Bo LKV Espoo

Paritalo | 4h + k + s

Liinasaarenkuja 3-5, Westend, Espoo

Hinta

558 000 €

Koko

103,5 m²

Vuosi

1981

Tunnelmallinen ja toimiva paritalokoti Westendissä! Tämä hurmaava kaksitasoinen koti sijaitsee upean keskeisellä paikalla Espoon Westendissä. Koti on vaalea ja hyväkuntoinen, ja sitä on hoidettu ja pidetty rakkaudella, ja se on nyt valmis vastaanottamaan uudet asukkaat. Tämän kodin sydän on ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila, joka kutsuu kodin asukkaat viettämään yhteistä aikaa ja viihtymään. Heti ulko-ovelta aukeaa näkymä olohuoneeseen ja ihanasti iltapäiväauringon suuntaan aukeavalle viihtyisälle terassille. Vehreän suojaisalla terassilla voit nauttia auringonsäteistä ja lämmöstä alkukeväästä aina pitkälle syksyyn saakka. Yläkerran rauhassa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta sekä kylpytilat ja sauna ja reilun kokoinen parveke, jonne pääset myös saunan löylyistä vilvoittelemaan. As Oy Liinasaarenkuja 3-5 on rauhallisella paikalla ja päättyvän kadun varrella sijaitseva v 1981 valmistunut 20 :n huoneiston taloyhtiö, josta on vain harvoin koteja myynnissä. Yhtiötä on hoidettu ja huollettu aktiivisesti, ja talossa asuu pitkäaikaisia ja tyytyväisiä asukkaita. Tämän kodin keskeinen sijainti Westendissä luo upeat olosuhteet asumiseen ja elämiseen. Lähiympäristössä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, hurmaava Espoon rantaraitti ja meri, Westendin uimaranta ja Lyökkiniemen venesatama. Westendinpuiston alakoulu ja suomen-ja ruotsinkieliset päiväkodit ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Uusi liikekeskus tarjoaa lähipalvelut ja Tapiolasta löytyy runsaat ja monipuoliset palvelut. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Esittelyt ja myynti: MARJAANA SUOMINEN asuntomyyjä, KiLAT, partner 040 841 6558 marjaana@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20251425
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
103,5 m²
Kokonaispinta-ala
103,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

