Anni ja Taru LKV

Omakotitontti

Marsurinne 4a, Korso, Vantaa

Hinta

150 000 €

Koko

1 255

Rakennuspaikka omakotitalolle Korsossa, Metsolan pientalovaltaisella alueella. Tälle tasamaatontille voit rakentaa unelmakotisi tai vaikka kaksi. Hallinnanjakosopimuksella myytävällä n. 770 m2 kokoiselle rakennuspaikalle on siirretty kaikki jäljellä oleva rakennusoikeus eli yhteensä 152 m². Tämä antaa mahdollisuuden rakentaa jopa kaksi pienempää, n. 80 m² kokoista, omakotitaloa. Tontille on tehty maaperätutkimus ja piirustuksia kahdelle pienemmälle talolle eli halutessasi pääset aloittamaan rakennusprojektin nopealla aikataululla. Metsola on lapsiperheiden suosimaa pientaloaluetta. Lähellä hyvät koulut ja päiväkodit. Korson juna-asemalle matkaa vain 2 km ja linja-auto kulkee ihan vierestä. Päivittäistavarakaupat muutaman sadan metrin päässä. Lisätietoja antaa: Taru Piispa, yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja p. 045 898 1105 taru@annijatarulkv.fi Anni Hirvelä, yrittäjä, stailaaja p. 040 8373 888 anni@annijatarulkv.fi annijatarulkv.fi @annijatarulkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20265654
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Tontin kokonaispinta-ala on 1302 m2 ja kokonaisrakennusoikeus on yhteensä 260 k-m2. Kiinteistölle on tehty hallinnanjakosopimus, jonka mukaan kiinteistö on jaettu A ja B hallinta-alueisiin. Hallinnanjakospimuksella kaikki jäljelle jäänyt rakennusoikeus on siirretty hallinta-alueelle B. Jos B haluaa lohkoa myöhemmin määräosat omiksi kiinteistöikseen, määräytyy rakennusoikeus silloin tonttijaon mukaisena. Tonttiliittymät saa rakentaa parhaaksi katsomallaan tavalla toista osapuolta kuulematta.
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

150 000,00 €

Velaton hinta

150 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
HSY:ltä saatu lausunnot liittymistä.
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-83-235-35
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 255 m²
Lisätietoja tontista
Tontin kokonaispinta-ala on 1255 m2, josta käyttämättä olevaa rakennusoikeutta on 152 m². Kiinteistölle on tehty hallinnanjakosopimus, jonka mukaan kiinteistö on jaettu A ja B hallinta-alueisiin. A-alueella sijaitsee asuinrakennus ja B-alueelle voidaan rakentaa kaksi erillistä asuntoa. Hallinnanjakospimuksella kaikki jäljelle jäänyt rakennusoikeus on siirretty hallinta-alueelle B. Jos B haluaa lohkoa myöhemmin määräosat omiksi kiinteistöikseen, määräytyy rakennusoikeus silloin tonttijaon mukaisena. Osapuolet vastaavat yksin kustannuksellaan omasta hallinta-alueestaan. - Tonttiliittymät saa rakentaa parhaaksi katsomallaan tavalla toista osapuolta kuulematta. - Osapuolet omistavat yhdessä kiinteistölle kuuluvat vesi-, jätevesi-, hulevesi- ja sähköliittymät. Liittymien laajennuksesta ja uusien liittymien hankinnasta vastaa B. Perusmaksuista osapuolet vastaavat siten, että A vastaa 35 % ja B 65 % maksusta ja kukin vastaa yksin käytöstä aiheutuvista kustannuksista. - Jokaisella on oma vesimittari. - Jätehuolto voidaan hoitaa erikseen tehtävän sopimuksen mukaisesti erikseen tai yhdessä. Hallinta-alueiden haltijat vastaavat oman hallinta-alueensa hoitamisesta ja sen kustannuksista yksin. - Kiinteistövero suoritetaan omalta omistusosuudeltaan. Sähköt ja vedet jaetaan kulutustietojen mukaisesti, mikäli yhteinen liittymä. - Liikenteen aluesuunnittelun kannalta voidaan hyväksyä jokaiselle rakennukselle oma liittymä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
152 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontilla tehty maaperätutkimukset, ja lisäksi lupa kahden talon omille vesimittareille. Tontille voi tehdä halutessaan liittymän Vuohirinteen puolelta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0,2 ja I 2/3 eli yksikerroksinen asuinrakennus, jonka yläpuolelle saa rakentaa lisää 2/3 varsinaisen asuinkerroksen kerrosalasta. Tontin hallinta-alueella A sijaitsee rakennus, jonka pinta-ala on 99 m2, joten jäljellä oleva rakennusoikeus on 152 m2.
Kaavoitustiedot
AO = erillispientalojen korttelialue
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Tontin kokonaispinta-ala on 1302 m2 ja kokonaisrakennusoikeus on yhteensä 260 k-m2. Kiinteistölle on tehty hallinnanjakosopimus, jonka mukaan kiinteistö on jaettu A ja B hallinta-alueisiin. A-alueella sijaitsee asuinrakennus ja B-alueelle voidaan rakentaa kaksi erillistä asuntoa. Hallinnanjakospimuksella kaikki jäljelle jäänyt rakennusoikeus on siirretty hallinta-alueelle B. Jos B haluaa lohkoa myöhemmin määräosat omiksi kiinteistöikseen, määräytyy rakennusoikeus silloin tonttijaon mukaisena. Tonttiliittymät saa rakentaa parhaaksi katsomallaan tavalla toista osapuolta kuulematta. Osapuolet vastaavat yksin kustannuksellaan omasta hallinta-alueestaan. Osapuolet omistavat yhdessä kiinteistölle kuuluvat vesi-, jätevesi-, hulevesi- ja sähköliittymät. Liittymien laajennuksesta ja uusien liittymien hankinnasta vastaa B. Perusmaksuista osapuolet vastaavat siten, että A vastaa 35 % ja B 65 % maksusta ja kukin vastaa yksin käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Jokaisella on oma vesimittari. Jätehuolto voidaan hoitaa erikseen tehtävän sopimuksen mukaisesti erikseen tai yhdessä. Hallinta-alueiden haltijat vastaavat oman hallinta-alueensa hoitamisesta ja sen kustannuksista yksin. Kiinteistövero suoritetaan omalta omistusosuudeltaan. Sähköt ja vedet jaetaan kulutustietojen mukaisesti, mikäli yhteinen liittymä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Korso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Piispa Taru

yrittäjä, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Anni ja Taru LKV

Anni ja Taru LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.