Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Kerrostalo | 5h, avokeittiö, kph, s, wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 5H + KT + s)

Disankatu 4, Kruunuvuorenranta, Helsinki

Hinta

429 000 €

Koko

90,5 m²

Vuosi

2020

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen 5h, avokeittiökerrostaloasuntoon Kruunuvuorenrannassa! Tässä asunnossa on tilaa koko perheelle, sillä se käsittää neljä makuuhuonetta, tilavan kylpyhuoneen, saunan ja erillisen WC:n. Avokeittiö isolla saarekkeella on ihanteellinen niin ruoanlaittoon kuin yhdessäoloon, ja ruokailutilaan mahtuu isokin ruokapöytä, jonka ääreen istahtaa jakamaan päivän kuulumiset. Lasitettu parveke jatkaa oleskelutilaa entisestään! Taloyhtiö sijaitsee Saaristofregatinpuiston kainalossa kumpuilevassa maastossa, josta löytyy niin puustoa kuin kallioista maisemaa. Hitas-taloyhtiö on valmistunut vuonna 2020, ja nyt myynnissä olevan huoneiston osalta sävymaailma ja materiaalivalinnat on valittu harmoniseksi tehden asunnosta kodikkaan ja ajattoman pitkäksi aikaa! Kehittyvä Kruunuvuorenranta on osa rakastettua Laajasaloa ja yksi Helsingin kaupungin kaavoituksen pääpainopisteistä. Alueelle vuonna 2026 valmistuva Kruunusillat ja sen myötä 2027 alkava raitiovaunuliikenne kutsuu alueelle asukkaita, jotka haluavat asumiselta luonnonläheisyyttä saaristomaisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lyhyen etäisyyden kantakaupunkiin! Alueesta kehittyy varsinainen helmi tulevine kouluineen, saunakylineen ja liikekeskuksineen. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta asua unelmiesi kodissa meren ja luonnon läheisyydessä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän ihanaan kotiin Kruunuvuorenrannassa! Sovithan oman esittelyaikasi, sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20247300
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avokeittiö, kph, s, wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 5H + KT + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90,5 m²
Kokonaispinta-ala
90,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Neliöhinta

4 740,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

678,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

678,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

55,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike sisältää lämmityksen (kaukolämpö) sekä tontin vuokravastikkeen ja 10M taloyhtiönlaajakaistamaksun. Vesimaksu 25 €/hlö/kk on ennakkoa, joka tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Hallituksella valtuus tarvittaessa periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja / tai rahoitusvastike. Hallituksella valtuudet tarvittaessa jättää perimättä kahden kuukauden hoitovastikkeet.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä runsaasti kiinteitä kaapistoja.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtotapa: Huoneistokohtainen ilmanvaihto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kaunis suomalaisen Novartin avokeittiö isolla saarekkeella. Varusteluna: Keraaminen liesi, liesituuletin, kalusteuuni, astianpesukone, 2x jääkaappi/pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikkään kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna. Varusteluna: suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, allaskaappi, peilikaappi, bidee-suihku, wc-istuin. Sähköinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Arkeen toimivuutta tuo erillis- wc, jossa varusteluna: allaskaappi, peili, bidee-suihku, wc-istuin.
Saunan kuvaus
Viehättävä sauna kylpyhuoneen yhteydessä. Sähkökiuas.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuone yhdistyy saumattomasti avokeittiöön sekä ruokailutilaan. Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa kiinteää kaappitilaa.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnolle kuuluu lämmin irtaimistovarasto noin 2,6m2.
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola / Päivi Sartopuro paivi.sartopuro@kiinteistotahkola.fi p. 020 748 0088
Huolto
Kotikatu Laajasalo
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hitas, yhtiöjärjestys 7§, 8§, 9§, 10§ ja 11§.
Muuta: Yhtiökokous suunnitteilla pitää 14.5.2024

As Oy Pojamankallio on savuton kohde, eikä yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkaiden hallitsemissa tiloissa saa tupakoida.