546 585,56 €

Velkaosuus

11 414,44 €

Velaton hinta

558 000,00 €

Neliöhinta

5 391,30 €/m²

Vastike

Hoitovastike

507,15 € / kk

Pääomavastike

286,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

793,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Rahoitusvastike koostuu kolmesta eri lainasta, PO 3 ikkunat ja ovet 48,00 € / kk, PO 4 parvekelattiat 124,20 € / kk, PO 5 katokset sisäänkäynti 113,85 € / kk. Autokatospaikka 100,00 € / vuosi, avopaikka 50,00 € / vuosi. Hallituksella valtuudet kerätä taloyhtiön latauslaitteita varten kaksi vastiketta, hallituksella valtuus päättää keräämisen ajankohta ja suuruus. Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
betonielementti
Keittiön kuvaus
2014 keittiöremontti
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: integroitu, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin, muu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä
2015
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc lattialämmitys
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Lämpökäsitelty haapa
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: laatta
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi
Isännöitsijän yhteystiedot
LIV Isännöinti, PL 278, 00531 Helsinki. Isännöitsijä Arttu Föhr, 010 841 0412, arttu.fohr@livisannointi.fi
Huolto
Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Väestönsuoja, jokaiselle huoneistolle kuuluva irtaimistovarasto. Yhtiössä koneellinen ilmanvaihto.
Tehdyt remontit
2022 IV-kanavien puhdistukset ja korjaukset, vuotavien lämpöputkien paikallistaminen, esille kaivaminen ja korjaukset. Asuntoon F12 märkätilasaneeraus. Asennettu kolmas laitevalmius sähköautolle.
2021 Myrskypeltien asennus kaikkiin taloihin. Käyttövesipumppu uusittu lämmönjakohuoneeseen. Uppopumpun asennus VSS 10.
2020 Sisäänkäyntikatoksien ulko-ovet maalattu, talojen elementtisaumaukset uusittu, asuntoon D8 märkätilasaneeraus
2019 Sisäänkäyntikatosten uudistaminen, bitumikermi-kattopinnoitteen tarkastus ja läpivientien korjauksia, pihakeinun asentaminen, laitevalmius ja sähkötolpat kahdelle sähköautolle asennettu, pihapylväsvalaisimet korjattu ja vaihdettu led-polttimot
2018 Parvekkeiden lattialevyjen uusiminen, uusittu loput ovet ja ikkunat pl. saunan ja keittiöiden pienet ikkunat ja pääovi. C5 märkätilakorjaukset. IV-kanavien puhdistus.
2017 Ikkunoiden ja ovien uusiminen pl. saunan ja keittiöiden pienet syvennyksessä olevat ikkunat ja pääovi. D7 ja H16 märkätilakorjaukset.
2016 Julkisivujen hankesuunnittelu
2015 Julkisivujen hankesuunnittelu, parvekkeiden G14, H15 ja H16 tilapäiskorjauksia, 16 asunnon märkätilakartoitukset ja märkätilasaneeraus asuntoon I17 kartoituksen perusteella
2014 Asuntojen B4 ja C6 märkätilakorjaukset, aloitettu parvekkeiden, ikkunoiden ja sisääntulokatosten hankesuunnittelu
2013 Uusittu kaukolämpökeskus lämmönsiirtolaitteineen ja käyttövesien linjaventtiilit sekä patteritermostaattiventtiilit, tehty tasapainotusmittaukset ja järjestelmän säätö. Uusittu paloventtiili lämmönjakohuoneeseen. Asennettu pari malli-ikkunaa asuntoon D8.
2012 Asunnon B3 kylpy- ja saunaosaston saneeraus. Parvekkeiden ja ikkunoiden tiivistys ja paikkamaalauksia. IV-kanavien ja huippuimureiden puhdistukset. Kaadettu haitallisia pihapuita.
2011 Tehty RD kuntoarvio, johon sis. korjaustarve 10 vuodelle sekä PTS. Asunnon H15 keittiön palovahingon korjaus ja asunnon H16 parvekkeen vesivuotojen korjaukset.
2010 Asunnon A2 kph ja saunaosaston saneeraus. Ulko-ovien lukot vaihdettu ja avaimia jaettu osakkaille. Uusittu Liinasaarenkujan puoleisia piha-aitoja, pergolan puuosat, jätekatosten ja autokatosten puuosat ja stenilevyt.
2009 Uusittu kaikki piha-aidat Pergolaan asti. Tehty parveke -ja julkisivu-urakan takuukorjauksia. Urakoitsija tiivisti asunnon H16 terassille valuvan vesivuodon
2008 Asunnon G14 alakerran vesivahingon korjaus. Asunnoissa H16 ja I18 suihkutiloissa tapahtuneiden vesivahinkojen korjaukset. Asunnon F11 yläkerran wc:n kattovuodon korjaus. Tehty parveke- ja julkisivu-urakan takuukorjauksia urakoitsijan toimesta.
2006-2007 Parveke ja julkisivu-urakan takuukorjauksia
2005 Mittava julkisivu- ja parvekekorjauhanke
2004 Hankittu HomePNA laajakaistayhteys. Etelänpuoleiselle parkkipaikalle uudet valaisimet. Muutama julkisivun koeporaus.
2003 A2, E9 ja G13 tehtiin kph peruskorjaukset. Antennijärjestelmän digitalisointi
2022 Ikkunoiden ulkopuitteet
1996-1998 Kph ja saunojen saunojen saneeraus
1994 Kattopinnoitteet uusittu
Tulevat remontit
2023-2028 Kuntokartoitus, salaojajärjestelmän huuhtelu ja kuntotutkimus. Autojen sähkölatauspistokkeiden suunnittelu ja asennus. Asfalttialueen uusiminen, kulkuväylien huoltokorjaukset. Putkiremontin suunnittelua varautumista korjaukseen. Parvekkeiden punaisten metalliosien ja palotikkaiden maalaukset ja kaidepuut. Sisäverkon uusiminen ethernet kaapelointi talojakomosta. Ulkoseinien korjausrappaukset ja paikkamaalaukset. Bitumikermikatteiden uusiminen/saneeraus. Märkätilojen saneerauksia.

Taloyhtiön hallitus on päättänyt yhtiökokouksessa 19.12.2023 sähköautojen latausjärjestelmän toteutuksesta.
Energialuokka
C (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 15.05.2033.
Tontin koko
6 159 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, kaavoitus, https://kartat.espoo.fi/ims
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Liinasaarenkuja 3-5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikkoja 16 kpl (15kpl + pyöräpaikka), avopaikkoja 14 kpl, joissa yhteensä 3 kpl sähköauton latauspistettä. Taloyhtiön hallitus on päättänyt yhtiökokouksessa 19.12.2023 sähköautojen latausjärjestelmän toteutuksesta.
Pihan kuvaus
Huoneistoille kuuluu huoneistoon rajoittuva ja aidattu noin 96 m2 piha-alue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Westend, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Suominen Marjaana

asuntomyyjä, KiLAT, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.