Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Kerrostalo | 6h, keittiö, 2x kh, sauna, khh, parveke, (yj. 6h + k)

Kuusisaarentie 9, Kuusisaari, Helsinki

Hinta

1 159 000 €

Koko

172 m²

Vuosi

1974

Loistavapohjainen maalämmöllä varustettu huoneisto merellisessä Kuusisaaressa! Tämä koti on täydellinen! Niin kaunis, kodikas ja tyylikäs, laadukkain materiaalein remontoitu ja rakkaudella asuttu. Pohjaratkaisu on loistava, sijainti rauhallinen ja näkymät kauniin vehreät. Asunnon jokainen yksityiskohta on huolella mietitty ja taidolla toteutettu. Laadukkaassa keittiössä viihtyy vaativakin kokkailija, keittiöstä löytyy runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Ruokailutila ja olohuone muodostavat upean yhtenäisen tilan ja tunnelmaa lisää entisestään kaunis takka. Neljä makuuhuonetta, joista löytyy sopivasti säilytystilaa. Tunnelmallinen kirjastohuone, jota voi mainiosti hyödyntää myös vieras ja työhuoneena, kirjastohuoneesta on kulku viihtyisälle terassiparvekkeelle. Erillinen kodinhoitohuone lisää arjen sujuvuutta. Kaksi kylpyhuonetta ja oma sauna. Sähköauton latauspisteet autotallissa ja pihalla. Jo taloyhtiön piha-alueelle astellessasi huomaat, että taloyhtiö on hyvin hoidettu. Tarvittavia korjauksia ja kunnossapitotöitä on tehty ajallaan. Asuinalueena Kuusisaari on pidetty ja arvostettu; täällä todella viihdytään eikä ihme! Päivittäispalvelut löytyvät lähialueelta, samoin päiväkodit ja koulut. Merelliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat laajat. Liikkumaan pääset sujuvasti niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin, toki myös pyöräilijälle aukeaa laajat reittimahdollisuudet. Vastaavanlaisia koteja on todella harvoin tarjolla, nyt kannattaakin toimia nopeasti! Otathan yhteyttä heti tänään! Laura Mitrunen, laura.mitrunen@bo.fi , 0400 589 224 Katariina Ahlbäck, LKV, kata@bo.fi, 050 521 2508

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20212276
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, keittiö, 2x kh, sauna, khh, parveke, (yj. 6h + k)
Asuintilojen pinta-ala
172 m²
Kokonaispinta-ala
172 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä olla mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 159 000,00 €

Velaton hinta

1 159 000,00 €

Neliöhinta

6 738,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

903,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

903,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

- Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapistot eteisessä.
Tehdyt remontit
Kylpyhuoneiden, kodinhoituoneen ja keittiön remontti. Lattia uusittu ja lisätty parketin alle iskua vaimentava kerros/matto.

Kaksi pienemmän makuuhuoneen ikkunaa ja olohuoneen iso ikkuna vaihdettu nykyisten omistajien toimesta.
Erillisen makuuhuoneen ikkuna vaihdettu noin 5-10 vuotta sitten.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poistoilmanvaihto
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Tyylikäs keittiö laadukkailla materiaalivalinnoilla. Runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Varustus: Keraamiset työtasot (-Nollahuokoinen pinta takaa hyvän tahrankestävyyden. -Naarmuuntumaton pinta -Hyvä lämmönkesto – kuumat kattilat voi laskea suoraan tasolle -Voidaan käyttää myös ulkona), kalustepeitteiset täysikorkeat jääkaapp ja pakastin, viinikaappi, iduktioliesi, kalusteisiin integroitu mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Lisäksi keittiöön on kytketty huippuimuri. Linjakkaat ja kestävät keraamiset työtasot (-Nollahuokoinen pinta takaa hyvän tahrankestävyyden. -Naarmuuntumaton pinta -Hyvä lämmönkesto – kuumat kattilat voi laskea suoraan tasolle)
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen lattiat on laattaa ja seinät kaakeloitu. Kylpyhuoneeseen on kytketty huippuimuri. Varustukseen kuuluu wc-istuin, suihku, suihkuseinä, peilikaappi , kylpyhuonekaapisto ja lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi
Saunan kuvaus
Oma sauna. Lisäksi yhtiöstä löytyy sauna- ja uima-allasosasto.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Toiminnoiltaan erinomainen kodinhoitohuone, josta löytyy tilaa pesukoneelle ja kuivausrummulle. varustukseen kuuluu pesukone, kuivausrumpu, pöytätaso, silityspöytä, pesuallas, lattialämmitys. Laatta lattia ja seinät on maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on upea takka lasiluukulla. 2021 on asennettu takkaimuri.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumilaatta
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti, isännöitsijä Erkki Pitkänen.
Huolto
Hiidenhuolto Oy Huoltuyhtiön toimesta ruohonleikkuu, pihan siistinä pitäminen ja lumen auraus. Muu pihan huolto talkoovoimin tai asukkaiden toimesta.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Saunaosasto, ulk.välinevarasto, kellarivarastotila.

