Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Kerrostalo | 1h + kk + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 1-2H + KK)

Arabiankatu 6, Arabianranta, Helsinki

Hinta

329 000 €

Koko

47,5 m²

Vuosi

2015

Tervetuloa Arabiankadulle, elävään ja urbaaniin kaupunkikortteliin merenrannan läheisyyteen. Tämä 47,5 neliöinen seitsemännen kerroksen yksiö ihastuttaa näkymillään ja avaralla isolla huoneella. Keittokomerossa on hyvin lasku- ja säilytystilaa. kylpyhuone on hyvän kokoinen ja käytännöllinen sekä pesutornille on tilaa. Reilun kokoinen lasitettu parveke kruunaa tämän asunnon ja näkymät ovat hulppeat. Kalasataman uusien tornitalojen valot loistavat illan pimentyessä ja merikin pikkaisen pilkistää talojen välistä. Asuntoon on asennettu ilmalämpöpumppu 4/2022. Omalla tontilla sijaitseva ja vuonna 2015 rakennettu taloyhtiö on hyvin hoidettu. Yhtiöllä on puutarhamainen kattoterassi todella upeilla maisemilla saunan yhteydessä ja katetulla grillipaikalla. Kerhohuone sijaitsee kanssa ylhäällä, josta pääsee kattoterassille. Arabiankatu 6 sijaitsee keskeisellä paikalla niin kulkuyhteyksien, palveluiden kuin kauppojenkin kannalta. Raitiovanut 6 & 8 lähtevät suoraan ulko-ovelta ja K-kauppa löytyy muutaman askeleen päästä. Arabianrannan ulkoilumaastot ja liikuntapuisto monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen on vain kävelymatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan! Marko Meijanen 044 237 8058 marko.meijanen@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20261652
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 1-2H + KK)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
47,5 m²
Kokonaispinta-ala
47,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/9
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

6 926,32 €/m²

Vastike

Hoitovastike

228,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

228,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.6.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa ja vastaavasti jättää perimättä enintään kahta (2) hoitovastiketta vastaava määrä. Myönnettiin hallitukselle myös valtuudet nostaa tai laskea rahoitusvastikkeen suuruutta yhtiön rahoituslainojen korkomuutosten niin vaatiessa tai salliessa. Autopaikan vastike: ulko 12,9e/kk. Autopaikka vastike, halli 25,8e/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään,kaakkoon
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 14 päivää
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppu asennettu 4/2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihto: Koneellinen tulo/poisto.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betonielementti
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen keittiö, jossa on reilusti lasku- ja säilytystilaa.
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs ja reilun kokoinen kylpyhuone, jossa on tilaa pesutornille. Varusteina wc-istuin, allas/allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, bidee-suihku, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Oleskelutila ja puutarhamainen kattoterassi saunan yhteydessä.
Olohuoneen kuvaus
Iso ja valoisa huone, josta kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Saksofoni
Isännöitsijän yhteystiedot
Iskurit Oy / Puhelin: 020 730 1330. Päävastuullisena isännöitsijänä toimii Lasse Palviainen lasse.palviainen@iskurit.fi.
Huolto
Kotikatu Arabia, Jarrumiehenkatu 2a, 00520 Helsinki. Puhelin: 010 270 8670, sähköposti: arabia@kotikatu.fi.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastusoikeus koskee autopaikkaosakkeita numerot 9650-10109, yhtiöjärjestyksen17 §.
Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat: Kellarikerroksessa autohalli, kaksi väestönsuojaa, jotka ovat irtaimistovarastokäytössä, taloyhtiön huolto- ja teknisiä tiloja, 1. kerroksessa irtaimistovarastoja, kaksi lastenvaunuvarastoa, kaksi kuivaushuonetta, jätehuone, talon varasto ja teknisiä tiloja, rakennusten 9. kerroksissa, kattoterassien yhteydessä sijaitsee A­ portaassa kerhotila ja B-portaassa saunaosasto.

