Open Market Pori | Porin Asunnonvaihtokeskus Oy

Rivitalo | 3h + k + sauna

Nahkurinkaari 3, Nahkuri, Ulvila

Hinta

78 000 €

Koko

70 m²

Vuosi

1990

NAHKURIN SUOSITULLA ALUEELLA neljän asuinrakennuksen ja kuudentoista asunnon yhtiössä nyt tarjolla ensimmäisen kerroksen kolmen huoneen ja keittiön 70 m2:n suuruinen asunto, johon pääsee muuttamaan ihan heti. Sisäänastuttaessa valoisuus tulvii kahdelta ilmansuunnalta. Asunnon keittiössä on reilusti kaappeja ja hyvin työtasotilaa ja paikka reilunkokoiselle ruokapöydälle. Ruokailutila avautuu isoon olohuoneeseen. Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on vaatehuone, toisessa seinällinen kaapistoa. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle ja liukuoven takana wc. Sähkölämmiteisessä saunassa on ikkuna. Asunnon sisäänkäynnin edessä on katettu terassi, toinen, hieman isompi on asunnon edessä. Aidattu sopivankokoinen piha. Pihavarasto sekä asukkaan käytössä oleva autotalli kuuluvat kauppaan. Onko tämä kaukolämmitteinen valoisa ja vapaa asunto sinun uusi asuntosi? Kosteuskartoitus tehty 14.12.2023. Asunnon esittelyä ja myyntiä hoitaa Helena Alppi 040 591 8578 helena.alppi@openmarket.fi @openmarkethelena

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20266129
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

74 090,76 €

Velkaosuus

3 909,24 €

Velaton hinta

78 000,00 €

Neliöhinta

1 114,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

286,26 € / kk

Pääomavastike

117,44 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

403,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
autotalli 10 e/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
puu/tiili
Keittiön kuvaus
jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone, seinillä maali, parkettilattia
Kylpyhuoneen kuvaus
seinillä laatta, muovimatto lattiassa, ikkuna, suihku, liukuoven takana wc, peilikaappi, allas, allaskaappi, seinillä laatta, lattiassa muovimatto
Saunan kuvaus
oma sähkölämmitteinen sauna, ikkuna, seinillä paneeli, lattiassa muovimatto
Olohuoneen kuvaus
keittiö avautuu olohuoneeseen, seinillä maali, parkettilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
2 makuuhuonetta, toisessa makuuhuoneessa vaatehuone, toisessa seinällinen kaapistoa, seinillä tapetti, parkettilattia
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Porin Toimistorutiinit Oy Kati Ruis Isolinnankatu 24, 28100 Pori 0500 690 164
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Jokaiselle asunnolle on yksi autopaikka, joko talli tai katos, kaikki autopaikat ovat yhtiöjärjestyksen perusteella yhtiön hallinnassa, mutta autopaikan sähkö menee samannumeroisen asunnon sähkömittariin.

Mikäli lainaosuus maksetaan pois, on pyydettävä erillinen lainaosuuslaskelma isännöitsijältä riittävän ajoissa. Mahdolliset pankin kulut lainaosuuden maksusta maksaa osakas, joka lainaosuutensa maksaa. Autopaikkojen sähkönkulutus menee aina samannumeroisen asunnon mittariin, vaikka autopaikat ovat yhtiöjärjestyksen perusteella yhtiön hallinnassa. Isommat lumityöt (alueeet, jonne traktorilla pääsee) ja asuinrakennusten takana olevan nurmialueen leikkaus joka toinen viikko ostopalveluna. HUOM! käynnissä olevia maalaustöitä ja kolmen huoneiston pesutilan saneerausta varten on otettu tililuotto 130.000 euroa, joka jyvitetään huoneistokohtaisiin osuuksiin, kun työt ovat valmiit ja lopulliset kulut tiedossa. Tämä ei vielä näy isännöitsijäntodistuksessa huoneiston lainaosuuksissa.
Kuntotutkimus tehty: 2023
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 12 Autotalleja: 4

Tehdyt remontit
Rakennusten puuosien ja aitojen maalaus 2002, kaiteiden ja aitojen osittainen pellitys 2002, lämpimän käyttöveden kiertojohdon uusinta 2006, kaukolämmön lämmönvaihtimen uusiminen 2008, etelänpuoleisten ikkunapuiden huoltomaalaus 2011, kylmän ja lämpimän käyttöveden mittauslaitteiston uusiminen 2011, julkisivuelementtien saumaukset uusittu 2016, kaukolämpölaitteiston automatiikka uusittu 2016, jokaisen asuinrakennuksen käyttövesiputkiston ns nousuputket uusittu 2017, rakennusten A ja D talokohtaiset vaakarunkoputket uusittu 2017, huoneistojen B5 ja C12 talotuuletin uusittu 2018, huoneiston D14 muovimatto uusittu 2019, huoneiston D16 talotuuletin uusittu 2019, IV-kanavien puhdistus ja venttiilien säätö 2020, kaikkien huoneistojen ikkunoiden, ovien ja lukitusten uusiminen 2022, huoneistojen 11 ja 16 pesutilojen peruskorjaus 2022, huoneistojen 4 ja 16 wc-istuinten uusinta 2022.
Tulevat remontit
Lähivuosien aikana tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset: rakennusten puuosien ja peltikatteiden maalaus, huoneistojen pesutilojen peruskorjaus, HUOM! asuinrakennusten puuosien ja kaikkien rakennusten peltikattojen maalaus parhaillaan käynnissä, kolmen huoneiston pesutilan saneeraus tilattu, tehdään syksyllä 2023.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
4 923 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Ulvilan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Nahkurinkaari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ulvila

Asuinalueena Nahkuri, Ulvila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Alppi Helena

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Open Market Pori | Porin Asunnonvaihtokeskus Oy

Open Market Pori | Porin Asunnonvaihtokeskus Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.