KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Rivitalo | 3h + k + kph + s + vh + varasto + asuntokoht. piha (yj. 2h + k + s)

Hulluksentie 5, Masala, Kirkkonummi

Hinta

150 000 €

Koko

58,5 m²

Vuosi

1978

Muutto valmis, yksitasoinen ja valoisa rivitalokoti, rauhallisella asuinalueella loistavien liikenneyhteyksien risteyksessä Kirkkonummen Masalassa! Tämä hyvässä kunnossa oleva, yksitasoinen koti luo ihanteelliset puitteet kodikkaan arjen viettoon. Asunnossa on ruokailutilallisen olohuoneen lisäksi tilava makuuhuone, alkuperäisestä keittiöstä lohkaistu pienempi makuuhuone, vaatehuone sekä saunallinen kylpyhuone. Halutessaan voi pienen makuuhuoneen ja keittiökomeron väliseinän poistaa, luoden alkuperäisen pohjapiirustuksen mukaisen reilun kokoisen keittiön ruokailutiloineen. Läpitalon asunnossa valo tulvii sisään ikkunoista, luoden lämpimän ja kutsuvan tunnelman suojaisassa pihapiirissä. Olohuoneesta on kulku viihtyisälle asuntokohtaiselle pihalle, joka tarjoaa hyvät puitteet nauttia kesäpäivistä ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa, tai vaikka vilvoitella saunomisen yhteydessä omalla terassilla ympäri vuoden. Myös viherpeukalolle on pihassa tilaa suunnitella ja toteuttaa istutuksia omien mieltymyksien mukaisesti. Taloyhtiötä on hoidettu säntillisesti, eikä suurimpia perusparannuksia ole suunnitteilla lähivuosina (tarkempi kunnossapitosuunnitelma saatavilla välittäjältä). Kullekin asunnolle on allokoitu yksi sähkötolpallinen autopaikka. Lisäksi päättyvän tien varrella on taloyhtiöiden asukkaille ja vieraille paikoitusmahdollisuus. Taloyhtiön pihapiirissä on myös kaksi lasten leikkialuetta sekä yhteiset varastotilat. Asunto sijaitsee loistavalla paikalla, josta on hyvät liikenneyhteydet ja lyhyt matka Masalan keskustan palveluihin, kuten ruokakauppoihin, apteekkiin, pizzeriaan, uuteen Joo. kuntokeskukseen sekä kirjastoon. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat myös koulut ja päiväkodit. Alueen monipuoliset liikenneyhteydet sisältävät Hulluksentien bussipysäkin, junayhteydet Masalan keskustasta ja Jorvaksen asemalta sekä Kehä III ja Länsiväylä/Kantatie 51 yhteydet. Julkisilla pääsetkin näppärästi lähialueiden kulttuuri ja palvelutarjontaan. Masala on luonteeltaan viihtyisä ja vehreä alue, joka tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia ja urheilukenttiä. Luontopolut alkavat taloyhtiön tontin rajalta, mahdollistaen lenkkeilyn ja ulkoilumahdollisuudet lähimaastossa. Ympäröivä luonto ja rauhalliset puitteet takaavat elämisen laadun niin yksinasuvalle, lapsiperheille kuin pariskunnillekin. Tule ihastumaan tähän kauniiseen muutto valmiiseen kotiin ja sen tunnelmaan! TIEDUSTELUT JA ESITTELYPYYNNÖT Mari Koski 050-5599977 tai mari.koski@kotilkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20320769
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + vh + varasto + asuntokoht. piha (yj. 2h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,5 m²
Kokonaispinta-ala
58,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk kaupoista, sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

148 684,51 €

Velkaosuus

1 315,49 €

Velaton hinta

150 000,00 €

Neliöhinta

2 564,10 €/m²

Vastike

Hoitovastike

222,30 € / kk

Pääomavastike

45,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

267,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike on osakeperusteinen. Vesimaksu on ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Osakkaan tulee hakea omistuksensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kun omistus vaihtuu. Sähköisen omistajamerkinnän hakeminen maksaa Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan 69 €, mutta ostajan pankki saattaa ottaa oman hinnastonsa mukaisen kulun mikäli ostaja käyttää huoneiston ostoon pankin rahoitusta. Ostaja vastaa kaikista sähköisen omistajamerkinnän hakemisen kustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuoneen ja tuulikaapin lattiat ovat muovimattoa.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Mikäli huoneistoon on tehty parveke ja/tai asennettu ilmalämpöpumppu, vastaa osakas näiden kunnossapidosta ja korjauksista.
Tehdyt remontit
Keittiö remontti 2010 ja samalla lisä makuuhuoneen remontti (taloyhtiön hallitukselta saatu lupa), 2011 kylpyhuoneremontti asunnossa (osakkaan toimesta, taloyhtiön tarkastamana)
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
uuni -ja keraaminen liesi yhdistelmä
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti, metalli
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
allas
Saunan kuvaus
Sähkökiuas suositellaan vaihdettavaksi (toinen vastus ei toimi tasaisesti)
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti, parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Asunnon yhteydessä on asuntokohtainen tilava, kylmä ulkovarastotila.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tommi Mäki, PP-Tili-ja Isännöinti Oy, info@pp-isannointi.fi, Puh. 0407236810
Huolto
Lumenluonti ostettu taloyhtiön ulkopuoliselta taholta. Talkoot n. 2 kertaa vuodessa.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaapeli-tv, Valokaapeli, ilmanvaihto: koneellinen poisto, roskakatos jonka yhteydessä yhteiskäytössä pieni varastotila (mm. ruohonleikkurin varastoimiseen).
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 37 Parkkipaikkoja: 37

