Alcovi LKV
Alcovi LKV

Omakotitalo | 4-5h + k + kphx2 + s + wc + khh + vh + at + tekn.tila

Pakilantie 101 A 2, Paloheinä, Pakila, Helsinki

Hinta

724 000 €

Koko

140 / 157 m²

Vuosi

2008

Tunnelmallinen omakotitalo Paloheinän parhailta paikoilta Vuonna 2008 valmistunut kaksitasoinen koti on valmis vastaanottamaan uudet asukkaansa. Tässä kodissa on viihdytty pitkään, eikä suotta. Edulliset asumiskustannukset, toimiva pohjaratkaisu, runsaasti luonnonvaloa, lämmin autotalli, metsikköön rajoittuva piha-alue – ja paljon muuta! Ajattomin sävyin ja kestävin materiaalein viimeistellyt asuintilat ovat siistikuntoiset, joten muuttamaan pääset vailla huolta suurista remonteista. Tämä koti vapautuu sopimuksen mukaan, myös heti kaupanteossa. Kodin sydämenä toimii kiistatta hulppealla huonekorkeudella ja suurilla ikkunoilla varusteltu olohuone, johon yhdistyy luontevasti sekä ruokailutila että keittiö. Takka tuo tunnelmaa ja lämpöä pimeneviin iltoihin, lisäksi takassa on avopesä, jossa paistaa maittavat ruoat. Domuksen keittiö kera kivitasojen on ilo käyttäjälleen, sillä niin taso- kuin kaappitilaakin löytyy runsain mitoin. Alakertaan sijoittuu lisäksi kaksi makuuhuonetta, pesutilat, sauna, kodinhoitotila ja erillinen wc. Kodinhoitohuone kurasyöppöineen ja kuivauskaappeineen nostaa arkielämän toimivuutta osaltaan, kuten myös erillinen wc, joka sijaitsee eteisen välittömässä läheisyydessä. Tilava kylpyhuone saunoineen on ajaton kokonaisuus, jossa peseytyy mielellään! Yläkerrasta löytyy verrattain suuri makuuhuone, avara aulatila, tämän kodin toinen kylpyhuone, sekä mukavasti säilytystilaa. Aulatila biljardipöytineen on mitä parhain paikka esimerkiksi perheen nuorison yhteiseksi ajanviettopaikaksi. Piha-alueen viimeistelyssä on kiinnitetty helppohoitoisuuteen: kiveys, nurmikko, liuskekivet ja suuri terassi muodostavat viihtyisän pihan, jossa on tilaa myös lasten leikkeihin. Piha-alue asettuu osin myös kaupungin puolelle, kysy lisätietoja välittäjältä. Perheen molemmille autoille on paikkansa, toiselle lämpimästä tallista. Hallinnanjakosopimuksella hallittavalle tontille sijoittuu myös toinen omakotitalo. KUNTOTARKASTETTU 9/2023 Helsingin Paloheinä on arvostettu ja vehreä asuinalue aivan Keskuspuiston kupeessa, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Kattavat palvelut siintävät vain kilometrien säteellä kotiovelta, ja niin koulut kuin päiväkoditkin ovat turvallisen matkan päässä. Harrastusmahdollisuudet ovat Paloheinässä omaa luokkaansa, lähestulkoon lajista riippumatta. Tämä koti on aidosti nähtävä paikan päällä. Vastaavia tulee harvoin tarjolle! Huomaathan, että esittelyjä järjestetään vain yksityisesti. Varaa oma aikasi Hillalta, hilla.heikkila@alcovi.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20217331
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + k + kphx2 + s + wc + khh + vh + at + tekn.tila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Muiden tilojen pinta-ala
17 m²
Kokonaispinta-ala
157 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu asuintilojen pinta-ala 140 m2 pitää sisällään 1. kerroksen asuintilat ja autotallin sekä 2. kerroksen asuintilat. Muut tilat sisältävät rakennuslupapiirustuksissa esitetyt kellaritilat: kodinhoitotila, kph, sauna. Rakennuksen kokonaisala on 165 m2. Esitetyt pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustuksiin, eikä niitä ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

