Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 2h + k + khwc + p

Koskelantie 17, Käpylä, Helsinki

Hinta

247 000 €

Koko

55,5 m²

Vuosi

1952

Tervetuloa Kisakylään! Täällä sinua odottaa remonttia kaipaava läpitalon valoisa kaksio. Asunnosta on kauniit ja avarat näkymät Kumpulan siirtolapuutarhan suuntaa aina maauimalalle asti. Parvekkeella istuessasi unohdat täysin, että olet kaupunkialueella. Alkuperäiset keittiön kaapistot huokuvat tunnelmaa 1950-luvulta, jolloin talo on rakennettu. Reilunkokoinen olohuone luo mahdollisuuksia tilan monipuoliseen käyttöön. Tilava kylpyhuone on uusittu reilu kymmenen vuotta sitten ja täyttää edelleen nykypäivän kriteerit. Taloyhtiön viidelle suojellulle rakennukselle on tehty suunnitelmallinen kunnossapitotarveselvitys, jonka perusteella rakennuksia tullaan lähivuosina ylläpitämään. Käyttövesiputkien ja sähköjärjestelmien toteutussuunnitelma on edennyt loppuvaiheeseen ja seuraavaksi järjestetään urakan tarjouskilpailu. Urakan kustannukset ja toteutussuunnitelma käsitellään kesän yhtiökokouksessa. Käyttövesiputket uusitaan pintavetona, jolloin kylpyhuonetta ei uusita remontin yhteydessä. Sähköremontissa sähköt uudistetaan sähkökaapilta keittiön liedelle, jolle asennetaan kolmivaihevalmius. Lisäksi antennikaapelointi uudistetaan ja asuntoihin tuodaan datakaapelointi. Kysy lisätietoja välittäjältä! Asuntoa esitellään ainoastaan yksityisesittelyin. Olethan yhteydessä ja varataan sinulle sopiva esittelyaika. Lisätiedot ja yksityisesittelyt sopimuksen mukaan Eetu Tapio | LKV, KiLAT 0400 715 492 | eetu.tapio@neliotliikkuu.fi IG @realeetutapio "Helppoa, rentoa ja asiantuntevaa palvelua”

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20303915
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + khwc + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1952
Käyttöönottovuosi
1952
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

247 000,00 €

Velaton hinta

247 000,00 €

Neliöhinta

4 450,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

359,09 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

359,09 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Ikkunoiden kunnostustyöt on käynnissä ja valmistuvat arviolta 6/2024. Myytävän huoneiston osalta kunnostustyöt on jo tehty. Yhtiökokous 2023 on päättänyt 1,4 M€ hoitolainan nostosta, jolla katetaan osa ikkunoiden kunnostuskuluista, lukituksen sarjoituksesta Iloq-avaimelle, käyttövesiputkien uusimista ja uusien sähköjohtojen sijoittelua koskevat toteutussuunnittelukulut. Tämä hoitolaina on tarkoitus muuttaa myöhemmin pääomalainaksi erikseen nostettavien muiden korjauslainojen kanssa. Taloyhtiö on käynnistänyt selvitystyön maalämpöön siirtymisestä yhdessä As Oy Lähtökuopan ja Kisalämmön kanssa. Taloyhtiössä on tehty esitys parveketupakointikiellosta. Hallituksella on valtuutus periä ylimääräinen hoitovastike taloustilanteen niin vaatiessa.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Kauppaan kuuluva varustus: jääkaappi/pakastin, sähköliesi. Lattia; muovimatto, Seinät; maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2012. Lattiapinnat; kaakeli, seinät laatta, maalattu. Varustus; wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia parkettia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen lattia parkettia, seinät maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakate
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti Unikkotie 13 01300 Vantaa Jari Väyrynen p. 010 228 2000
Huolto
Kiinteistöhuolto MAK Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ulkoiluvälinevarasto, sauna, varastokomero, Ilmanvaihto; painovoimainen. Taloyhtiölaajakaista DNA 10Mb maksiminopeudella sekä DNA Welho kaapeli-TV.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 85 Autotalleja: 10

Tehdyt remontit
2022; käyttövesiputkien hankesuunnitelma, 2021; hormikartoitus, 2020; rakennushistoriaselvitys, vesikaton kunnostustyöt, 2019; hankesuunnitelma (ikkunat, parvekeovet, sähköjärjestelmä, julkisivu, sokkelit, parvekkeet, salaojat), 2017; Saunatila talossa 25 kunnostettu, 2017-2015; porrashuoneiden maalausta, 2016; talojen 23 ja 27 sisäpihan sadevesikaivot uusittu, 2016-2013; Taloyhtiön vuokra-asuntoja kunnostettu, 2015-2014; Molok-syväkeräysastiat asennettu, 2013-2012; porrashuoneiden ovien kunnostus, 2013-2010; parvekkeiden huoltomaalaus, 2012; rakennusten välisten ja kellarien putkikanaalin kylmä- ja lämminvesijohdot uusittu, 2011; Koskelantie 19 tonttivesijohto sukitettu, 2010; Koskelantie 25 tonttivesijohto sukitettu, 2010-2009; Ikkunoiden huoltomaalaukset, 2010-2003; porrashuoneiden ovien kunnostus, 2010-1997; saunatilat kunnostettu, 2009; ilmahormien puhdistus; 2009-2006; putkiremontti pinnoitustekniikalla. A-vesijohdot pinnoitettu (ei talojen välisiä runkovesijohtoja), 2-ote vesikalusteet uusittu, 2008-2006; B-viemärit kellareiden ja runkoviemäreihin asti pinnoitettu ja sukitettu siitä eteenpäin kaupungin pääviemäreihin. Kaikki tehdyt remontit hallituksen kunnossapitotarveselvityksessä.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista:
2023; Ikkunoiden kunnostus ja lämpölasin lisääminen, lukkojen sarjoitus Iloq-avaimelle, sähköjärjestelmien uusimisen suunnittelu, käyttövesiputkien uusimisen suunnittelu (tehty), 2024; sähköjärjestelmän uusimistyöt, käyttövesiputkien uusiminen, 2025; julkisivujen, sokkeleiden sekä parvekkeiden peruskorjaus, salaojat, sadevesien poisjohtaminen ja pihan pintarakenteiden muotoilun suunnittelu.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
18 733 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
www.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
282 518,88 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2060

Asunto Oy Maaliviiva - Mållinjen Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiön autopaikat ovat lämpötolpallisia termotak-järjestelmällä varustettuja, pois lukien AP 162 ja moottoripyöräpaikka nro 193. Sähkö – ja hybridiautojen lataus on autopaikoilla kielletty.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Käpylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Eetu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.