Hyvä käyttäjä, old.etuovi.com-sivusto on tulossa tiensä päähän ja se suljetaan 31.5.2021. Siirry käyttämään nykyistä palvelua www.etuovi.com - Suomen kattavin ja suosituin asuntosivusto auttaa kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa. Jos uudistuneen palvelun käytössä ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi , niin autamme!

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Valmis rakennuspaikka nro 1 kalaisan Karhijärven rannalla 115 m2:n vapaa-ajan asunnolle. Rakennuspaikan maapinta-ala 4060 m2, vesialueen pinta-ala 2790 m2. Käyttövesi vesiosuuskunnan vesiliittymästä, kulutuksen mittaus oman käytön mukaan. Yhteisviemäröinti valmiina. Hyvä tie perille. Hintaan sisältyy myös rakennuspaikka nro 7 samasta yhtiöstä maapinta-alaltaan 3660 m2 ja vesialueeltaan 1570 m2. Tontin ja vesialueen rajat määritelty erillisen karttaliitten mukaan. Alueelle nro 7 voit laittaa vaikkapa asuntovaunun tai kioskin. Hinta yhteensä 33.500 kahdelle rakennuspaikalle.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Pori Lavia
Tyyppi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Sähkölämmituskulut:

Kohteen lisätiedot

Vesihuollon kuvaus:
Viemäri:

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus:
Oma
Tontin tyyppi:
Rinnetontti
Tontin pinta-ala:
4 060,0 m²
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Lisätietoa tontista:
Lemmetynniemen Loma-asunnot Kiinteistö Oy omistaa maapohjan, maapohja on jaettu tontteihin, joita hallinnoidaan osakeyhtiömuotoisesti. Jokaisella on oman tontin sekä vesialueen rajat merkittynä karttapohjaan. Rakennuslupa jokaiselle tontille erikseen rakennusoikeuden mukaan. Maapohjasta maksetaan yhtiövastike yhtiölle 60 e/kk kun rakennus on käyttöönottotarkastettu. Yhtiövastike sisältää jätevesimaksun sekä jätehuollon. Rakentamattomasta tontista maksetaan kiinteistöveroa. Yhteensä tiloja on 4 kpl, jotka yhtiö omistaa ja hallitsee.
Rakennusoikeus:
115,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
rakennuslupa on haettu yhtiön toimesta, se on vanhentunut ja pitää hakea uudelleen, luvan kustannukset pitää ostajan maksaa
Kaavoitustiedot:
Lemmetynniemen rantakaava

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Ranta:
Rannan tyyppi:
Vesistön nimi:

Ota yhteyttä

Huhtanen Henna

Huhtanen Henna

Myyntijohtaja, LKV, KiAT
  • Puh: 040 621 6803

Huoneistokeskus Pori

  • Yrjönkatu 23, 28100 Pori
  • Puh: 020 780 2570
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio