ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 4h, avok, kph, wc, s, vh, lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3-4h + kt + s)

Länsisatamankatu 28, Jätkäsaari, Helsinki

Hinta

443 000 €

Koko

87 m²

Vuosi

2017

Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaan ja valoisaan lapsiperheen kotiin Jätkäsaaressa! Tämä viehättävä asunto on täynnä kodikasta tunnelmaa ja tarjoaa täydellisen ympäristön perheesi kasvulle ja viihtymiselle. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen, luoden avoimen ja avaran tilan, jossa valo virtaa runsaasti. Olohuoneessa on tilaa suurelle ruokailuryhmälle, ja keittiössä erillinen saareke mahdollistaa ruoanlaiton yhdessäoloa unohtamatta. Kaksi makuuhuonetta tarjoavat mukavasti tilaa, ja niihin liittyvät vaatehuoneet pitävät huolen siitä, että säilytystila ei lopu kesken. Kolmannesta makuuhuoneesta avautuu ovi lasitetulle parvekkeelle, jossa voit nauttia raikkaasta ilmasta ja kaupunkinäkymistä. Kylpyhuoneessa on paikka pesutornille ja siellä sijaitseva sauna tarjoaa rentouttavan paikan päivän päätteeksi. Lisämukavuutta tuo toinen erillinen wc. Asunto sijaitsee hyvin varustellussa taloyhtiössä. Yhteiskäytössä olevat tilat, kuten sauna, kerhohuone, väestönsuoja, talopesula, ulkoiluvälinevarasto ja irtaimistovarasto lisäävät entisestään asumismukavuutta. Jätkäsaari on arvostettu asuinalue, jossa meri ja kaikki tarvittavat palvelut ovat käden ulottuvilla. Alueelta on vaivatonta liikkua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Tule ihastumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka yhdistää käytännöllisyyden, viihtyisyyden ja loistavan sijainnin täydelliseksi paketiksi lapsiperheelle! Yhtiöjärjestyksen mukaan 3-4h+kt+s.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 11:25 - 11:55
Esittelijänä Minna Uski
p. 044 328 6248

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20221624
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, kph, wc, s, vh, lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3-4h + kt + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Kokonaispinta-ala
87 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/7
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

443 000,00 €

Velaton hinta

443 000,00 €

Neliöhinta

5 091,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

600,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

600,30 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 1/2023 20.4.2023. - Valtuutettiin hallitus kantamaan seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää tarvittaessa enintään kaksi hoitovastiketta kantamatta. Lisäksi myönnettiin hallitukselle valtuudet seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella kantamaan tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä pääomavastiketta tai jättää tarvittaessa enintään kaksi pääomavastiketta kantamatta. - Pääomavastikkeet tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa ja osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset rahastoidaan elleivät tuloksen tasaaminen ja muut säännökset muuta edellytä. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään tilikauden aikana suoritettavien lainaosuusuoritusten ja pääomavastikkeilla suoritettavien lainanlyhennysten määrällä em. edellytysten täyttyessä.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

