Helsingin KOTI LKV Oy
Helsingin KOTI LKV Oy

Omakotitalo | 3-4h, avokeittiö, kph, sauna, erillinen wc, terassi, autokatos

Iltamatie 10 A, Kurttila, Espoo

Hinta

449 000 €

Koko

86 / 116 m²

Vuosi

2018

Tyylikäs, yksitasoinen omakotitalo omalla tontilla suositussa Kurttilassa. Tämä koti tarjoaa paljon valoa, suuret ikkunapinnat sekä tehokkaan ja käytännöllisen pohjaratkaisun. Yksitasoisuus tekee asumisesta helppoa ja vaivatonta. Kodin keskiönä toimii moderni ja laadukas avokeittiö kivitasoin. Olohuone ja ruokailutila muodostavat valoisan ja avaran kokonaisuuden. Viisto katto olohuoneessa antaa tilaan ilmettä ja tilan tuntua. Olohuoneeseen tuo tunnelmaa sisustukseen sopiva kiertoilmatakka. Makuuhuoneet sijaitsevat rinnakkain ja lisäksi saunaosasto, erillinen wc sekä huone/varastohuone omalla sisäänkäynnillä. Talon piha-alue on tasainen, suuri ja kokonaan aidattu. Turvallinen ja helppohoitoinen piha-alue mahdollistaa perheen pienimpien leikit ja viherpeukalon istutukset. Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle terassille. Terassiin upotettu poreamme antaa ripauksen ylellisyyttä ja lisää asumisviihtyvyyttä. Pihalla on myös ulkovarasto. Arkea helpottaa myös kaksi autopaikkaa heti sisäänkäynnin vieressä. Autokatoksen vieressä on lisäpaikka toiselle autolle. Lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu (PILP), vesikiertoinen lattialämmitys kaikkialla sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Lisäksi ilmalämpöpumppu viilennys- ja lämmitystoiminnolla tehden asumisesta miellyttävää ympäri vuoden. Edullista ja huoletonta asumista. Tule paikan päälle kokemaan tämän kodin ihana tunnelma. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Eero Lallukka LKV 050 576 2331 eero.lallukka@kotilkv.fi Sari Lallukka 050 576 3123 sari.lallukka@kotilkv.fi Seuraa meitä myös instagramissa @eerolallukka ja saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uusista myyntikohteistamme jotka eivät aina päädy julkiseen myyntiin. www.kotilkv.fi ME VÄLITÄMME ELÄMÄSI KODIT

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20246876
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, avokeittiö, kph, sauna, erillinen wc, terassi, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
116 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Espoon kaupungin rakennusvalvontakeskuksen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaisesti huoneistoala 79 m² (lisäksi 7 m² työhuone/varasto josta käynti ulos), kerrosala 100 m² ja kokonaisala 116 m².
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan / 2-3 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

449 000,00 €

Velaton hinta

449 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: n. 650 euroa / 2024
Kokonais sähkönkulutus n. 17 000 kWh/vuodessa sisältäen sähköauton latauksen ja ulkoporealtaan lämmityksen. Vesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto n. 50€/3kk. Elisa kaapeli-TV kustannus sopimuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, poreallas.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • C (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä kaikkialla. Lisäksi ilmalämpöpumppu ja kiertoilmatakka.
Tulisija
Takka
Kiertoilmatakka olohuoneessa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-ja viemäriliittymät siirtyvät ostajalle.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs Topi-keittiön tilava ja valoisa avokeittiö saarekkeella. Valkoiset kaapistot, kivitasot. Runsaasti työskentelytilaa ja säilytystilaa. Elektroluxin korkea jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone. Franken liesituuletin (oma hormi)
Kylpyhuoneen kuvaus
Kokonaan laatoitettu kylpyhuone. Peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille, suihku lasiovilla, wc-istuin, ikkuna.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc. Peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin, ikkuna. Lattia laatoitettu, seinät maalatut. Toinen wc-istuin kph:n yhteydessä.
Saunan kuvaus
Viihtyisä sauna, Harvian pilarikiuas, ikkuna. Lasiovi kylpyhuoneeseen.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone-ruokailutila-avokeittiö yhtenäistä tilaa. Olohuoneesta käynti aurinkoiselle terassille ja pihalle. Olohuoneessa ilmalämpöpumppu ja kiertoilmatakka.
Säilytystilojen kuvaus
Makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistot. Erillinen pihavarasto.
Kattotyypin kuvaus
Viistokatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-72-7
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
453 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on 3514 m² ja tämän myytävän talon hallinnanjakosopimuksen mukaisen määräosa A pinta-ala on 453 m². Tontilla on yhteensä kahdeksan omakotitaloa. Yhteisalueen pinta-ala on 276 m² .
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO II erillispientalojen korttelialue. Rakennustehokkuus e=0,20. Sallitun rakennuoikeuden lisäksi alueella saa rakentaa asuntojen käyttöön tulevia säilytystiloja enintään 15% kaavaan merkitystä rakennusoikeudesta. Autopaikkoja 2 / asunto.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki / teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu p. 09 8162 5000 / kartat.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lisäksi kylmä ulkovarasto n. 5 m².
varasto
Palvelut
Koulut: Kauklahdessa, Saunalahdessa ja Vanttilassa peruskoulut sekä ruotsinkielinen Kungsgårds Skolan Kurttilassa. Kurttilaan tulossa uusi koulu n. 2027.
Palvelut: Kauklahdessa useampi ruokakauppa, K-Supermarket Lasihytti, Saunalahdessa S-Market, Kauppakeskus Lippulaiva ja Kauppakeskus Iso Omena.
Muut palvelut: Espoonlahden luonnonsuojelualue / Fiskarsinmäki jossa hienot luontopolut sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet lähietäisyydellä.

Kurttilan, Kauklahden ja Saunalahden alueella useampia erikoisliikkeitä ja ravintoloita. Maxin Kala, Halmeen Leipomo, Edvin Pizza Napoletana.
Päiväkodit: Alueella useampia, Kurttilaan tulossa uusi päiväkoti 2024 Aarrekartantielle. Kurttilassa ruotsinkielinen päiväkoti ja Kauklahdessa englanninkielinen päiväkoti.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla, bussilla, metrolla sekä junalla. Kauklahden juna-asemalle kävellen n. 15 min, Kivenlahden metroasemalle autolla n. 15 min.
Pihan kuvaus
Aurinkoinen, kokonaan aidattu piha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kurttila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lallukka Eero

Kiinteistönvälittäjä LKV

Helsingin KOTI LKV Oy

Helsingin KOTI LKV Oy
Helsingin KOTI LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Piispansilta 9 A (5. krs),
02230 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.