Hiidenkoti Oy LKV
Hiidenkoti Oy LKV

Muu

Hurrinpolku 20, Nummela, Vihti

Hinta

98 000 €

Koko

-

Vuosi

1900

Idyllinen ja luonnonkaunis yli 2 hehtaarin kiinteistökokonaisuus, joka koostuu kahdesta tilasta Lehtimäki ja Lehtimäki Ii rakennuksineen. Kiinteistö on 1960-luvulta lähtien toiminut yhdistyksen leirikeskuksena kesäisin (Talvisin ei ole ollut käytössä eikä lämmitetty), Hyvä sijainti n. 3 km Nummelan palveluista ja pikku ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Päärakennuksessa on kahdessa kerroksessa monipuolisesti tiloja niin kokoontumisiin kuin majoittumiseenkin, yhteensä toista kymmentä erilaista huone- tai muuta tilaa. Vihdin kunnan selvityksen mukaan päärakennuksen nykyinen käyttötarkoitusluokitus on Seura- ja kerhorakennukset (ent. Seurain, nuoriso- yms. talot). Muita rakennuksia ovat monikäyttöinen talousrakennus, saunarakennus ja purkukuntoiset liiteri ja vanha pihasauna. Lisäksi myös kaksi ulkokäymälää (ns. PuuCee). Rakennukset ovat suurelta osin rakenteiltaan ja talotekniikaltaan käyttöiän lopussa ja ne myydään peruskorjattaviksi ja ainakin osittain myös vauriokorjattaviksi. Ostajan tulee itse selvittää soveltuvatko rakennukset ominaisuuksiltaan ja korjaustarpeiltaan ostajan tarkoittamaan käyttöön. Kuntotarkastuksia tai -tutkimuksia ei ole tehty ja niiden teettäminen jää ostajan vastattavaksi. LISÄTIEDOT JA NÄYTÖT: Arto /Hiidenkoti 0400 881133 tai hiidenkoti(a)kolumbus.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20338478
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Omistusmuoto
Huoneita
Yli 5 huonetta
Kokonaispinta-ala
328 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu pinta-ala on karkea ja vain suuntaa-antava arvio kokonaispinta-alasta. Kohteen hinnoittelu ei ole pinta-alaperusteinen.
Rakennusvuosi
1900
Käyttöönottovuosi
1900
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

98 000,00 €

Velaton hinta

98 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Omistajana olevalta yleishyödylliseltä yhdistykseltä ei ole peritty kiinteistöveroa. Omistajan vaihdoksen jälkeen perittävän kiinteistöveron määrästä ei ole tietoa. Sähkö- ja muista hoito-/ylläpitokuluista ei ole saatavilla tietoa (tässä voi olla paljon vaihtelua käyttöasteen, käyttötavan ja muiden tekijöiden vaikutuksesta).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2010 päärakennuksen takasivun sokkelikorjaus + salaoja takasivulle, keittiö remontoitu. 2019/20 ruokasalin lattia peruskorjattu + ison makuuhuoneen lattia oikaistu ja pinnoite uusittu. 2013 pienempiä korjauksia. 2015 tehty saunarakennukseen pientä pintaremonttia.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Päärakennus on rakenteiden ja talotekniikan osalta pääosin käyttöiän lopussa ja rakennus on laajan ja mittavan peruskorjauksen ja osin myös vauriokorjauksen tarpeessa. Tulisijat ovat käyttökiellossa ja kunnostettava/uusittava tarpeen mukaan.
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asbestikartoitus
  • Tämän ikäisissä rakennuksissa on saatettu materiaaleissa käyttää asbestia. Ennen korjauksia tulee tehdä haitta-ainekartoitus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Vesihuollon kuvaus
kaivo, oma vesijohto
Viemäri
Päärakennuksen harmaavesille sakokaivot. Saunan WC-likavesille 5m3:n umpisäiliö ja harmaavesille sakokaivot.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Keittiön kuvaus
2010 remontoidussa keittiössä olevat koneet ja kalusteet sisältyvät kauppaan. Myyjä ei vastaa koneiden ja laitteiden nykykunnosta eikä mahdollisesta korjaus- tai uusimistarpeesta.
Saunan kuvaus
Erillinen saunarakennus, jossa tilava löylyhuone ja pesuhuone kolmella suihkulla, lattiapinnat muovimattoa. Saunarakennus on jo ikääntynyt ja rakenteissa ja tekniikassa mahdollista peruskorjaustarvetta.
Sähkökiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
927-446-1-25
Tontin pinta-ala
20 300 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myytävä kohde koostuu kahdesta toisiinsa rajoittuvasta/sulautuvasta kiinteistöstä: Lehtimäki 927-446-1-25 pinta-alaltaan 0,7050 ha ja Lehtimäki II pinta-alaltaan 1,325 ha. Tilat muodostavat yhtenäisen 2,03 hehtaarin kokonaisuuden.
Tontin nimi
Lehtimäki
Kaavoitustiedot
Yleiskaava 927-0069 voimaantulopvm. 19.10.2021.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Saunarakennus Rv. 1983 n. 32,6 m2, puurakenteinen. Talousrakennus Rv. n. 1967 n. 60 m2, puurakenteinen. Lisäksi purkukuntoiset vanhat liiteri- ja saunarakennukset.
saunarakennus, talousrakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Nummela, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hiidenkoti Oy LKV

Hiidenkoti Oy LKV
Hiidenkoti Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Pisteenkaari 4,
03100 Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.