Herrainmäki | Koto-na Oy
Herrainmäki | Koto-na Oy

Omakotitalo | 5h, k, ruokatila, khh, saunaosasto, 2xvh, 3xwc

Koivuniementie 37, Miemola, Lempäälä

Hinta

798 000 €

Koko

180 / 302 m²

Vuosi

2003

Vapautumassa Lempäälän Miemolasta omakotitalo- ja mökkiasumisen parhaat puolet yhdistävä näyttävä kokonaisuus. Suuri tontti pitää sisällään asuinrakennuksen lisäksi myös autokatoksen, saunarakennuksen ja noin 90 metriä omaa rantaa! Alkujaan vuonna 2003 valmistuneessa talossa on viime vuosien aikana tehty näyttäviä päivityksiä ja teknisiä parannuksia. Sisään mentäessä asuinrakennukseen katse kiinnittyy heti isojen ikkunoiden kautta taustalla siintävään järveen. Alakerran oleskelutilat ovat yhtenäistä ja avaraa tilaa, jossa keittiö, ruokailutila sekä korkean huonekorkeuden olohuone luovat avaran kokonaisuuden. Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, näyttävä saunaosasto ja kodinhoitohuone, josta on käynti ulos suurelle terassille. Alakerrassa on myös päämakuuhuone, jonka yhteydessä on suihku, kylpyamme ja wc. Ylemmässä kerroksessa on tilava aulatila, joka toimii hyvin, niin kakkosolohuoneena kuin etätyötilana. Lisäsi ylhäällä on kolme makuuhuonetta, parveke sekä asunnon kolmas wc, jonka yhteydessä on myös suihku. Talon näyttävällä etupihalla on kahden auton katos sekä sen yhteydessä iso varasto. Etupihalla on tilaa hyvin myös vieraiden autoille. Kesäiltojen nautiskeluun on monia mahdollisuuksia tässä yksityisyyttä tarjoavassa ja aurinkoisessa pihapiirissä. Välillä voi rentoutua talon terassiin upotetussa ulkoporeammeessa. Toisinaan taas rantasaunan löylyt ja laiturilta uimaan meneminen vienee voiton. Rantasaunalla on myös tupa, joka toimii myös erittäin virikkeellisenä etätyötilana. Rantasaunan yhteydessä on myös oma terassialueensa. Moottoritielle ajalee noin viidessä minuutissa, minkä ansiosta Tampereen keskustaan ajomatka kestää vain 20 minuuttia ja Etelä-Suomen suuntaan on myös loistavat kulkuyhteydet. Lempäälän keskustan kaupat sekä palvelut n. 5 minuutin ajomatkan päässä. Iltasella voi veneellä mennä Hiidenvuolteen yli Vaihmalanhovin ravintolan palveluille. Veneilijälle Pyhäjärveä pitkin mainiot yhteydet, niin Tampereelle kuin Hämeenlinnaan. Varaa oma yksityisesittelysi! Jesse Niittymäki LKV, DI, Yrittäjä jesse.niittymaki@herrainmaki.fi 0406787516 IG @niittymakilkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20330608
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, ruokatila, khh, saunaosasto, 2xvh, 3xwc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
180 m²
Muiden tilojen pinta-ala
122 m²
Kokonaispinta-ala
302 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala n. 180 m2, kerrosala n. 217 m2. Saunarakennuksen kerrosala n. 20 m2, autokatos/varasto kerrosala n. 65 m2. Pinta-alan tiedot perustuu rakennuslupa-asiakirjoista ja myyjältä saatuihin tietoihin. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu eikä kauppahinta perustu pinta-alaan.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

798 000,00 €

Velaton hinta

798 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

765,58 € / vuosi

Tiemaksu

60,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kokonaiskulutus kahden henkilön taloudella n. 27-28 0000 kWh (sisältäen ulkoporealtaan ympärivuotisen käytön) Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan, puhtaanapito paikallisen jätehuoltoyrityksen taksoituksen mukaan, hulevesimaksu paikallisen taksoituksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ulkoporeallas 2018 (Ulkoporealtaan huolto + lämpövastuksen uusinta 2023) Ilmalämpöpumppu Mitsubishi 2018 (huolto ja kylmäaineen lisäys 2023)
Tehdyt remontit
2019 Salaoja- ja sadevesijärjestelmä
2019 IV puhdistus, tarkastus, mittaus ja säätötyöt
2019 Kaikkien ulkokattojen huolto/pesu /maalaus
2019 Puuosien maalaus kaikki rakennukset
2019-20 Terassi- ja piharemontti
2022 Sähköauton latausasema 2 x/ asennukset + sähkövedot
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Lämmitysjärjestelmän tarkistus ja huolto Automaatiocenter 2022
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puurunko, tiilivuorattu
Keittiön kuvaus
Vaaleassa keittiössä mukavasti kaappi- ja säilytystilaa. Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin Whirlpool 2019, induktioliesi Bosch 2019, erillisuuni Bosch 2022 ja astianpesukone Bosch 2022. Tammitasot uusittu 2019.
Kylpyhuoneen kuvaus
Näyttävä kylpyhuone remontoitu 2019. Seinässä laatta/marmori ja lattiassa hieno kotimainen kivilattia. Kaksi sadettajasuihkua. Lisälattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa kaksi wc:tä. Toinen wc on aulan vieressä. Se on remontoitu 2019, jolloin seiniin asennettu laatta/marmori ja lattiaan kivilattia. Kalusteet myös uusittu samalla: allaskaappi, pesuallas, bidee ja wc-istuin. Alakerran toinen wc on päämakuuhuoneen yhteydessä. Seinät ja lattia laattaa. Kylpyamme/suihku. Kalusteet (wc-istuin, allaskaappi, peilikaappi uusittu 2020) Yläkerran wc/suihku remontoitu kokonaan 2020. Tilassa näyttävä kattoikkuna. Seinät ja lattia laattaa. Wc-istuin, suihku, suihkuseinä, allaskaappi.
Saunan kuvaus
Saunassa tyylikkäät lauteet. Vuonna 2019 uusittu lattiaan kivilattia sekä vaihdettu kiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilavassa kodinhoitohuoneessa ovi suoraan ulos. Vuonna 2019 tilaan uusittu kivilattia. Kaappi- ja laskutilaa. Paikka pesutornille.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarastossa patteri
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-431-10-23
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 285 m²
Tie perille
Kyllä
Kaavoitustiedot
Lempäälä
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Rantasauna + tupa n. 20 m2. Rantasaunassa puukiuas, lattialämmitys, pesuhuone laatoitettu, tuvan varustus: jääkaappi, kaapisto. Tupa toimii hyvin myös esim vierashuoneena tai etätyöskentelyyn, tuvassa ola wlan. Rantasaunan lauteet/paneelit/ikkuna uusittu 2020. Autokatos/varasto kerrosala n. 65 m2.
saunarakennus, autokatos, varasto
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Miemola, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niittymäki Jesse

Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI, Yrittäjä

Herrainmäki | Koto-na Oy

Herrainmäki | Koto-na Oy
Herrainmäki | Koto-na Oy
SKVL jäsenyritys

Lavoniuksenraitti 1 B,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.