Omakotitalo | 4h + k + kph

Kaukoilantie 93 B, Nummela Veikkoinkorpi, Vihti

Hinta

175 000 €

Koko

91 m²

Vuosi

1949

ESITTELY TO 2.5 KLO 17:00-17:30, TERVETULOA! Älä anna ulkokuoren hämätä! Tämä lähes puolen hehtaarin tontilla sijaitseva omakotitalo on remontoitu sisätiloiltaan täysin vuosien 2022-2024 aikana. Kaikki sisäpinnat on avattu, purueristeet vaihdettu villaan v. 2006 ja sisäpinnat remontoitu tyylillä. Myös mm. putket ja sähköt on uusittu ja kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan. Ulkoa päin talo on kuitenkin vielä alkuperäisessä asussaan ja vaatii mm. ulkoverhouksen uusimisen sekä pihatöitä. Nummelan keskustan palvelut vain muutaman minuutin päässä, mutta kuitenkin oma rauha pihalla jota ympäröi puusto joka puolelta. Tämä koti tarjoaa mahdollisuudet näihin molempiin. Sijainti mukavasti tien päässä, eikä ohikulkua ole muulla liikenteellä. Tämä kaksikerroksinen koti on kokenut kokonaisen muutoksen sisältä viimeisen muutaman vuoden aikana, mutta pääset kuitenkin vielä tekemään tästä omanlaisesi. Alakerrasta löydät ruokailutilaan avoimen vuonna 2023 uusitun keittiön. Olohuoneen sekä keittiötilojen lattia on upeaan vaaleaan sävyyn sävytettyä lankkua. Kodin ullakkotila on otettu käyttöön noin vuonna 2006. Muutoslupa ullakkotilamuutokselle on haettu v.2002 ja tämä katselmoidaan Vihdin Kunnan puolesta Vastuu päättyy katselmuksella. Yläkerran yhden huoneen viimeistely jää ostajalle. Tästä makuuhuoneen yhteydessä olevasta tilasta mahdollista tehdä esimerkiksi kylpyhuone (putket valmiina) tai vaikkapa walk-in closet. Yläkerrassa on lisäksi makuuhuone, tilava aulatila sekä tilaa makuupaikoille tai vaikkapa säilytykseen. Lattia on tyylikästä vinyyliä ja huoneiden osalta tämä on loistava kohde toteuttaa suunnitelmia ja unelmia. Otathan yhteyttä ja sovitaan esittelyaika; Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
to 2.5. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Riikka Lehervo
p. 044 700 7136

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20260260
Sijainti
  • Vihti Nummela Veikkoinkorpi
  • Kaukoilantie 93 B, 03100 Nummela
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91 m²
Kokonaispinta-ala
91 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen kerrosala Vihdin kunnan antaman rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 65m2. Rakennusta on kuitenkin laajennettu ullakkotilaan vuonna 2006. Rakennuslupahakemuksen mukainen laajennuksen kerrosala on 35 m2. Alkuperäisen rakennuksen sekä laajennuksen yhteenlaskettu kerrosala on noin 100 m2. Laskennallinen arvio huoneistoalasta on saatavissa olevien tietojen perusteella noin 91 m2. Ajalle tyypilliseen tapaan asuinrakennuksesta ei löydy alkuperäisen rakennusvuoden 1949 rakennuslupadokumentteja, joten pinta-alatiedot ja rakennus- ja käyttöönottoajankohta saattavat poiketa todellisesta merkittävästi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1949
Käyttöönottovuosi
1949
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

175 000,00 €

Velaton hinta

175 000,00 €

Muut maksut

Tiemaksu

90,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 252.81e / v. 2024
Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut 11700 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, ym). 11700 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 176 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun). Vesimaksu: Vihdin Veden hinnaston mukaisesti Jätehuolto: Roskn Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia). Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Varainsiirtovero 3%. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat sähköiset panttikirjat 2kpl, yhteensä 175 000€ euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.
Tehdyt remontit
Tehdyt remontit v.2022-2024
Lattiat sekä seinät avattu sisäpuolelta. Villat sekä pinnat uusittu.
Sisäkatot maalattu (kaikki muut tilat paitsi wc)
Makuuhuoneen katto paneloitu
Puulattia hiottu sekä sävytetty petsillä ja lakattu
Yläkerran ja eteisen lattiaan vaihdettu vinyylilattia
Portaat hiottu ja maalattu
Takka maalattu
Seinät maalattu
Keittiö kokonaan uusittu
Maatöitä aloitettu tekemään pihassa
Yläkerran wc-tilalle tehty pohjatyöt

