Sp-Koti | Porin Oma Koti Oy

Kerrostalo | Oh, k, 3mh, kph / wc

Karhunkatu 11, Riihiketo, Pori

Hinta

249 000 €

Koko

104,2 m²

Vuosi

1927

Upea koti arvostetussa Asunto-osakeyhtiö Viisikannassa! Tämä on sinulle, joka arvostat vanhanajan rakennuskantaa. Vuonna 1927 valmistuneen kivitalon käytävillä ja asunnoissa on tunnelmaa: kiviseinät, isot ikkunat leveine ikkunalautoineen sekä, lähes kolmen metrin huonekorkeus. Tätä kotia on pidetty ja asuttu rakkaudella: kauniit vaaleat pinnat läpi huoneiston ja heti eteisaulaan asutessa huokuu kodikas ja rauhallinen tunnelma. Keittiössä on kaunis tiililadonta -laatoitus, upea led -tähtitaivas ja ikkunat sisäpihalle. Olohuone on suuri, ja nykyisellään toimii niin rentoutumiseen kuin illanviettoihin ison ruokapöydän ääressä. Makuuhuoneita on kolme, ne ovat erillään toisistaan ja kaikissa on oma tunnelmansa. Kylpyhuone on juuri sopivan kokoinen kaikille toiminnoille. Säilytystilaa on asunnossa hyvin, vanha talo kätkee sisäänsä mm. hurmaavia komeroita! Ikkunat Karhunkadun ja sisäpihan puolelle tuovat omaa rauhaa. Bonuksena tässä yhtiössä on isot säilytystilat niin kellarissa kuin ullakollakin. Tähän voi oikeasti muuttaa omakotitalostakin, sillä säilytystilaa on paljon! Kellarin tila tällä huoneistolla on upea "bonustila", jonka voi ottaa vaikka kuntoilukäyttöön, rentoutumiseen tai mitä vain keksitkin! Perheen nuorille tämä on varmasti lempipaikka. Arvostetun taloyhtiön rakennustöiden aloitteentekijöinä on kertoman mukaan aikoinaan ollut naisopettajia ja suunnittelusta vastasi arkkitehti Matti Björklund. Taloyhtiöön on tulossa linjasaneeraus, jonka suunnitelmat ja kustannusarviot on jo tehty. Remontin arvioitu aloitusajankohta on kesäkuu. Jonkin aikaa pääsee vaikuttamaan vielä materiaaleihin, joten nopeus on valttia! Soita ja kysy lisää! Tämän uudistuksen jälkeen talo alkaakin olla arvoisessaan kunnossa, sillä mm. ikkunat, katto sekä ulko-ovet on myös uusittu vanhaa kunnioittaen! Tämän kodin TOP 3: - arvokkuutta huokuva asunto ja taloyhtiö - kaunis koti ja persoonallinen pohjaratkaisu - säilytystilat ja "bonustila" kellarissa Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää yhtiöstä ja huoneistosta: Henna Huhtanen Myyntijohtaja, LKV, KiAT HYVÄN VÄLITYSTAVAN LÄHETTILÄS 2024 p. 0401282142 / henna.huhtanen@spkoti.fi / @lkv_henna_huhtanen #hennamyy Ps. Minun kauttani saat Aito Säästöpankista NOPEAN yhteydenoton laina-asioissa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20324127
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, 3mh, kph / wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104,2 m²
Kokonaispinta-ala
104,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k. Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi todelliset pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1927
Käyttöönottovuosi
1927
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

231 856,49 €

Velkaosuus

17 143,51 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

2 389,64 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Lainaosuus koostuu ulko-ovien sekä vesikaton uusimisesta. Lisäksi tulevan linjasaneerauslainan arvioitu osuus tälle huoneistolle on 44 388,15e.