Tehdyt remontit
1999 UUSITTIIN LÄMMÖNVAIHDIN. HUONEISTOJEN 3 JA 30 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. 2002 UUSITTIIN VESIKATTEET SEKÄ ASENNETTIIN ALUSKATTEET JA PALOKATKOT. UUSITTIIN HUONOKUNTOISET HUONEISTOJEN VÄLIAIDAT. 2003 ILMANVAIHTOKANAVIEN NUOHOUS. 2004 INTERNET. PARANNETTIIN LASTENLEIKKIALUEEN KALUSTEITA. 2005 UUSITTIIN HUONEISTOKOHTAISET VESISULUT. PARANNETTIIN SALAOJITUSTA. 2006 UUSITTIIN HUONEISTOJEN OVET, IKKUNAT JA LUKITUKSET. JATKETTIIN SALAOJIEN PARANNUSTA. RAKENNUSTEN MAALAUS., 2007 UUSITTIIN OSA AUTOPAIKKOJEN LÄMMITYSTOLPPIEN PÄISTÄ. DIGI-TV. TEETETTIIN PATTERIVERKOSTON JA ILMANVAIHDON SUUNNITTELU, 2008 PATTERIVERKOSTON TASAPAINOTUS JATKETTIIN SALAOJITUKSEN PARANNUSTA. HUONEISTO 16 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. HUONEISTOJEN 3, 19 JA 29 HUIPPU-IMURIT. 2009 MUOVIPINNOILLA OLEVIEN KYLPYHUONEIDEN KUNTOKARTOITUS. HUONEISTO 30 HUIPPUIMURI. HUONEISTOJEN 23 JA 33 KYLPYHUONEIDEN SANEERAUS. 2010 RAKENNUSTEN SALAOJITUS, ROUTASUOJAUS, SADEVESIVIEMÄRÖINTI, SOKKELIEN VEDENERISTYS, ALAPOHJIEN TUULETUSTEN PARANTIMINEN, SOKKELIEN LÄMMÖN ERISTYS. MAASSA OLEVIEN LÄMPÖ- JA VESIPUTKIEN UUSIMINEN. 2011 HUONEISTO C 13 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. 2012 HUONEISTOJEN A 1 JA E 21 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. HUONEISTO 33 SAUNAN KORVAUSILMAVENTTIILIN ASENNUS. HUONEISTOJEN B 6 JA 10 HUIPPUIMUREIDEN UUSIMINEN. 2013 LASTEN KIIPEILYTELINE. HUONEISTO 14 HUIPPUIMURI. UUSITTIIN HUONEISTO 33 VARASTON LATTIA. 2014 D 14 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. 1,7 JA 15 HUIPPUIMUREIDEN UUSIMINEN. 23 HUONEISTON KYLPYHUONEIDEN LATTIAKAIVOJEN TARKASTUS. 2015, ILMANVAIHTOKANAVIEN NUOHOUS. PIHAVALOJEN UUSIMINEN. E 20 HUONEISTON TIIVISTÄMINEN. HUONEISTO 21 HUIPPURIMURIN UUSIMINEN. ANTENNIN HD-PÄIVITYS. 2016 HUIPPUIMUREIDEN UUSIMISTA. HUONEISTO 25 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. HUONEISTOJEN 11 JA 13 ILMAVUOTOJEN TIIVISTYS.2017 RAKENNUSTEN MAALAUS. 2-TASOISTEN RAKENNUSTEN KATONRAJOJEN RIMOITUS. HUONEISTO 33 TIIVISTYS. HUONEISTOJEN 4, 8 JA 18 HUIPPUIMUREIDEN UUSIMINEN. LUKITUSTEN, POSTILAATIKOIDEN JA LASTEN LIUKUMÄEN UUSIMINEN. 2018 HUONEISTO 17 HUIPPUIMURIN SÄÄTIMEN JA HUONEISTO 28 HUIPPUIMURIN UUSIMINEN. 2019 A 3 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. SALAOJIEN JA SADEVESIKAIVOJEN HUUHTELU. RAKENNUSTEN MAALAUKSEN TAKUUTYÖT. 2020 I 31 KYLPYHUONEEN SANEERAUS. PIHAVALOPYLVÄIDEN KAAPELOINNIN UUSIMINEN. 6:DEN AUTOPAIKAN KAAPELOINNIN UUSIMINEN SÄHKÖAUTOILLE. LEIKKIALUEELLE UUSI JOUSIKEINU. 2021 E-TALON VÄLIAITOJEN UUSIMINEN. ANTENNIVERKON KUNNOSTUS JA TELIAN TIETOLIIKENNEYHTEYS. HUONEISTON I 33 VARASTON KORJAUS. HUONEISTON H30 KPH SANEERAUS. HUIPPUIMUREIDEN UUSIMISTA. 2022 HUONEISTOJEN H28, H30 JA I33 KYLPYHUONEIDEN SANEERAUS.
Tulevat remontit
2023 HUONEISTON C11 KYLPYHUONEEN SANEERAUS, SAUNAN IKKUNOIDEN KUNTOKARTOITUS, 2024 LÄMMÖNVAIHTIMEN / MAALÄMMÖN UUSIMINEN, SÄHKÖAUTOJEN LATAUSPISTEVALMIUS, SÄHKÖVERKON KUNTOKARTOITUS, 2025 ILMANVAIHTOKANAVIEN NUOHOUS, PUTKISTON KUNTOKARTOITUS, PYSÄKÖINTIALUEEN KUNOSTUS/ASFALTOINTI
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
10 596 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kaavoitus, p. 09 29671
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rivilehto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alakoulut: Nissnikun koulu 910 m, Kartanonrannan koulu 1,86 km
Lukiot: Kyrkslätts gymnasium 9,82 km, Espoon yhteislyseon
lukio 8,18 km
Palvelut: (Etäisyydet linnuntietä) S-market Masala 1,31 km, apteekki,
pizzeria, eläinlääkäri, koiratrimmaamo, kirjasto, urheilukentät,
K-Market Masala 1,31 km, K-Market Kartanonranta 1,85 km,
Porkkalan Portti Oy 5,35 km, Masalan terveysasema,
Kirkkonummen keskustan terveysasema ja hammashoitola
9,04 km
Muut palvelut: Bussipysäkki Hulluksentie 327 m, Kehä III ja Länsiväylä/Kantatie 51 lähellä, Junayhteys Masalan keskustasta sekä Jorvaksen asemalta.
Päiväkodit: Nissnikun päiväkoti 1,43 km, Kartanonrannan päiväkoti, 1,86 km,
Hommas daghem 2,03 km, Liinaharjan päiväkoti 2,10 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu yksi autopaikka.
Pihan kuvaus
Huoneistolla on käytössä n. lännen suuntainen asuntokohtainen aidattu piha terassilla ja nurmikolla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Masala, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Koski Mari

Partner, Asuntomyyjä, MBA

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4,
00790 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.