Suomen Osatontti Ky:n, Asunto Oy Helsingin Serviisin ja Asunto Oy Helsingin Fajanssin kanssa allekirjoitetun yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöt ovat sopineet putkista, johdoista, kaapeleista, laitteista ja rakenteista, piha- ja oleskelualueista, parvekkeista/terasseista, kerhotilasta, pesulasta, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastoista, vss-tiloista, autopaikoituksesta, jätehuollosta ja pelastusteistä sekä kulkuoikeudesta. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhteisessä käytössä on huoltopiha-alue, etupihan arkadialue sekä viereisellä Asunto Oy Helsingin Fajanssin tontilla 26 oleva katuaukio. Yhtiöllä on lisäksi yhteisjärjestelysopimuksen mukainen käyttöoikeus tontin 26 katutasossa sijaitseviin ulkoiluvälinevarastoon, korttelipesulaan ja kerhohuoneeseen. Yhtiön tontilla on asemakaavassa LAS-merkinnällä merkitty alue. Asemakaavan mukaan LAS-merkinnällä merkitty alue on: "Tasolla +1,5 oleva tila jolta on varattava lastaus- ja varastotilaa ympäristöhaittoja aiheuttamattoman teollisuuden käyttöön. 11 Yhtiö on velvollinen suostumaan asemakaavan mukaisen rasitteen perustamiselle viereisen TYYK-tontin niin vaatiessa. Alueelle on nykyisellään rakennettu 6 yhteisjärjestelysopimuksen mukaiseen vieraskäyttöön suunniteltua autopaikkaa.
Tehdyt remontit
2016 Kattoterassien lasittaminen. Yhtiön ollessa alle 10 vuoden ikäinen, varsinaisia huomattavia korjauksia ei ole vielä ollut. Takuukorjaukset on lähestulkoon tehty. Ainoa tiedossa oleva keskeneräisyys koskee parvekkeiden kaiteiden takuukorjauksia (parvekkeiden takuukorjaukset koskevat vain muutamia asuntoja. Kyse on kaiteiden sinkityksen lohkeilusta ja tämän korjaamisesta).
Tulevat remontit
Ainoa tiedossa oleva merkittävä asia on 10-vuotisvastuutarkastuksen ja korjausten
suorittaminen.
Energialuokka
B (2018), 9.10.2018-9.10.2028.
Tontin koko
1 868 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki puh. 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/. Arabian tehdaskorttelin suunnitelman kuvaus: Arabian tehdaskorttelin nykyisiin ja uusiin rakennuksiin suunnitellaan tiloja opetusta, työntekoa, palveluja, asumista ja kauppaa varten. Lisätietoja antaa Arkkitehti Tuukka Linnas, puhelin 310 37308.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Arabian peruskoulu n. 510 m. Vallilan ala-aste n. 2060 m. Koskelan ala-aste n. 2220 m. Helsingin aikuislukio n. 2290 m.
Palvelut: K-market n. 10 m. Arabianrannan liikuntapuisto n. 230 m. Aalto-yliopiston kirjasto n. 470 m. Kuntosali Fressi n. 500 m. Kauppakeskus Arabia n. 700 m. Vallilan terveysasema n. 2090 m. Vallilan terveysaseman hammashoitola n. 2090 m.
Päiväkodit: Päiväkoti Loiske n. 240 m. Päiväkoti Arabia n. 480 m. Päiväkoti Floora n. 510 m.
Liikenneyhteydet
Ratikkapysäkki n. 170 m. Bussipysäkki n. 350 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 46 kpl, autopaikkoihin kohdistuu 460 osaketta. Autopaikkojen jakamisesta yhtiössä on sovittu seuraavasti: 44 osakkeellista autohallipaikkaa, 2 osakkeellista pihapaikkaa. Alueelle on rakennettu 6 yhteisjärjestelysopimuksen mukaiseen vieraskäyttöön suunniteltua autopaikkaa, jotka jaetaan kolmen yhtiön kesken.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Arabianranta, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Meijanen Marko

Myyntineuvottelija

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.