Takkojen kunnossapitovastuu osakkailla.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 6

Tehdyt remontit
2022 Uusittiin toinen lämminvesivaraaja (Lämpöhuoltokeskus Oy), asennettiin jokaiseen autotaliin ja ulkona oleviin sähkötolppiin asuntokohtaiset sähkömittarit. Sähköauton lataus mahdollinen.
2021 Sokkelista irronneiden palojen paikkaus ja sokkelin maalaus, kattojen puhdistaminen roskista, julkisivutiilien ja saumojen kunnon tarkistus, tontilla olevien puiden kunnon tarkistus ja vaarallisten puiden kaadattaminen, kurtturuusun poistaminen ja peittäminen talvenyli, kotitalousjätteiden lajittelupisteiden laittaminen
2020 Salaojaputkien kunnon tutkiminen ja osittainen kuvaaminen, talon tiiliverhouksessa olevien vaurioiden alustava tutkiminen (Tekijä: Kari Waltzer), savupiipun sisäpuolen ja piipun hatun uusiminen, keittiön viemäriputkien huuhtelu ja putsaus
2019 Kylpyhuoneiden ja suihkuhuoneiden lattiakaivojen sukitus (Relino Pipe Oy), poistoilmanvaihto putkien kunnostus, puhdistus ja säädön tasapainotus (OD Säätöasentajat Oy), apukeittiöiden lattiakaivojen sukitus (Relino Pipe Oy), autotallin ovien ja seinän loppukunnostus, roskien ja sammalen poistaminen sekä oksien leikkaaminen katoilta (Hiidenhuolto Oy)
2018 Kellarikäytävän seinien ja katon sekä kattolevyjen korjaus, autotallin ovien puuosien kunnostus ja lakkaus sekä messinkilevyjen uusiminen ja rautaosien maalaus, kattopeltien kunnostus ja maalaus, yhden katolla olevan huippuimurin ja kaikkien kontaktorien uusiminen
2017 Rappujen ulko-ovien puuosien kunnostus ja levyjen uusiminen, katon puhdistus ja sammaleenpoisto (Hiidenhuolto Oy)
2015 ja 2016 vuosien aikana ei tehty merkittäviä kiinteistön hoitotöitä
2014 Uusittiin asuntojen TV- antennijohdot, eristettiin ja kunnostettiin rappujen ulko-ovien katokset
2013 Asuntojen A 1 ja C5 kellarivaraston kattojen eristyksen korjaus, ulkopuolelta ja sisätilojen maalaus, ulko-ovien ja autotallin ovien lukkojen uusiminen, DNA Oy veti rakennukseen valokaapeliyhteyden, asensi tietoliikenne- verkkolaitteet varastoon ja antenni- ja radiopaikat katolle
2011 Asunnon A 1 vesivuodon korjaus sekä asunnon keittiön puoleisen, sivustan huoneiden lattioiden alla olevien putkistojen uusiminen, sokkelin sisäpuolisen ryömimistilan puhdistaminen ja desifiointi (Master-Kuivaus Oy ja Puuha Oy), käyttövesiputkistojen täydellinen saneeraus pinnoittamalla ja vinoistukkaventiilien ja ohuiden kupariputkien uusiminen. (Poxytec Oy), asunnon A 1 keittiön viemärilinjaston kunnon tutkiminen (Eerola Oy )
2010 Vesijohtoputkiston kunnon tutkiminen sukituksen tekemiseksi (Are Oy), lämmitysjärjestelmän muuttaminen maalämmöllä ja öljyllä toimivaksi (Tom Allen Oy)
2009 Rakennuksen ulkopintojen kunnostus ja maalaus, öljysäiliön ja pihan asfaltin uusiminen
2005 Käyttövesiverkoston kuntotutkimusraportti jaettu osakkaille ja käsitelty yhtiökokouksessa
2004 Käyttövesiverkoston kuntotutkimus (Laatija: Tekmanni Service Oy)
2003 LVIA-laitteiden peruskuntoarvioraportti jaettu osakkaille ja käsitelty yhtiökokouksessa
2002 LVIA-laitteiden peruskuntoarvio
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2024:
- talon julkisivun kuntokartoituksen tekeminen ja mahdollisten korjaustoimenpiteiden toteuttaminen
- rappujen ulko-ovien lippojen tarkistus ja korjaus
- tontilla kasvavien kurtturuusujen poistamisen jatkaminen
- selvitetään sähköautojen lataamispisteiden tarve ja mahdollinen toteutustapa
- käyttövesiputkien ja viemäreiden kuntoa seurataan silmämääräisesti, mikäli ongelmia ilmaantuu, niin silloin käytettiin ulkopuolisia asiantuntijoita korjaustarpeen selvittämiseen

Vuosille 2023-2024 ei ole suunniteltu muita kuin edellä mainitut uudistus ja kunnostus työt. Kiinteistön korjaustöissä ja tutkimuksissa sekä töiden tehneiden asiantuntijoiden kanssa käydyissä keskusteluissa ei ole hallituksen tietoon tullut mitään sellaista merkittävää yhtiön rakennuksen ja kiinteistön, kunnossapitotarvetta, joka pitäisi välttämättä toteuttaa yhtiökokousta seuraavien viiden (5) vuoden aikana.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus tekeillä / Isännöitsijä Erkki Pitkänen 8.5.2023
Tontin koko
5 051 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Helsingin kaupunki p. 09 310 11 111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Helsingin Kuusisaarentie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi autotallipaikka. Piha-alueella on kaksi paikkaa.
Jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi autotallipaikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuusisaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mitrunen Laura

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.