Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h, avok, kh, et, 2 parveketta

Norrgårdinmäki 6, Bläsnäs, Parainen

Hinta

198 000 €

Koko

52 m²

Vuosi

2022

Tervetuloa esittelyyn sunnuntaina 28.4.2024 klo 15.15-15.45. Ilmoittauduthan esittelyyn välittäjälle viimeistään la 27.4. klo 18.00. Sofia Metsänranta/ Bo LKV, p. 040 588 6314 tai sofia.metsanranta@bo.fi Uniikki kaksio kahdella parvekkeella vuonna 2022 valmistuneesta Asunto Oy Paraisten Tiililinnasta Norrgårdin komean, yli 100-vuotiaan punatiilisen päärakennuksen tarina ulottuu kauas menneille vuosikymmenille asti. Kiinteistö rakentui jo vuonna 1907 ja päärakennus on vuosikymmenten varrella toiminut muun muassa sairaalana, hotellina ja kansalaisopiston taideklinikkana. Kiinteistön tilat on saneerattu kokonaisvaltaisesti upeiksi asuinhuoneistoiksi, ja vuonna 2022 valmistunut uudissaneerauskohde kätkeekin sisäänsä kaiken kaikkiaan 12 asuinhuoneistoa. Tässä pienkerrostalossa on kolme asuinkerrosta, minkä lisäksi kellarikerroksesta löytyy yhtiön tyylikäs saunaosasto porealtaineen. Nyt pääset tutustumaan toisessa kerroksessa sijaitsevaan kulmahuoneistoon, joka toimii loistavasti niin pariskunnan, yksineläjän kuin pienen perheenkin kotina. Helppohoitoinen asunto sopii mitä loistavimmin myös kakkoskodiksi! Kotiin sisään saapuessa eteisen jatkeena sijaitsee tyylikäs avokeittiö. Oleskelutilassa ihastuttaa vanha esiin otettu tiiliseinä sekä leveät ikkunalaudat. Huoneiston spesialiteettina on kaksi parveketta, joista toiseen kuljetaan olohuoneesta (kaakko) ja toiseen makuuhuoneen yhteydestä (koillinen). Makuuhuoneeseen johdattaa lasiruutuinen ovi, joka päästää valon kauniisti läpi. Makuuhuoneessa on säilytystilan tarve huomioitu hyvin, sillä yksi seinusta on kiinteää kaappitilaa. Lisää säilytystilaa löytyy eteisen liukuovikaapistosta. Tyylikäs kylpyhuone sijaitsee eteisaulan yhteydessä. Tilassa on automaattivalaistus ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Omalla tontilla sijaitsevan yhtiön lämmönlähteenä on kaukolämpö. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja huoneistoissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Huoneistoon on lisäksi lisätyönä asennettu ilmalämpöpumppu jäähdytyskäyttöön. Kellarikerroksessa on huoneistokohtaiset varastokopit, minkä lisäksi huoneistokohtaiset häkkivarastot sijaitsevat autokatoksen yhteydessä. Talossa on esteetön kulku. Paraisilta löydät elämäntilanteestasi riippumatta turvallisen kodin lähellä merta. Bläsnäs sijaitsee vain pienen matka päässä Paraisten keskustasta, joten palvelut ja kaupat löytyvät kaikki lähietäisyydeltä. Vierestä löytyy myös golf-kenttä, frisbeegolf-kenttä, hevostallit, uimaranta sekä terveysasema. Mahdollisuus ostaa erillisosakkeena oleva autokatospaikka AK9 12 000 euron velattomaan hintaan. Tähän kotiin ihastut varmasti, lämpimästi tervetuloa tutustumaan! (Mikäli navigaattori ei löydä Norrgårdinmäki 6 osoitteella, kannattaa hauksi kirjoittaa Norrgårdintie 4, Parainen) Myynti ja lisätiedot/ Sofia Metsänranta p. 040 588 6314 sofia.metsanranta@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:15 - 12:45

Tervetuloa esittelyyn sunnuntaina 28.4.2024 klo 15.15-15.45. Ilmoittauduthan esittelyyn välittäjälle viimeistään la 27.4. klo 18.00. Sofia Metsänranta/ Bo LKV, p. 040 588 6314 tai sofia.metsanranta@bo.fi

Esittelijänä Sofia Metsänranta
p. 040 588 6314

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20273889
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kh, et, 2 parveketta
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Muu ehto: n. 1kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