Kruunuvuorenrannassa taloyhtiön osakkailla on oikeus käyttää maksuttomasti Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n ylläpitämiä yhteiskäyttötiloja, joita on mm. kuntosali, puuverstas, 2x juhla/asukastilaa, sekä suunnitteilla oleva saunakylä huikein merimaisemin. https://www.hel.fi/fi/uutiset/kruunuvuorenrannan-yhteiskerhotiloissa-kuntoillaan-nikkaroidaan-ja-juhlitaan

Helsingin kaupunki on laskuttanut tonttivuokria virheellisesti vuosina 2020-2022. Virhe johtuu määräaikaisen tonttivuokran alennuksen (20%) poistamisesta. Näin ollen yhtiöltä on peritty rakennusaikaista tonttivuokraa vuosina 2020-2022, vastikerästi näiltä vuosilta yhteensä 48649,27 €. Hki-kaupungin kanssa neuvoteltu 2 vuoden koroton maksuaika maksulle.
Tuleville vuosille tonttivuokran ja vuokrarästien osuudet hoitovastikkeesta ovat seuraavasti:
2024 3,787 €/m2/kk(+ indeksikorotus tonttivuokraan 2024).
2025 2,685 €/m2 kk (+ vuosittaiset indeksikorotukset tonttivuokraan 2024 ja 2025)
Tonttivuokrassa huomioidaan edelleen 10% alennus keskeneräisestä raitioyhteydestä. Tämä alennus poistuu raitioliikenteen käyttöönottoa seuraavana vuonna.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 1 Autohallipaikkoja: 23

Tehdyt remontit
Taloyhtiössä suoritettu uudelle talolle normaaleja huolto ja kunnossapitotöitä.
Tulevat remontit
Rakennus on valmistunut v. 2020 ja lähivuosina tultaneen suorittamaan vain uudelle kiinteistölle ominaisia pienehköjä huoltokorjauksia.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
1 893 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon alueella on useita merkittäviä kaavahankkeita meneillään. Tutustu kaavoitukseen ja tarvittaessa kysy kaavoituksesta tai välittäjältä lisätietoja. Helsingin kaupunki p. 09 310 22111 tai https://kartta.hel. /# Laajasalo, Kruunuvuorenranta, Stansvikinkallion itäosa lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441. Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari, Haakoninlahdenpuisto lisätietoja antaa: Suvi Huttunen, arkkitehti, p: (09) 310 37335.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
79 400 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Helsingin Pojamankallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tahvonlahden ala-aste n. 1,4 km, Laajasalon peruskoulu (ala-sekä ylä-aste) n. 2,6 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 6,2 km.
Palvelut: Laajasalossa on toimivat peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu ja saunakylä. Alueella myös syksyllä 2023 valmistunut monipuolinen liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä (50x70m), tenniskentät (tulossa), kuntoilualue, lähiliikunta-alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena sekä skeittipaikka sekä talvella luistelukenttä. Kruunuvuorenrannan lähikauppa, K-market Kruunuvuorenranta sijaitsee n. 650m päässä ja HSL lauttayhteys keskustaan sen vieressä. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 2,7 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali sekä apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Alepa, noin 2,4 km päässä.

Laajasalon Kruunuvuorenranta on ainutlaatuinen yhdistelmä merellistä saaristoluontoa ja korkeatasoista urbaania arkkitehtuuria. Kruunuvuorenranta rakennetaan Kruunuvuorenselälle, vastapäätä kantakaupunkia. Vuoden 2030 alkupuolelle mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti 13 500 asukkaalle ja sinne syntyy noin 800 työpaikkaa. Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille.
Muut palvelut: Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastus- ja sekä liikuntamahdollisuudet.
Päiväkodit: Kruunuvuorenrannassa on kaksi uudehkoa päiväkotia, pk Hopealaakso n. 260 m, pk Borgströminmäki noin 1,4 km, pk Yliskylä n. 3,3 km. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 3 km. Ruotsinkielinen pk Pilten Yliskylässä n. 3,5 km sekä lähimmät englanninkieliset päiväkodit Herttoniemenrannassa n. 3-4km.
Liikenneyhteydet
Kruunuvuorenrannasta on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalle bussilla sekä kantakaupunkiin HSL:n lautalla vain 20 minuutin matka. Lauttaliikenteen on tarkoitus jatkua Kruunusiltojen valmistumiseen asti ja lautta kulkee vuoden ympäri. Kruunusillat-raitiotie yhdistää alueen osaksi kantakaupunkia vuonna 2027.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pysäköintitalo on kylmä ja autopaikat varustettu lämmityspistorasioilla. Pysäköintitalon autopaikkojen määrästä n. 20% soveltuu sähköauton lataukseen. Yksi liikuntaesteisille mitoitettu autopaikka sijaitsee vastapäisellä tontilla nro 49275/1. Autopaikkamaksu 55 euroa / kk. Suunnitteilla sähköautojen latausvalmiuden asennuttaminen. 5.4. saadun tiedon mukaan autopaikkoja ei ole vapaana.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.