60,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiössä on kulutusperusteinen vesimaksu. Vesimaksun tasaus yhtiön päättämänä ajankohtana. Vesimaksut tai mahdolliset hyvitykset kohdennetaan aina sille, joka on huoneiston osakas laskutuksen ajankohtana. Huoneiston vaihtaessa omistajaa osakkaat voivat keskenään sopia vesimaksun huomioimisesta. Pesutuvan vuosimaksu 60,00 € Saunamaksu 20,00 € Tulevan yhtiökokouksen tilanne per. 21.02.2024: Varsinainen yhtiökokous pidetään 16.4.2024, eli vielä ei ole kokouskutsuja lähetetty. Tilinpäätöskokous on vasta 11.3., mutta isännöinti tulee ehdottamaan hallitukselle vastikkeeseen korotusta johtuen yleisestä palveluiden hinnankorotusten jatkumisesta, mutta ei voida tietenkään tietää mitä hallitus ja yhtiökokous päättää.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: pohjoiseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen ja makuuhuoneiden vaatekaapit. Vaatehuone, sisäikkunoiden lamellikaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Yhtiö on liittynyt osakkaaksi Jätkäsaaren pysäköinti Oy:n, jonka toimialana on maanvuokraoikeuden perusteella omistaa, toteuttaa, hallinnoida ja ylläpitää Helsingin kaupungin 20. kaupunginosan (Länsisatama) Jätkäsaaren uuden asuin- ja toimitila-alueen osayleiskaavan nro 11350 rajaamalla alueella rakennettavia kahta tai useampaa korttelia palvelevia yhteispysäköintilaitoksia sekä niihin mahdollisesti sijoittuvia yhteisväestönsuoja- ja muita tiloja. Yhtiö voi lisäksi järjestää näihin liittyviä alueellisia palveluita. Yhtiö voi toimintaansa varten omistaa ja hallita osakkeita, kiinteistöjä ja rakennuksia. Yhtiö on liittynyt osakkaaksi Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n, jonka toimialana on omistaa, toteuttaa, hallinnoida ja ylläpitää Helsingin kaupungin 20. kaupunginosan (Länsisatama) Jätkäsaaren ja Saukonpaaden uusilla asunto- ja toimitila-alueilla alueellista jätteen putkikeräysjärjestelmää jätekeräysasemineen, runkoverkkoineen ja kiinteistöliittymineen/jätteen syöttöpisteineen sekä tuottaa omakustannusperusteisia jätteen putkikeräyspalveluja osakkeenomistajilleen. YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 1/2021 18.8.2021. Kokouksessa päätettiin hallituksen esityksestä, että perustajaosakkaan, Pohjola Rakennus Oy Suomi, sovintoehdotus takuutöihin liittyen hyväksytään. Vuositakuutyöt on Pohjola Rakennuksen kanssa tehdyn sovintosopimuksen osalta loppuun saatettu. Hallitukselle myönnettiin valtuutus solmia Pohjola Rakennus Oy Suomen kanssa sovintosopimus ja peruuttaa kuluttajariitalautakunnassa vireillä oleva hakemus. Yhtiökokous näki tarpeelliseksi, että sovintosopimusta tarkennetaan perustajaosakkaan 10-vuotisvastuiden osalta, eli niin että sopimus ei rajoita Pohjolan asuntokauppalain mukaista vastuuta mahdollisesti myöhemmin ilmi tulleiden uusien virheiden ja puutteiden osalta.
Tehdyt remontit
2021 keittiön välitila uusittu, valaistus ja pistorasiat.

Rakentamisen aikana valittu paremmat materiaalit:

Parketti lattia, keittiön kalustus, integroidut kodinkoneet, keittiön allas, wc.n kaakelointi, väliseinän oviaukon siirto ja parvekkeen lasitus.

Yhtiön tiedossa olevat huoneiston muutostyöt (1.7.2010 alkaen ilmoitetut) 11.10.2021 (osakas ilmoittanut): 4/2020: Keittiön välitilan valaisimen ja pistorasioiden vaihto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, betonielementti
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Liesituuletin, uuni, hana, kaapistot, allas, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, keraaminen taso. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Puu. LATTIAT: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä, hana, allas peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, allas, peilikaappi. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali/Puu. LATTIAT: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIAT: Parketti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH-Isännöinti Oy Kulomäki Markku asiakaspalvelu@skh.fi
Huolto
Pestone Yhtiöt Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Jos osakas luovuttaa omistamansa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet, hänen on ilmoitettava luovutuksesta ja sen ehdoista yhtiön hallitukselle. Helsingin kaupungilla on kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet yhtiöjärjestyksessä määrätyllä tavalla. Kaupungilla ei ole lunastusoikeutta, jos omistusoikeus osakkeisiin on siirtynyt perintönä, lahjana, testamentilla tai osituksen kautta tai jos osakkeet on luovutettu aviopuolisolle, rintaperilliselle, ottolapselle, vanhemmille, ottovanhemmille, sisaruksille tai sisarpuolille. Ks. lisää yhtiöjärjestys 10-14 §:t ja AOYL 2 luku 5 §
Muuta: Sauna, kerhohuone, väestönsuoja, talopesula, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto.