Vastike

Hoitovastike

437,64 € / kk

Pääomavastike

167,77 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

605,41 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

50,00 € / vuosi

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Laajakaistamaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 29.2.2024 päätettiin linjasaneerauksen toteuttamisesta, urakan rahoituksesta, hallitukselle ja isännöitsijälle annettavasta valtuudesta hankkeen hoitamiseen. Urakan kustannusarvioksi vahvistettiin 950 000 €. Tähän huoneistoon kohdistuu vielä nostamattomasta linjasaneerauslainasta arvioitua osuutta noin 44 388,15 €. Hallitukselle on annettu valtuudet periä tarpeen vaatiessa yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
pienessä huoneessa alkuperäinen puulattia.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Yhtiön osakeluettelo on HTJ:ssä, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Taloyhtiön putkieristeissä ja rakenteissa on saatettu käyttää asbestia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapistot, kodinkoneet, katto sekä lattia uusittu edellisen omistajan aikana v. 2010. Keittiön katossa tähtitaivas led-valaistus. Keittiön seinään valkoinen tiililadonta -laatoitus, seinät maalattu, keittiön sokkeli sekä kaapistojen ovet maalattu v. 2016. Yläkaapit poistettu v. 2016 (ovat tallessa vielä, valkoiset, alakaappien maalisävy tiedossa)
Lattiamateriaalit: korkki
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jää/viileäkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihkukaappi, wc
Kylpyhuoneen laatoitus, kaapistot sekä suihkukaappi uusittu edellisen omistajan aikana v. 2010.
Saunan kuvaus
Viihtyisät ja remontoidut taloyhtiön saunatilat.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät maalattu v. 2016. Parkettilattiat maalattu v. 2016.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden seinät maalattu ja yksi seinä tapetoitu sekä kaappien sisärungot maalattu ja hyllyt uusittu v. 2016.
Lattiamateriaalit: muu, parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolla käytössä vintissä 1kpl iso varasto, sekä kellarissa toinen iso varasto (toimii nyt kuntoiluhuoneena).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Op-isännöinti. Aki Pirttimäki, 050 374 2017
Huolto
City Talohuolto Oy, 044-0598834 /
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Vinttikomero, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Mankeli
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöllä lunastuspykälä yhtiöjärjestyksessä. Pykälää ei sovelleta, koska yhtiöjärjestyksessä on Suomen lain vastaisia määräyksiä osakkeiden lunastamisesta.
Muuta: Kylmäkellari poistettu käytöstä, tilaan tuotu 2 isoa jääkaappia.
Kuntotutkimukset: Taloyhtiön hallitus kartoitti putkien ja vesijohtojen kuntoa. Kartoituksen valmistuttua tehdään suunnitelmat jatkotoimista. Lisätiedot isännöitsijältä.
Kuntotutkimus tehty: 2022
Tehdyt remontit
Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen:
Jäteaitauksen ja aidan rakentaminen v. 2009. Saunaosaston peruskorjaus v.2009. Pyykinkuivauspaikan rakentaminen 2010. Ullakkotilojen valaistuksen parantaminen 2011. Ikkunat uusittu v. 2012. Lämmönvaihtimen uusinta v. 2012. Tuuletusparvekkeiden ovien uusinta v. 2015. Kaikkien syöksytorvien uusinta suppiloineen v. 2016. Syöksytorviin ja vesikouruihin asennettu rännilämmitykset v. 2016. Porraskäytävien ikkunoiden kunnostus v. 2016. A-portaan asuntojen A1, A2 ja A3 kylpyhuonelinjanviemärit, sähköt ja vesijohdot uusittu v. 2017. C-portaan keittiölinjan (asunnot C 17 ja C 16) osalla viemärin ja vesijohtojen uusintavesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2017-2018. B-portaan keittiölinjan (asunnot B 10, B11 ja B12) viemärin ja vesijohtojen uusintavesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2017. C-portaan keittiölinjan (asunnot C13, C 14 ja C15) viemärin ja vesijohtojen uusinta vesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2018. A5 ja A6 huoneistossa on uusittu vesivahingon vuoksi pesuhuonelinjan viemärit ja vesijohdot sekä pesuhuoneet v. 2019. Vesikaton uusinta v. 2021. B 11 ja B 10 asunnon wc-linjan viemäriputket ja käyttövesiputket uusittu v. 2022. Uusittu taloyhtiön kadunpuolen rappukäytävien ulko-ovet, sisäpihan rappukäytävien ulko-ovet, saunaosaston ulko-ovi sekä taloyhtiön vuokra-asunnon ovi. Uusiin oviin asennettu ILOQ-lukitus ja sisäpihan porraskäytävien oviin näppäinkoodilaite. Tehty v. 2022. Pesutuvan lattiapinnoite uusittu kosteusvauriokorjauksen yhteydessä v. 2024.
Tulevat remontit
Selvitys korjaustarpeesta vuosille 2023–2027:
Huoneistojen ovet ovat alkuperäiset: Ovien huolto on suoritettava. Porraskäytävien ikkunoiden ja ovien tarkastus ja tarvittava huolto. Pihanpuoleisten kellari-ikkunoiden tarkastus ja huolto. Asbestieristeiden purkaminen. Kartoitus vesi-ja viemärijärjestelmään: Vesi- ja viemäriputkia on uusittu asunnoissa kylpyhuoneremonttien yhteydessä. Käyttövesiputkien, viemärien ja sähköjohtojen uusinta vaiheittain. Julkisivujen maalausremontin tarjouspyyntöasiakirjojen laadinta ja remontin toteuttaminen.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 960 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Porin kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Osakeyhtiö Viisikanta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat 13 kpl. Autopaikat jonotuslistan mukaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pori

Asuinalueena Riihiketo, Pori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Huhtanen Henna

Myyntijohtaja, LKV, KiAT

Sp-Koti | Porin Oma Koti Oy

Sp-Koti | Porin Oma Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.