Sp-Koti | KVH-Kodit Oy LKV

Vapaa-ajan tontti

Sandnäsintie, Hangslax, Parainen

Hinta

95 500 €

Koko

4 728

Upea Vapaa-ajan Tontti Meren Rannalla Nauvossa! Kaipaatko omaa rauhallista paikkaa meren äärellä? Tässä on tilaisuutesi omistaa hieno vapaa-ajan tontti Hangslaxin kylässä, vain lyhyen matkan päässä lauttarannasta. Tontin Tiedot: Tämä matalarantainen ja viihtyisä tontti sijaitsee suojaisalla alueella Hangslaxin kylässä, tarjoten oman pienen paratiisin rauhallisessa ympäristössä. Alustava tie on jo valmiiksi rakennettu tontille asti, joten pääsy tontille on vaivatonta. Nauti meren äänen rauhoittavasta vaikutuksesta ja rakenna unelmiesi vapaa-ajan koti tälle idylliselle paikalle. Sijainti ja Palvelut: Lauttarantaan on matkaa alle kymmenen minuuttia, mikä tekee paikasta helposti saavutettavan. Nauvon vilkas vierasvenesatama ja kaupat ovat noin 10 km:n päässä, tarjoten mahdollisuuden nauttia kesäisestä elämästä saaristossa. Lähin idyllinen kahvila Sandnäsintien alkupäässä houkuttelee sinut rentoutumaan, ja se on vain vajaan kahden kilometrin päässä tontilta. Rakennusoikeus: Tontilla on runsaasti rakennusoikeutta, mahdollistaen mökin rakentamisen 125 m², talousrakennuksen 30 m² sekä oman rantasaunan 25 m². Voit suunnitella tilat juuri haluamallasi tavalla ja nauttia omasta rauhallisesta paikasta meren rannalla. Tämä vapaa-ajan tontti tarjoaa upean mahdollisuuden luoda oma keidas, missä voit paeta arjen kiirettä ja nauttia merellisestä tunnelmasta. Ota yhteyttä ja varaa esittelyaikasi. Tule, näe ja koe, miten tämä tontti voi olla se ihanteellinen paikka rentoutumiselle ja vapaa-ajan viettoon! Lisätietoa ja esittelyt: Veijo Hämeenaho Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV,KED, KiAT Puh. +358405885745 Veijo.hameenaho@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20316399
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

95 500,00 €

Velaton hinta

95 500,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
445-549-5-9
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 728 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Matalarantainen, metsäinen tontti.
Tontin nimi
Leppis
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Mökki 125m2+30m2 talousrakennus. Lisäksi rantasauna 25m2
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Pitkälle matala ranta
  • saaristomeri

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Parainen

Asuinalueena Hangslax, Parainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hämeenaho Veijo

Yrittäjä, KED, KiAT, LKV

Sp-Koti | KVH-Kodit Oy LKV

Sp-Koti | KVH-Kodit Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.