Huoneistokeskus Joensuu

Omakotitontti

Teerentie 4, Linnunlahti, Joensuu

Hinta

38 000 €

Koko

1 107

Nyt tarjolla Linnunlahdelta rakennustontti omakoti-/paritaloa suunnittelevalle rakentajalle Joensuun kaupungin 1107 m2 vuokratontilla. Kiinteistöllä sijaitsee huonokuntoinen rakennus ja kaikista kunnostus- ja purkutöistä sekä niiden kustannuksista vastaa ostaja. Kaupan kohteen kauppahinta osaksikaan kohdistu rakennuksiin vaan ainoastaan rakennuspaikalle ja liittymille laskettavaan arvoon. Myydään myyjän vastuista vapaana, eikä myyjä vastaa rakennuksen kunnosta miltään osin. Rakennusoikeutta tontilla 200 k-m2 päärakennukselle sekä 40 k-m2 talousrakennuksen rakentamiseen. Rakennusvalvonnasta selvitetty, että sähkökaapin siirtäminen tontin kulmalle on mahdollista paritalorakentamista ajatellen, tämä jää alustavan tiedon mukaan ostajan vastattavaksi. Maisemointiput ovat myös tapauskohtaisesti kaadettavissa tontin takaosasta, lisätietoja ja lopullisen päätöksen tästä antaa kuitenkin Joensuun kaupungin rakennusvalvonta. Sähkö- sekä vesi- ja viemäriliittymien omistus siirtyy ostajan käyttöön. AO-alueen kaavamääräysten mukaan asuinrakennuksessa on oltava avoräystäinen harjakatto. Samassa rivissä tai ryhmässä olevissa asuinrakennuksissa on noudatettava samaa kattokaltevuutta ja rakennuksen korkeutta. Julkisivumaterialina on käytettävä peittomaalattua puuta. Tästä voidaan poiketa, jos entuudestaan käytetty julkisivuverhous puoltaa muuta ratkaisua. Kadun puoleisen rakennusalan rajan saa ylittää enintään kahdella metrillä kuistin tms. vähäisen rakennuksen osan rakentamista varten. Joensuun keskustan palvelut löytyvät muutaman kilometrin etäisyydeltä sekä Mehtimäen urheilukeskus erilaisine palloilulajeineen aivan vieressä, unohtamatta Linnunlahden uimarantaa. Ota yhteyttä ja tehdään Sinunkin asuntounelmistasi totta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20221840
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

38 000,00 €

Velaton hinta

38 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

140,13 € / vuosi

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
167-17-1719-4-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 107 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Sähköliittymä sekä vesi- ja viemäriliittymn omistus siirtyy ostajan käyttöö ilman eri korvausta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
240 m²
Tontin nimi
1719
Lisätietoja rakennusoikeudesta
200 k-m2 + 40 k-m2
Kaavoitustiedot
Joensuun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Kiinteistöllä sijaitsevat huonokuntoiset rakennukset ja kaikista kunnostus- ja purkutöistä sekä niiden kustannuksista vastaa ostaja. Kaupan kohteen kauppahinta osaksikaan kohdistu rakennuksiin vaan ainoastaan rakennuspaikalle ja liittymille laskettavaan arvoon.
Tontin vuokraaja
Joensuun kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2027
Tontin vuokra
1 306,54 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Linnunlahti, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turunen Miro

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

Huoneistokeskus Joensuu

Huoneistokeskus Joensuu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.