ROOF LKV Tampere Oy
ROOF LKV Tampere Oy

Muu

Valimontie 12, Valimo, Kangasala

Hinta

125 000 €

Koko

1 789

Monien mahdollisuuksien kokonaisuus Nyt tarjolla Kangasalan Harjunsalosta useampi omakotitalo- ja rivitalotontti. Tontit sijaitsevat rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella keskeisten palvelujen ympäröimänä. Tarjolla on kaksi omakotitalotonttia ja kolme rivitalo tonttia. Omakotitalotonttien kokoluokat ovat 235-301 m2 ja rivitalotonttien 1879-2712 m2. Rakennusoikeudet omakotitaloissa on 185-186 k-m2 ja rivitalotonttien 500-1300 k-m2. Kaikki tontit ovat haluttuja tasamaatontteja, joihin on monella tapaa helppo rakentaa. Ole rohkeasti yhteydessä niin kerron kohteista lisää Mikko Anttikoski mikko.anttikoski@roof.fi tai p. 044 318 7770 Instagram: @mikkoanttikoski Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20303735
Sijainti
  • Kangasala Valimo
  • Valimontie 12, 36200 Kangasala
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

125 000,00 €

Velaton hinta

125 000,00 €

149 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Rakentamaton tontti. Asuinkustannukset muodostuvat mm. rakennusten koon, valitun lämmitysmuodon, tehtyjen sopimusten ja mahdollisen asunto-osakeyhtiömuodon mukaan.

Vesihuollon kuvaus
Ei liittymää. Ostaja vastaa liittymän hankkimisesta sekä siitä aiheutuvista kustannuksista.
Viemäri
Ei liittymää. Ostaja vastaa liittymän hankkimisesta sekä siitä aiheutuvista kustannuksista.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
211-407-5-326
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 789 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti 7
Lisätietoja rakennusoikeudesta
500 k-m2
Kaavoitustiedot
AP= Asuinpientalojen korttelialue
Rakennukset tulee sijoittaa siten, että ne suojaavat ulko-oleskelutiloja liikennemelulta niin, etteivät valtioneuvoston ohjearvot ylity. Parvekkeet ja asuntopihat tulee suunnata muualle kuin melualueelle tai varustaa lasituksin. Rakennusten ulkoseinät ja ikkunat tulee rakentaa niin, etteivät meluohjearvot sisätiloissa ylity.
Alueelle ei saa rakentaa maalämpöjärjestelmää. Hulevesiä ei saa imeyttää alueella, jossa maaperässä on rakennusjätetäyttöjä.
Alueen maaperän pilaantuneisuus ja siihen liittyvät riskit sekä puhdistustarve on arvioitava ennen alueen rakentamista. Toteutusvaiheessa tulee suunnitella ja toteuttaa riittävät riskinhallintatoimet.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: mm. Pikkolan koulu n. 1,4km, Suoraman koulu n. 1,8km, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Kangasalan toimipiste n. 1,7km.
Palvelut: S-Market Kangasala n. 800m, K-Market Suorama n. 1km. Liikuntakeskus Malm Areena n. 450m, Mansen Tennis n. 500m,
Päiväkodit: mm. Harjunsalon päiväkoti n. 900m, Omenatarhan päiväkoti n. 1,3km, Pikkolan päiväkoti n. 1,8km.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki alle 300m päässä, josta linjat: 40 (Kangasala - Rekiälä - Pikkola - Ilkko - Nattari - Vehmainen - Haihara - Messukylä - Kalevanharju - Yliopisto - Sorin aukio - Koskipuisto - Keskustori) 40A (Pikonlinna - Kangasala - Keskustori) 40B (Mobilia - Kangasala - Keskustori) 40C (Kangasalan asema - Kangasala - Keskustori) 40D (Mobilia - Tiihala - Kangasala - Keskustori) 41 (Kangasala - Kaupin kampus) 42 (Kuhmoinen - Kuhmalahti - Sahalahti - Kangasala - Sorin aukio) 43 (Pälkäne - Kangasala - Tampere)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anttikoski Mikko

Myyntipäällikkö, asuntomyyjä, KiLAT

ROOF LKV Tampere Oy

ROOF LKV Tampere Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.