Huoneistokeskus Porvoo

Omakotitalo | 4-5 mh, oh, tkh, k, khh, psh, pkh, s, 2xwc, kph, 2 auton talli

Nuottakodantie 9, Kalkkiranta, Sipoo

Hinta

490 000 €

Koko

243 / 326 m²

Vuosi

2002

Vankka ja tilava 4-5 makuuhuoneen ja 243/326 m2 kokoinen talo arvostetussa Kalkkirannassa. Tämä ns. rinneratkaisulla toteutettu talo on valmistunut vuonna 2002. Talon kellarikerros on harkkorakenteinen ja asuinkerros puurunkoinen, jonka julkisivut ovat tiilivuoratut. Välipohja on ontelolaatta/betonirakenteinen. Yläkerroksessa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ammeella, wc ja vaatehuone. Suurimmasta makuuhuoneesta saa tarvittaessa kaksi makuuhuonetta väliseinän rakentamalla. Kellarikerroksessa on makuu-/työhuone, saunaosasto, takkahuone, kodinhoitohuone, varasto-/työtiloja ja tilava autotalli. Kauppaan sisältyy laituripaikka veneelle Salparvikenissä jonne talolta noin 500 metrin kävelymatka. Talo on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Tässä paikka sinulle joka kaipaat tilavaa taloa monella makuuhuoneella sekä tiloja monen muotoiseen harrastamiseen ja puuhasteluun. Lisäksi kohteesta on hyvät ja nopeat kulkuyhteydet eri puolille Etelä-Suomea. Nyt myynnissä myös viereinen pienempi talo Nuottakodantie 7, joten tässä on nyt oiva tilaisuus myös kahdelle sukupolvelle tai ystäväpariskunnille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20237512
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 mh, oh, tkh, k, khh, psh, pkh, s, 2xwc, kph, 2 auton talli
Asuintilojen pinta-ala
243 m²
Muiden tilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
326 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjoissa ja rakennusrekisterissä mukaan talon kerrosala 243 m2 ja kokonaisala 326 m2. Asiakirjoissa ei ole ilmoitettu asuinpinta-alaa joten asuinpinta-alana ilmoitettu talon kerrosala.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2002
Käyttöönottovuosi
2002
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

490 000,00 €

Velaton hinta

490 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

765,23 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutus on ollut 1.11.2022-31.10.2023 välillä 36.247 kWh josta sähköauton lataus on ollut arviolta 6.000 - 8.000 kWh, jäteastian tyhjennys noin 20 e/kk (tyhjennys kahden viikon välein), laituripaikkamaksu 0 - 200 e/v, vesi- ja jätevesimaksu kulutusmittarin mukaan (vesi 1,67 e/m3 ja viemäri 2,38 e/m3 + perusmaksut 277,51 e/v), ilmoitettu kiinteistövero on vuodelta 2023.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumput asennettu 2010/2011, sadevesikourut ja otsalaudat uusittu 2018, paneelipinnat maalattu, lattialaminaatit uusittu ja sisäseinistä tapetit poistettu ja maalattu 2021-2022, alakerran pesuhuoneen käyttövesiputket uusittu pinta-asennuksena allaskaapin uusimisen yhteydessä 2022, yläpohjaan lisätty 27 cm puhallusvillaa 2022, ilmanvaihtokanavat nuohottu ja säädetty 2023, kattopeltien ruuvit kiristetty ja tiivistetty toisessa päädyssä kuntokartoituksessa ilmi tulleen mahdollisen vuodon kohdalta 2023 (suositellaan tehtäväksi koko katolle).
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Hallinta-alueella A ja B on yhteinen vesiliittymä, päämittari ja hallinta-alueen A alamittari sijaitsevat hallinta-alueen B rakennuksen autotallissa (Nuottakodantie 7).
Viemäri
Hallinnanjakosopimuksen osapuolilla yhteinen paineviemärijärjestelmän repijäpumppu joka sijaitsee Hallinta-alueella B
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, kivi, puu, tiili
Rakennusmateriaali: Kellarikerros harkkorakenteinen, yläkerta puurankarunko (Simons-elementti) ja tiiliulkovuoraus, välipohja betoni/ontelolaatta, yläpohja puu.
Keittiön kuvaus
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kylpyamme, lattialämmitys, peili, suihku, suihkukaappi
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-432-1-182
Tontin pinta-ala
2 500 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Hallinnanjakosopimuksella jaettu 2500 m2 osuus Tallbacka nimisestä kiinteistöstä.
Tontin nimi
Tallbacka
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus (Nuottakodantie 7 ja Nuottakodantie 9)
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hallinta-alueella hallinnanjakosopimuksen mukaan rakennusoikeutta talousrakennuksille 75 m2, eli esimerkiksi tilavan autotallirakennuksen ja/tai pihasaunarakennuksen rakentaminen mahdollista.
Kaavoitustiedot
Sipoo 2025 yleiskaava, kohde sijaitsee AT-alueeksi merkityllä alueella
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Koulut: Salpar skola (lk. 1-6) noin 500 m, suomenkielinen peruskoulu (lk. 1-9) Söderkullassa, ruotsinkielinen yläaste sekä suomen- ja ruotsinkieliset lukiot Sipoon keskuksessa Nikkilässä (Söderkullaan ja Nikkilään koululaiskuljetukset Kalkkirannantieltä linja-autolla).
Palvelut: Söderkullan kattavat palvelut (mm S-Market, K-Market, Lidl, Tokmanni, R-Kioski, Alko, Postin palvelupiste, kirjasto, useita parturikampaamoja, useita ravintoloita, sote-asema yms.) noin 5,5 km, Kalkkirannantien päässä På Krogen ravintola ja rannan tuntumassa Grilli.
Päiväkodit: Söderkullassa suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Kalkkirannantiellä säännöllisiä linja-autovuoroja (katso aikatauluja hsl.fi)
Ajo-ohjeet
Uudelta Porvoontieltä tai Porvoon moottoritieltä Kalkkirannantielle, ajetaan Kalkkirannantietä kunnes vasemmalla Nuottakodantie, Nuottakodantieltä heti toisesta oikealla olevasta sisäänajoliittymästä (talo nro 7 ja 9) ja toinen talo vasemalla tai sitten ajetaan Kalkkirannantieltä Nuottakodantien risteyksen jälkeen vasemmalle suoraan talon pihaan.
Ranta
  • Rantaoikeus
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Venepaikkaoikeus Salparvikenissä, laituripaikka, vuosimaksu laituripaikasta ollut 0 ja 200 euron välillä, talolta kävelymatkaa laiturille noin 500 m.
  • Suomenlahti

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Kalkkiranta, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forss Peter

Myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja

Huoneistokeskus Porvoo

Huoneistokeskus Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.