724 000,00 €

Velaton hinta

724 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero on 800,41 e vuonna 2023. Käyttösähkönkulutus 6.853 kWh vuonna 2023. Kaukolämmön kulutus noin 20.900 kWh viimeksi kuluneen vuoden aikana. Jätemaksu noin 15-30 e/kk. Vesi käytön mukaan. Kaupan kohteeseen kiinnitetyt sähköiset panttikirjat (440.000 e) siirretään ostajalle kauppahinnan maksua vastaan. Ostaja vastaa kaupasta menevästä varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta) ja panttikirjojen siirrosta maksettavasta kulusta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laattaa, seinät maalatut ja katto paneloitu. Peililiukuovikaapistoa. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran aulan lattia on parkettia, seinät maalatut ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Aulan yhteydessä ja alakerrassa päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Lattiat parkettia, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhokiskot/-tangot, ilmalämpöpumppu, kuivauskaappi, autotallin jääkaappi-pakastin, biljardipöytä
Kohteen lisätiedot
Tontin virallinen raja kulkee takapihan puoleisen terassin reunassa. Kysy lisätietoja välittäjältä.
Tehdyt remontit
Ilmanvaihtokoneen moottorit -21-22, naapurin (yhteinen tontti) ja myytävän kiinteistön välinen raja-aita uusittu -22, terassi öljytty säännöllisesti, rännit puhdistettu vuosittain, ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdettu kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi tarvittavia huoltotoimenpiteitä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kiinteistö on siistikuntoinen, mutta monelta osin jo pientä pintaremonttia vaativa. Talotekniikka on alkuperäistä (2008).
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • Todistus on laadittu 22.9.2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Perustus: maanvaraiset betonianturat. Perusmuuri: harkkorakenteinen. Alapohja: alapuolelta lämmöneristetty maanvastainen betonilaatta. Ulkoseinät: puurakenteisia, puuverhoiltuja ja tiiliverhoiltuja. Välipohja: puurakenteinen. Yläpohja: puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Keittiön (Domus) varustukseen kuuluu induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, astianpesukone ja side-by-side-jääkaappi-pakastin. Työtasot ovat kiveä, välitila kaakelia. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Takka. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneita on 2 kpl. Alakerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu peili- ja allaskaappi, korkea kaappi, suihku, wc-istuin, bidee-suihku, pyyhekuivain ja naulakko. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Kulku päämakuuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu peili- ja allaskaappi, suihku, wc-istuin, bidee-suihku ja naulakko. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Ikkuna ulos. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n varustukseen kuuluu peili- ja allaskaappi, wc-istuin, bidee-suihku ja pyyhekoukku. Portaiden alle (verhon taakse) sijoittuu säilytystilaa. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Saunan kuvaus
Sähkökiuas. Lattia on laattaa, seinät ja katto puupaneelia. Ikkuna ulos. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen varustukseen kuuluu vesipiste, kurasyöppö, pesukoneliitäntä, tilavaraus pyykinpesukoneelle, kuivauskaappi sekä naulakot. Lattia on laattaa, seinät osin laattaa, osin maalatut ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Kulku suoraan ulos.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia, seinät maalatut ja katto paneloitu. Takka. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 3 kpl. Makuuhuoneiden lattiat ovat parkettia, seinät maalatut ja katot paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone 2 kpl, ulkovarasto, lämmin varastotila, autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto tiilikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-35-36-17
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
807 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee kaksi omakotitaloa. Tontti on jaettu määräosiin hallinnanjakosopimuksella.
Rakennusoikeuden pinta-ala
242 m²
Rasitteet
Kaupan kohde on oikeutettuna useissa rasitteissa. Lisätietoja kiinteistörekisteriotteelta ja välittäjältä. Tontin hallintaan on kirjattu hallinnanjakosopimus, jolla tontti on jaettu kahteen hallinta-alueeseen: A ja B (kaupan kohde).
Kaavoitustiedot
sitova tonttijako. Lisätietoja Helsingin kaupunki, kartta.hel.fi, p. 09 1391 691 (vaihde). Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AOR Asuinrivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue.
Lähialueella on käynnissä kaavamuutoksia, kts. lisätietoja kartta.hel.fi ja/tai kysy välittäjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli, tekninen tila ja varasto sijoittuvat asuinrakennuksen yhteyteen. Em. tilojen lämmitystapana on kaukolämpö ja lämmönjako vesikiertoisella lattialämmityksellä. Varastorakennus on puurakenteinen, ei lämmitystä.
autotalli, vaja, varasto
Pihan kuvaus
Piha on pysäköintipaikan ja kulkuväylän osalta viimeistelty kiveyksellä, lisäksi terassi ja liuskekivetystä. Muilta osin nurmea. Pihalla suihkulähde ja kylmä ulkovarasto.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Paloheinä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.