Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto
Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

Omakotitontti

Kominnotkontie ja Notkelmanpolku, Kättö, Kajaani

Hinta

18 000 €

Koko

1 008

Tarjolla omakotitalon rakentajille reilunkokoisia tontteja hyvällä sijainnilla viihtyisällä Kätön pientaloalueelta. Alueella on valmiina tiet ja kunnallistekniikka (vesi- ja viemärihuolto sekä kaapelointi eli sähkönsyöttö- ja tietoliikennekaapelit). Tässä on erinomainen mahdollisuus rakentaa toiveidesi mukainen omakotitalo uudelle asuinalueelle, valmiiden palveluiden ja hyvien ulkoilumahdollisuuksien lähelle omalle tontille. Lyhyen kävelymatkan päässä on mm. Kätönlahden koulu, päiväkodit sekä kaksi ruokakauppaa. Keskustaan Kauppatorille on pyöräillen vain n. 2,5 km, myös bussipysäkki sijaitsee Kominnotkontien risteyksessä. Tontit sijaitsevat luonnonläheisellä ja rauhallisella pientaloalueella lapsiperheiden suosimassa Kätössä, jossa osa tonteista rajoittuu viheralueeseen. Notkelmanpolku ovat Kominnotkonpuistoon päättyvä rauhallinen katu, johon on jo rakennettu uutta asutusta. Kominnotkontien koillispuolella sijaitsevat tontit rajoittuvat Kätönpuiston lähivirkistysalueeksi kaavoitettuun alueeseen. Kaikille tonteille on saatavilla valokuituliittymä ja kaapeli-tv. Pientalotontit myydään määräaloina, joiden pinta-alat vaihtelevat 1007 m2 - 1180 m2 ja hinnat 18.000 - 25.000 eur/kpl riippuen tontin sijainnista. Rakennusoikeus vaihtelee pinta-alan mukaan: tehokkuusluku on e=0,25 eli sallitun kerrosalan suhde on 25 % tontin/rakennuspaikan pinta-alaan. Katso vapaat tontit oheisesta karttaliitteestä. Ota yhteyttä välittäjään ja tilaa myyntiesite, jossa on lisätietoa mm. liittymiskustannuksista. Annamme mielellämme lisätietoa myytävistä tonteista.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20246376
Sijainti
Kohteen selite
15 okt-tonttia / erotettavaa määräalaa
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

18 000,00 €

Velaton hinta

18 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajan maksut: varainsiirtovero 3 %, kaupanvahvistaja, lainhuuto, lohkomiskulut 790 eur. Alueella on kunnallistekniikka valmiina. Kajaanin Veden talousveden liittymismaksu 1.567,02 euroa ja jäteveden liittymismaksu 2.524,75 euroa. Sähköliittymän liitymismaksu koossa 3 x 25 A on 4.100 euroa, lisätietoa liittymistä: https://www.kajave.fi/asiakkaille/sahkoliittyma/sahkoliittyman-tilaus.

Vesihuollon kuvaus
Mahdollisuus talousvesiliittymään Kajaanin Vedeltä.
Viemäri
Mahdollisuus jätevesiliittymään Kajaanin Vedeltä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
205-407-3-236
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 008 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Pientalotontit myydään määräaloina, joiden pinta-alat vaihtelevat 1007 m2 - 1180 m2 ja hinnat 18.000 - 25.000 eur/kpl riippuen tontin sijainnista. Rakennusoikeus vaihtelee pinta-alan mukaan: tehokkuusluku on e=0,25 eli sallitun kerrosalan suhde on 25 % tontin/rakennuspaikan pinta-alaan. Katso vapaat tontit oheisesta karttaliitteestä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
288 m²
Tontin nimi
Kominnotko
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO, Erillispientalojen korttelialue. Kerrosluku I, e=0,25, 2 ap/as.
Kaavoitustiedot
Kajaanin kaupunki.

Rakennusvalvonta ohjaa rakennuslupavaiheessa alueen rakennuksien sopeutumista rakennettuun ympäristöön ja maisemaan. Kaavakartan yleisissä määräyksissä on: Rakentaminen tulee sopeuttaa maaston muotojen mukaan.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Ei rakennuksia.
Palvelut
Koulut: Kätönlahden koulu n. 1 km, päiväkodit n. 0,6 - 2 km, Kajaanin lyseo n. 3,1 km, lukio ja Vuorikadun kampus n. 3,2 km.
Palvelut: Ruokakaupat ja postipalvelu n. 1 km, Kaukaveden ja Kaukametsän harrastusmahdollisuudet n. 2 km, Kauppatorille keskustaan n. 2,5 km. Talvisin valaistu hiihtolatu Kätönlahden koululta Heinisuolle.
Päiväkodit: Päiväkodit n. 0,6 - 2 km.
Liikenneyhteydet
Julkinen, bussipysäkki sijaitsee lähellä Komiahontien varrella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kajaani

Asuinalueena Kättö, Kajaani

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Korhonen Kari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, kaupanvahvistaja, KLT, AIT

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.