Ilmanvaihtojärjestelmä: huoneistokohtainen
Antennijärjestelmä ja -tyyppi: kaapeli-tv
Kaapeliyhtiö: elisa
Tietoliikenneyhteydet saunalahti taloyhtiölaajakaista: 10m
Yhteinen laajakaista saunalahti taloyhtiölaajakaista
Kuntotutkimukset: Ei ole tehty.
Tehdyt remontit
2022 Lukoston uusinta ILOQ:iin
2023 Alapohjan palokatkojen teko - Rakennuttajan vastuukorjaus/-työ

Yhtiökokous valtuutti hallituksen selvittämään lämmitysjärjestelmän havaittuja ongelmia ja selvittämään korjaus- ja parannusvaihtoehtoja tilikaudella 2023. Yhtiökokous valtuutti hallituksen selvittämään huoneistoihin asennettujen ilmalämpöpumppujen käyttöä lisälämmitykseen. Lämmitysmahdollisuus vaatii muutostöitä huoneistoissa (kondenssiveden ohjaus ulkoyksiköstä) ja ränneissä (sulatusvastus). Todettiin, että ilmalämpöpumppujen lämmityskäytön osalta tulee tarkastella myös vaikutusta koko talon tai yksittäisten huoneistojen lämmitysjärjestelmän toimivuuteen.
Tulevat remontit
2023-2024 Vesikaton takuukorjauksia: Mahdolliset vuototarkastukset ja -korjaukset rakennuttajan toimesta.
2024 PTS-porrashuoneen huoltomaalaus tarvittaessa
2025 Jäte- ja sadevesiviemäreiden sekä salaojien kuvaus ja huuhtelu
2025 Kiinteistön kuntoarvio
2026 Lämmönjakolaitteiston sekä taloautomaation tarkastus
2026 IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien tarkistusmittaus
2027 Paloilmaisimien uusinta, kaikki asunnot ja yleistilat
2027 energiatodistuksen uusiminen

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
2 092 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

vuokrantarkistusperuste: Indeksi vuosivuokra: Kts. Tilinpäätöksen tuloslaskelmasta

Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta
09 310 1691
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi

Lähistöllä valmisteilla olevat asemakaavat 21.02.2024

1.Jätkäsaaren keskuskortteli

Hankkeen kuvaus: Jätkäsaaren ytimeen kaavoitetaan keskuskortteli, jossa asumista, kaupallisia palveluita ja korkeaa rakentamista.
Hankkeesta vastaavat: Tiimipäällikkö Matti Kaijansinkko, puhelin 09-310 37195

2. Satamatunneli

Suunnitelman kuvaus: Länsisatamassa (20. kaupunginosa) suunnitellaan Jätkäsaaren satama-aluetta ja Länsiväylään yhdistävää satamatunnelia satamaliikenteen tarpeisiin.
Lisätietoja antaa: Johtava arkkitehti Jari Huhtaniemi, p. (09) 310 37197

3. Jätkäsaari, Länsisataman terminaali 1
Suunnitelman kuvaus: Matkustajasatama käsittää muutoksen, jossa kaavoittamatonta vesialuetta muutetaan satama-alueeksi. Satama-alueelle suunnitellaan liike-, hotelli- ja toimitilaa, satamaliikennettä palvelevia liikenne- ja pysäköintijärjestelyitä sekä henkilöliikenneterminaaleja.
Lisätietoja antaa: Arkkitehti Teo Tammivuori, puhelin 310 21192

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
182 864,78 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2075

Asunto Oy Helsingin Atriumpiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat: 44 kpl. Yhtiön käytössä on 44 autopaikkaa Jätkäsaaren Pysäköinti Oy:n omistamassa autohallissa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Jätkäsaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uski Minna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.