Huoneistokeskus Lahti

Kerrostalo | 4h, k, kph, wc, vh, lasit.p

Suitsikatu 9, Metsäkangas, Lahti

Hinta

48 000 €

Koko

96,5 m²

Vuosi

1977

96,5m2 perheasunto vapautumassa ensimmäisiltä asukkailta. Tämä koti on hyvässä, alkuperäisessä kunnossa. Kylpyhuonetta on päivitetty. Pohjaratkaisu on hieman erilainen kuin muissa vastaavissa huoneistoissa. Käyttösähköt sisältyvät hoitovastikkeeseen. Asunto sijoittuu talon ylinpään kerrokseen, päätyyn ja on lisäksi läpitalon huoneisto. Taloyhtiö on siisti, hyvin huollettu ja isoista remonteista on tehty; julkisivun ja katon peruskorjaus, ikkunat, sokkelit, elementtien saumaus ja mm. lukituksen uusinta. Tule tarjoamaan ja remontoi teidän perheelle passeliksi! Varaa oma kiireetön yksityisesittelysi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20235645
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, wc, vh, lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96,5 m²
Kokonaispinta-ala
96,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä tai esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

40 879,20 €

Velkaosuus

7 120,80 €

Velaton hinta

48 000,00 €

Neliöhinta

497,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

386,00 € / kk

Pääomavastike

80,55 € / kk

Erityisvastike

77,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

543,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Huoneistoon kohdistuva taloyhtiönlainaosuus 7120,80e tai 80,55e/kk koostuu tehdystä julkisivujen ja katon peruskorjauksesta. Autopaikkamaksu 10e/kk. Saunamaksu 10e/kk. Osakkaan kunnossapitovastuu parvekelasituksista (YHJ 19§) Käyttösähkö sisältyy hoitovastikkeeseen. Yksityissaunojen sähkö ei sisälly yhtiövastikkeeseen (sähköinen lattialämmitys jälkikäteen rakennetuissa saunoissa; 10e/kk, tasaus 0,1201e/kWh. Kylpuhuoneiden korjausavustus maksetaan osakkaalle, joka tekee kylpyhuoneremontin rakennusmääräysten mukaisesti ja vaihtaa mahdollisen seinäkaivon lattiakaivoksi ennen vahingon syntymistä, taloyhtiö maksaa valvojan kustannuksen ja osakkaalle maksetaan 1000e, kun valvontaraportti on toimitettu isännöitsijälle ja korjaus suoritettu määräysten mukaisesti. Hallituksen päätöksellä voidaan kerätä tai jättää keräämättä 1kk hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
eteinen, eteisaula
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet
Kauppaan ei kuulu: irtain
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1995. Rakennuksessa eikä huoneistossa ole suoritettu asbestikartoitusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Elementti
Keittiön kuvaus
alkuperäiset kaapistot, liesi (sähkö), jääkaappi/pakastin, lattiat (muovimatto) ja seinät (maali)
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, peili, allas, ikkuna, lattia (laatta), seinät (laatta), seinäviemäri. Wc: peili, allas, allaskaappi, wc-istuin, lattia (muovimatto) ja seinät (maali). Wc on alkuperäiskuntoinen
Säilytystilojen kuvaus
huoneistokohtainen irtainvarasto, kylmäkellari ja pyöräkellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintikeskus Tammen Oy, Ville Kuusela, ville.kuusela@tammentalot.fi
Huolto
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistokohtainen irtainvarasto, askarteluhuone, kylmäkellari (yhtiökokouksessa 24.1.2023 päätettiin poistaa kylmäkellari käytöstä ja muuttaa se kerho/kokous- ja kuntoilutilaksi), sauna (3kpl), urheiluvälinevarasto ja väestönsuoja
Tehdyt remontit
1993 julkisivumaalaus. 1997 porraskäytävämaalaukset. 1998 liittyminen kiinteistöautomaatioon ja lämpökeskus uusittu. 2000 elementtien saumaus. 2003 vesikatteen ja kourujen uusinta. 2006 saunat remontoitu ja lattialämmitys asennettu pesuhuoneeseen. 2008 parvekkeet remontoitu, parvekelasit asennettu ja ikkunat uusittu. 2009 poistoilmakoneiden uusinta ja säätö. 2010 sokkeileiden kosteuseristys ja salaojitus. 2011 pihapatio aitojen rakentaminen ja huoneiston A1 ja A2 maakosteuskorjaukset valmistunut. 2012 A-rapun porrashuoneen lattian uusiminen maakosteuden takia. 2015 porrashuoneiden ulko-ovet uusittu ja lukitusjärjestelmä Sento avainjärjestelmäksi, sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet asennettu yhteisiin tiloihin, saunoihin on hankittu uudet kiukaat ja ohjainyksiköt ja löylyhuoneet on paneloitu. 2018-2019 julkisivujen ja katon peruskorjaus. Talon päädyt lisälämmöneristetty ja verhoiltu uusiksi. Pitkät sivut korjauttu ja huoltomaalattu. Piha-alueella johdettu sadevedet hallitusti pois talon viereltä ja katto kunnostettu. Piha-alueen valaistusta parannettu ja ovipuhelinjärjestelmä asennettu. Urakoitsija HI-Rakennus ja Maalaus Oy. 2019 ilmastoinnin puhdistus
Tulevat remontit
Kunnossapitotarvesuunnitelma seuraavalle 5-vuodelle (YK 24.1.2023): pihan asfaltointi, linjasaneeraus (kylmä-ja kuuma käyttövesi) 2023-2025, sähkö- ja tietojärjestelmä linjasaneerauksen yhteydessä ja varaukset sähköautolataukselle
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 721,1 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
kaavoitusviranomainen: Lahden kaupunki 81 411
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Lahden Männistönkulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut 31 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Metsäkangas, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Huilla Niina

asuntomyyjä, KiLAT

Huoneistokeskus Lahti

Huoneistokeskus Lahti
Huoneistokeskus Lahti

Rauhankatu 11 B, 2. krs,
15110 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.