ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 2h + k

Fallkullantie 2, Tapanila, Helsinki

Hinta

199 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

1971

Tyylillä moderniksi remontoitu kaunis kaksio Tapanilassa vehreällä luonnonläheisellä alueella. Tässä asunnossa on paljon huolella mietittyjä yksityiskohtia. Asunnon lattiat ovat vaaleaksi maalattua koivuvaneria. Keittiöstä löytyy tumma laattalattia sekä vaaleat kaapistot. Tasot ovat betonia. Kodinkoneet ovat laadukkaita mm. Panasonicin mikroaaltouuni, Samsungin jääkaappi (uusi). Liesitaso, uuni, liesituuletin sekä allas ovat kaikki Smegin tuotteita. Asunnon sisäovien karmit on poistettu. Makuuhuoneen kaapisto on puusepällä teetetty, samoin kuin eteisen siivouskomero. Olohuoneesta sekä makuhuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle, joka on koko asunnon pituinen ja toimii lisähuoneena pitkälle syksyyn. Kylpyhuone remontoitiin linjasaneerauksen yhteydessä v. 2023. Kylpyhuoneeseen asennettiin mm valaisinjärjestelmä, jossa on liiketunnistin ja valon värilämpötilan säätömahdollisuus. Asunnosta löytyy pieni kodinhoitohuone, jossa on pesukone sekä säilytystilaa kengille ja vaatteille. - Huoneiston pinnat maalattiin v. 2024 (lattia ja seinät) - Kylpyhuone uusittiin 2023 - Keittiö uusittiin 2015 - V. 2023 lopussa valmistui linjasaneeraus (putki- ja sähköremontti), sen yhteydessä uusittiin myös taloyhtiön saunaosasto sekä pesutupa - Koko asunnon pituinen lasitettu parveke vehrein näkymin - Asunto Oy Säästöhaukka koostuu 24 asunnosta ja talo on rakennettu vuonna 1971 omalle tontille - Hyvät yhteydet junalla Helsingin keskustaan ja lentokentän suuntaan. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on 2h + k. Tämä asunto pitää nähdä ja kokea itse! Lämpimästi tervetuloa esittelyyn sunnuntaina 5.5.2024 klo 13.00 Myyntiä hoitaa: TIIA STORMBOM, 040 822 5407, tiia.stormbom@roof.fi Roof LKV, Roof Group Oy Get a Roof!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 10:00 - 10:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Tiia Stormbom
p. 040 822 5407

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20318432
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 49m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

137 082,00 €

Velkaosuus

61 918,00 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

4 061,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

270,60 € / kk

Pääomavastike

441,08 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

711,68 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastike on 270, 60 euroa/kk (0,55e/osake/kk). Pääomavastike 441,08 euroa/kk (0,90e/osake/kk), putkiremonttilaina. Huoneiston lainaosuus on 61 918 euroa. Laina on maksettavissa pois. Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Saunamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesi 20e/hlö/kk, ennakkomaksu, kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen materiaalit: - Lattia maalattu 15 mm koivu sekavaneri - Seinät maalattu betoni - Katto maalattu betoni - Eteisessä oleva siivouskomero on teetetty puusepällä
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Vaatehuone on muutettu kodinhoitohuoneeksi.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
- Lattia kuivapuristelaatta - Seinät maalattu betoni ja laatta - Katto maalattu betoni -pöytätasot ovat betonia
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: muu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, suihku, wc
- Kylpyhuoneen peilikaappi sekä allaskaappi ja taso on teetetty mittatilaustyönä juuri tähän asuntoon samoin kuin suihkuseinät. -Geberitin huuhtelumenetelmä ja allas sekä hana Tabwell. Edellä mainittujen huolto on osakkaan omalla vastuulla. Molemmat tunnettuja merkkejä, joten ovat täysin huollettavissa. - Kylpyhuoneen valaistus on säädettävissä ja toimii liiketunnistimilla. Valon saa himmennettyä, lisäksi valon taajuden saa säädettyä lämpimästä kylmään.
Saunan kuvaus
Taloyhtiön sauna sekä pukuhuone remontoitiin Linjasaneerauksen yhteydessä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Vaatehuone on muutettu pieneksi kodinhoitohuoneeksi, johon mahtuu pesukone sekä naulakko ja kenkien säilytyshylly.
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukone, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
- Lattia maalattu 15 mm koivu seka vaneri - Seinät maalattu betoni - Katto maalattu betoni
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
- Lattia maalattu 15 mm koivu sekavaneri - Seinät maalattu betoni - Katto maalattu betoni Makuuhuoneen kaapisto on teetetty mittatilaustyönä.
Lattiamateriaalit: muu
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti ja kiinteistöhuolto Kaj Illman Isännöitsijä Kaj Illman, puh 0400 973327, kaj@kiveco.fi Oy Kiveco Ab Keulatie 12 B, 00980 Helsinki.
Huolto
MAK Oy Sompiontie 1, 00730 Helsinki puh. 020 730 3300 asiakaspalvelu@mak.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ulkoiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Autotalleja: 4