Ikkunat uusittu vuonna 2000.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kaikki sisäpinnat avattu ja uusittu eristeineen vuosien 2022-2024 aikana. Kattavat remontin aikaiset kuvat nähtävissä esittelyssä. Talon ulkoverhous vaatii kuitenkin vielä uusimisen ja sadevesien ohjausta tulee parantaa.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • G (2018)
  • Energiatodistus voimassa 8.4.2034 asti.
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ostaja on tietoinen, että ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa ja asunnoissa on saatettu käyttää asbestia sisältäviä materiaaleja, rakenteita ja laitteita. Ennen rakenteiden purkamista vaativien korjausten käynnistämistä on asbestin esiintyminen ja sen vaikutukset korjaushankkeisiin selvitettävä asbestikartoituksella.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Rakennuksen alapohjana on osittain kellari (maanvarainen betonilaatta) ja osittain tuulettuva puurakenteinen alapohja. Kellari kattaa rakennuksen pinta-alasta noin puolet.
Keittiön kuvaus
Laminaattitaso puupinnoitteella. Keittiö uusittu tyylikkäästi juuri tämän päivän tarpeita ajatellen v. 2023. Keittiö avautuu ruokailutilaan sekä aulaan, mikä toimii loistavasti arjessa esimerkiksi lapsiperheelle. Lattia on lankkua, jossa kaunis kuultovalkea petsaus sekä lakkaus.
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti, puu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, wc
Kylpyhuone uusittu n. vuonna 2005.
Olohuoneen kuvaus
Lankku lattia + lakka päällä
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
konesaumattu katto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
927-451-3-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
4 900 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Lähes puolen hehtaarin tontti. Talo sijaitsee tontin tasaisella osalla ja tontti on osittain loivaa rinnettä, joka on porrastettu. Piha-alueelta löytyy mm. kasvimaa, marjapensaita, omenapuu.
Tontin nimi
Töyrylä
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee Vihdin kunnan strategisella yleiskaava alueella, tuotanto ja varastotoiminnan alue. Alueella ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua.

Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella. Aluetta koskevat toimenpiteet on suunniteltava ja toteuttaa siten, etteivät ne heikennä pohjaveden laatua tai heikennä pohjavesiesiintymän antoisuutta.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Talousrakennus (vanha sauna) on rakennettu v. 1983, rakennuksen kerrosala on 13m2. Tiedot perustuvat Digi- ja Väestötietoviraston rakennusrekisterin tietoihin. Rakennusta ei löydy Vihdin Kunnan rakennusrekisteristä. Talousrakennus on alkuperäisessä kunnossaan ja vaatii uusisimisen / remontin.
talousrakennus, vaja, varasto
Palvelut
Koulut: Kuoppanummen Koulukeskus 2,3km, Nummelan Harjun koulu 2,4km, Nummelan koulu 3,1km, Etelä-Nummelan koulukeskus 4,2km
Palvelut: K-Citymarket Nummela 3,1km, Prisma Nummela 3,2km, Lidl 2,8km, K-market Nummela 2km, K-Supermarket Nummela 2,7km (postipalvelut), Nummelan terveysasema 1,7km, Vihdin Kunnan kirjasto 2,7km, Yleisurheilukenttä 2,2km
Päiväkodit: Kuoppanummen päiväkoti 2,3km, Pajuniityn päiväkoti 3,3km, Etelä-Nummelan päiväkotikeskus 4,2km
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema 3,0km, Helsingin keskustaan 46km, Nummelasta hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin ja Turkuun.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Nummela, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lehervo Riikka

Myyntineuvottelija

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.