161 451,65 €

Velkaosuus

36 548,35 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

3 807,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

239,20 € / kk

Pääomavastike

448,72 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

687,92 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan. Vesiennakko 20 euroa/hlö/kk. Osakas solmii oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa. KTV ja valokuitukaapelivastike: 17,80 euroa/kk Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä liukuovikaapisto. Lattia tammiparkettia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: kaakkoon,koilliseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheessa:
- asennettu ilmalämpöpumppu jäähdytyskäyttöön
- sälekaihtimet

2022: sähkökäyttöinen pyyhekuivain asennettu (jälkikäteen asennettu, osakkaan kunnossapitovastuulla)
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto todella hyvässä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiössä valkoiset kaapistot, jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin (aktiivihiili), astianpesukone ja mikroaaltouuni. Työtasot laminaattia. Lattia tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa allaskaapisto, peilikaappi, sade- ja normaalisuihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, sähkötoiminen pyyhekuivain ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Taloyhtiöllä tyylikäs saunaosasto kellarikerroksessa. Saunaosastolla myös poreallas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa vanha kaunis tiiliseinä otettu esiin. Syvät ikkunalaudat ja tilasta kulku parvekkeelle (kaakkoon). Olohuoneessa lattia tammiparkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen yhteydessä toinen parveke (koilliseen). Makuuhuoneessa koko seinän leveydeltä kiinteää kaappitilaa. Lattia tammiparkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtainen häkkivarasto autokatoksen yhteydessä. Lisäksi kellaririssa lämmin varastokoppi.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
AB Dispomera Oy/ Christel Sonntag Fredrikinaukio 1, 21600 Parainen p. 0400 114 450 christel.sonntag@dispomera.fi www.dispomera.fi
Huolto
RK-Clean
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys.

Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Suodattimet vaihdetaan yhtiön puolesta.

Kellarikerroksessa saunaosasto, tekninen tila sekä huoneistokohtaiset varastokomerot. Isot huoneistokohtaiset häkkivarastot autokatoksen yhteydessä. Yhtiölle kuuluu puurakenteinen pihavaja.

Tupakointi sekä muu polttaminen on kielletty huoneistojen sisätiloissa ja autokatoksissa sekä yhtiön yhteisissä ja yleisissä sisä- ja ulkotiloissa, lukuun ottamatta yhtiön osoittamalla piha-alueella sijaitsevalla tupakointipaikalla. Tupakointi on sallittu huoneistojen parvekkeilla sekä asukashallinnassa olevilla piha-alueilla.

Lyhytaikainen vuokraus kielletty.

Yhtiöjärjestyksen 16. pykälän mukaan osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten, tms. muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista ja niiden korjaamisen kustannuksista.

Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksistä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutoksen ja/tai lisäyksen on toteuttanut huoneiston aikaisempi osakkeenomistaja. Tässä mainittu osakkeenomistajan vastuu käsittää huoneistoon ja sen ulkopuolelle tehdyt sellaiset muutokset ja/tai lisäykset, joita huoneistossa ei alun perin ollut. Niiltä osin, kun osakkeenomistaja on kajonnut alkuperäisenä tai perustasona ja oleviin rakennuksiin, pintoihin, kalusteisiin perusjärjestelmiin, laitteisiin tms. vastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain mukaan.
Tehdyt remontit
2023: Kiinteistön RS-sopimuksen mukainen 1-vuotistarkastus suoritettu ja virheet korjattu. Vakuus vapautettu. Autokatokset eivät ole RS-sopimuksen piirissä.
Tulevat remontit
2023: Jätekatoksen rakentaminen
2024: Autokatosrinteen kunnostus
2025-2027: Istutukset
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
5 079 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Paraisten kaavoitusosasto
p. (02) 458 5700
Makuuhuoneesta näkyvä pelto merkitty kaavassa AP-8 ''Erillispientalojen korttelialue''. Alueelle saadaan rakentaa erillispientaloja, kytkettyjä pientaloja sekä rivitalorakennuksia, joissa enintään neljä asuntoa per rakennus.

Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Paraisten Tiililinna Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
12 autokatospaikkaa, jotka kaikki ovat erillisosakkeina.

Mahdollisuus ostaa erillisosakkeena oleva autokatospaikka AK9 (osake 768). Autokatospaikan velaton hinta 12 000 euroa ja hoitovastike 22,08 euroa/kk. Autokatospaikkaan ei kohdistu lainaosuutta. Autokatospaikassa sähköpistoke.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Parainen

Asuinalueena Bläsnäs, Parainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Metsänranta Sofia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.