Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Muu

Päivänkilontie 5 A, Olari, Espoo

Hinta

650 000 €

Koko

1 388

Rivi- ja/tai omakotitontti/ As Oy:n koko osakekanta. Tontin pinta-ala 1388 m2. Päivänkilontie 5 A, Olari Espoo. Loistavalla paikalla Espoon Olarissa valmis Asunto Oy Espoon Päivänkilontie 5 A. Myydään koko osakekanta. Varainsiirtovero 2 %. Asemakaavan mukainen rinnetontti 1388 m2. Rakennusoikeus e=0,4 yhteensä 555 k-m2. Vahvistettu asemakaava AR11; Enintään 2-kerroksisten rivitalojen ja muiden kytkettyjen rakennusten korttelialue. Rakennuksissa saadaan korkeintaan 2 huoneistoa sijoittaa päällekkäin ja kuhunkin rakennukseen korkeintaan 4 huoneistoa. Arvostettu hyvä rauhallinen pientaloalue. Kauppakeskus Iso-Omena ja metroasema n. 1,5 km koulut ja päiväkodit vieressä. Tiedustelut: jarkko.partanen@huoneistokeskus.fi puh. 0500 409 631

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20314967
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

650 000,00 €

Velaton hinta

650 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

7 523,47 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta. Kiinteistövero 7 523,40 euroa / 2022. Osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden (2) kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta tai jos omistusoikeus siirtyy myöhemmin, viipymättä omistusoikeuden siirtymisen jälkeen. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Siirtyvät liittymät
Tontilla ei ole siirtyviä liittymiä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-22-51-17
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 388 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Alustavien määperätietojen mukaan. Rakennattavuusluokka 2: Normaalisti rakennettava. Kunnallistekniikka ja kaukolämpö on Päivänkilontiellä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
555 m²
Tehokkuusluku
0.4
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0,4: Korttelin suurimman sallitun tonttitehokkuuden osoittava merkintä.
Kaavoitustiedot
AR 11 e=0,4:
Enintään 2-kerroksisten rivitalojen ja muideen kytkettyjen rakennusten korttelialue. Rakennuksissa saadaan korkeintaan 2 huoneistoa sijoittaa päällekkäin ja kuhunkin rakennukseen korkeintaan 4 huoneistoa. Rakennukset on sijoitettava katulinjan suuntaisesti. Asuntoa kohti on rakennettava vähintään 2,3 autopaikkaa, jotka on sijoitettava korttelialueelle. 50% autopaikoista on katettava. Kutakin asuntoa kohti on kortteliin rakennettava 5 m2 lasten leikkitilaa. Leikkitila on osoitettava asemapiirroksen yhteydessä maastontasauksineen, istutuksineen ja laitteineen.

Espoon kaupunki puh. (09) 81 621

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: Iso-Omena
Muut palvelut: Palvelut n. 1,5 km Kauppakeskus Iso-Omena
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Bussit, metroasema Kauppakeskus Iso-Omena n. 1,5 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Partanen Jarkko

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.