja ja leikkimökki Harjula -nimisellä tilalla, autotalli ja kasvihuone Kaasinki -nimisellä tilalla. Kaasinki -nimisellä tilalla on osuudet yhteisiin alueisiin: Yhteinen vesialue 833-402-876-3 VESIALUE 2) Yhteinen vesialue 833-402-876-4 VENEVALKAMA 3) Yhteinen vesialue 833-402-876-14 Kalastusalue 4) Yhteinen maa-alue 833-402-878-1 VENEVALKAMA Naapurin jätevesipumppaamo on tien reunassa lähellä Hakkenpäänraittia Harjula -nimisen kiinteistön puolella.
Tontin nimi
Harjula
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Harjula -nimiseen kiinteistöön kohdistuu rasitteena Hakkenpään yksityistie.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusjärjestyksen mukaan rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetulla rakennuspaikalla rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m² Rakennusoikeus on aina tarkistettava luvan myöntävältä viranomaiselta.
Kaavoitustiedot
Taivassalon kunta
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Rakennukset
AUTOTALLI: puurunko, peltikatto, eristämätön, sementtilattia, sähköt, 2 ovea. Kivikellari alla. Noin 54m². KASVIHUONE LEIKKIMÖKKI PUUVAJA: Vanha, osittain hirsirunkoinen ja tiilikattoinen. Sähköt.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Taivassalo

Asuinalueena Hakkenpää, Taivassalo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannula Taija

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, yrittäjä

Koti Saaristossa Oy LKV

Koti Saaristossa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.