Tehdyt remontit
1990 Talon julkisivut maalattu
1994 B-päädyn ikkunat uusittu
1997 Kattopinnoite uusittu
1999 Pihan asfaltti uusittu
2001 Porraskäytävät maalattu
2005 Uusittu patteriventtiilit ja HTV-liittyminen
2007 A-päädyn ikkunat uusittu
2008 Parvekesivut ja parvekkeet korjattu
2009 Uusittiin jäteasema
2010 Ilmastointijärjestelmän puhdistus ja säätö
2011 Suurempia korjauksia ei tehty, ainoastaan pienempiä yksittäisiä Iv-laitteiden korjauksia.
2012 Itäpäädyn rapautuneiden tiilisaumojen uudelleensaumaus, huoneistojen B 13 ja B 21 päätyikkunoiden uusiminen sekä seinien maalauskorjaus.
2013 Saunan ja kellarikäytävän maalaus
2014 Suurempia korjauksia ei tehty, ainoastaan pienempiä yksittäisiä korjauksia.
2015 Talon ikkunat ja parvekeovet uusittiin. Ilmanvaihtokanavat puhdistettiin ja säädettiin. Porraskäytävässä tehtiin korjausmaalauksia. Saunan lattia maalattiin.
2016 Viemäritukos aiheutti laajamittaiset korjaukset huoneistossa B15. Kellarikäytävän rakenteita jouduttiin kuivaamaan. Rakenteissa oli asbestia, joten asukkaiden kellarikomerot jouduttiin tyhjentämään asbestipurun ajaksi.
Kiinteistön kaukolämpösiirtimet uusittiin.
Suomen talokeskukselta tilattiin putkiston kuntokartoitus.
2016 Putkiston kuntokartoitus, Suomen talokeskus
2017 Uusittiin kiinteistön lukot. Kaikkien huoneistojen märkätilat tarkistettiin. Uudenmaan Kuivauspalvelu. Korjattiin huoneistojen B16 ja B17 märkätilat.
Kiinteistön lakisääteinen pelastussuunnitelma päivitettiin ja pihalle asennettiin tonttiopastekartta. Porraskäytäviin asennettiin opastetaulut. Talon B-portaan huoneistoissa esiintyi luteita. Torjunnan on suorittanut Rentokil Initial Oy.
2018 Ei tehty suurempia korjauksia. Suomen Talokeskuksen kuntoarvio valmistui. Kuntoarvio sisältää 10 vuoden PTS.
2019 Kiinteistön kuntoarvio hyväksyttiin vuoden 2019 yhtiökokouksessa. Suoritettiin kaikkien huoneistojen märkätilojen tarkastus (Uudenmaan Kuivauspalvelu Oy). Huoneiston B20 märkätilat korjattiin.
A-portaan putkihormin sisällä havaittiin viemärivuoto, valurautaisen viemäriputken pystylinjassa halkeama A5 a A9 huoneistojen välillä. Viemärivettä oli vuotanut hormirakenteen sisälle kastellen laajasti huoneiston A1 rakenteita a pintamateriaaleja, porraskäytävän seinä- ja lattiarakenteita. Myös huoneistoissa A5 ja A9 jouduttiin avaamaan rakenteita. Huoneisto A1 kylpyhuoneessa, vaatehuoneessa ja keittiössä oli suuret kosteusvahingot ja kaikki rakenteet ja pintamateriaalit jouduttiin uusimaan. Viemärin korjaus tehtiin sukittamalla. Kiinteistön vakuutus korvasi osan rakenteiden korjauskustannuksista ikävähennyksin.
Hallitus aloitti perehtymisen tulevan putkiremontin hankesuunnitteluvaiheeseen tavoitteena esittää
2020 Hallitus on tutustunut kolmen konsulttiyhtiön putkiremontin suunnitteluratkaisuihin a pyytänyt kaikilta tarjouksen. Hallitus esittää seuraavassa yhtiökokouksessa ehdotuksen hankesuunnitteluvaiheen toteutuksesta. v 2021 ehdotus hankesuunnitteluvaiheen läpiviennistä. Hallitus voi käynnistää hankesuunnittelun
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana:
Keinujen ja hiekkalaatikon uusiminen, nurmikon kunnostus, penkkien uusiminen, sokkelin maalaus, Kattopinnoitteiden saumojen tarkistaminen.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
2 205 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön asiakaspalvelu, puh. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Säästöhaukka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: mm. Hiidenkiven peruskoulu n. 600 m., Päiväkoti lähellä.
Palvelut: Alepa n. 400m.
Liikenneyhteydet
Juna-asema, n. 280 m, bussipysäkki n. 200 m, hyvät yhteydet autolla, hyvät pyöräilyreitit.
Lisätietoa auton säilytyksestä
- Autopaikkoja on 8 kpl, Autotalleja on yhtiöjärjestyksen mukaan 4 kpl
- Autopaikolla on lämmitys ja latauspisteet jokaiselle autopaikalle
- Autotalleissa on varaus latausta varten
- Autopaikka vuokra on 30 euroa/kk
- Autotalli vuokra on 80 euroa/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapanila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Stormbom Tiia

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.