Kerrostalo | 3h, k

Toivoniementie 10, Toivoniemi, Oulu

Hinta

192 000 €

Koko

61,5 m²

Vuosi

1956

Toivotko asuvasi Toivoniemessä? Ei tarvitse toivoa enää! Tervetuloa Toivoniemeen, Oululaisten onnellisten saarelle, jossa sinua odottaa tämä ihastuttava viidennen kerroksen parvekkeellinen kolmio. Jo sisään rappukäytävään astuttaessa voi aistia ihanan tunnelman, joka tässä talossa huokuu. Modernisoituhissi kuljettaa pehmeästi yläkertaan. Sisään astuttaessa eteinen vastaanottaa asukkaat. Kaunis vaalea keittiö kurkistaa jo eteisestä. Valkoinen kauniin eleetön vetimetön keittiö kutsuu kokkailemaan. Tummaan pöytätasoon on integroitu niin musta komposiittiallas kuin musta induktioliesi, valkoisten keittiön kaapistojen jatkeena on ihana ikkuna, josta voi nähdä merikosken pauhut. Keittiöön mahtuu myös pieni pöytä, jonka ääressä on ihana ruokailla. Tämän kodin olohuone on ihanan tilava. Ja tila on mahdollista sisustaa monella eri tapaa mieleisekseen. Isot ikkunat ovat puiden latvojen korkeudella ja luontoa voi ihastella myös olohuoneesta avautuvan ranskalaisen parvekkeen oviaukosta. Kodin päämakuuhuone on myös reilu ja tilava. Remonttien yhteydessä tänne on muokattu seinän leveydeltä kaappitilaa liukulasiovien taakse, joten kaappi ja säilytystila ei hevin lopu. Parivuoteen lisäksi tänne halutessaan mahtuu myös työpiste vaivatta. Kodin toinen makuuhuone on sijoitettu makuuhuoneen ja keittiön väliseen tilaan ja vaikka tämä huone on pienempi, on tämäkin huone väljän kokoinen. Kodin kylpyhuone on sijoitettu pienempää makuuhuonetta vastapäätä ja tila on nykyaikaisen moderni. Kylpyhuonetta on onnistuneesti suurennettu taloyhtiön putkiremontin yhteydessä, jolloin tilaa on napattu hieman olohuoneen puolelta kuitenkin, niin että olohuoneen tila ei ole muutoksesta kärsinyt. Nyt kylpyhuoneeseen mahtuu vaivatta suihku, allaskaapisto sekä oma pesukone. Tämä tunnelmallinen ja kaunis koti on kerrassaan hurmaava. Toivoniemi on oma saarensa siltojen muodostamassa jokisuistossa, joka muotoutui 40-luvulla Voimalaitoksen alakanavan kaivuutöiden yhteydessä ja on tunnettu siitä, että itse Alvar Aalto on suunnitellut alueen yleiskaavan. Ihana puistoreitti kiertää Voimalaitokselta ympäri saaren, niin että tieliikenne on yksisuuntainen ja tekee ympyrän. Tämän johdosta saaren liikenne on rauhallista. Puistot ja väljästi sijoitetut talot takaavat, että luonnonrauha täällä on taattu, vaikka olemme lähes keskustassa. Ulkoilu ja urheilumahdollisuudet ovat huippuluokkaa, sillä Raatin urheilustadion uimahalleineen, kuntosaleineen ja tekonurmineen ovat ihan vieressä. Ja Tuiran puolella ihanat etniset ja paikalliset ruokaravintolat palvelevat, ruokakauppoineen lähes vuorokauden ympäri. löytyyhän lähistöltä myös uimapaikka niin kesäisin kuin talvella avannon puitteissa kuten oma piskuinen elokuvateatteri Star. Täällä on kaikki mitä viihtyisään ja luonnon läheiseen urbaaniin elämään tarvitaan. Nina 040 585 0153 | nina@toivolkv.fi | instagram @nina_toivolkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20338480
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61,5 m²
Kokonaispinta-ala
61,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

178 719,67 €

Velkaosuus

13 280,33 €

Velaton hinta

192 000,00 €

Neliöhinta

3 121,95 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Pääomavastike 1, 12kk euribor + 1,30 marginaali, päättyy 30.11.2033 Pääomavastike 2, 12kk euribor + 1,25 marginaali, päättyy 31.13.2024

Vastike

Hoitovastike

196,80 € / kk

Pääomavastike

273,68 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

470,48 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

19,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Hoitovastike 3,20€/m2/kk. Pääomavastike1 2,35€/m2/kk. Pääomavastike2 2,10€/m2/kk. Internetvastike 8,55€/hsto/kk. Vesimaksuennakko 17,00€/hlö/kk. Kylmävesimaksu 3,70€/m3. Lämminvesimaksu 8,65€/m3. Autopaikkavuokra 19,00€/kpl/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Kylpyhuonetta on laajennettu putkiremontin yhteydessä 2014.
Samassa yhteydessä on tehty huoneistoremontti, jossa lattia uusittu, keittiö remontoitu. Liukuovikaapistot teetätetty.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Lain mukaan ennen vuotta 1994 rakennettujen rakennusten purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä ja lain vaatimat asiakirjat tulee toimittaa taloyhtiölle ennen purkutöihin ryhtymistä. Lähtökohta on, että osakas maksaa kartoituksen ja teetättää sen purettaviin materiaaleihin, ellei muuta sovita.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesikeskuslämmitys, koneellinen poistoilmanvaihto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tämän kodin valkoinen vetimetön keittiö hurmaa raikkaudellaan. Pöytätasoon on upotettuna induktioliesi, joka uppoutuu huomaamattomasti tummaan pöytätasoon, kuten myös musta komposiittiallas. Keittiössä on myös tilaa pienelle ruokapöydälle, jonka ääressä on mukava istuskella aamukahvista nauttien.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Tämän kodin kylpyhuone on remontoitu nykyvaatimusten mukaisesti taloyhtiössä pidetyn LVIS-remontin yhteydessä. Samassa yhteydessä kylpyhuonetta on laajennettu, joten tämän kodin kylpyhuone on normaalia reilumman kokoinen.
Saunan kuvaus
Toivoniemessä on some yhteinen saunarakennus.
Olohuoneen kuvaus
Tämän kodin olohuone on kivan kokoinen ja täällä on hyvin tilaa oleskeluun ja rentoutumiseen. Tila on mahdollista kalustaa sekä sisustaa mieleisekseen monella eri tapaa. Olohuoneen jatkeena on soma ranskalainen parveke.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Tässä kodissa on kaksi makuuhuonetta. Reilumman kokoisen huoneen yhteydessä on seinän leveydeltä kaapistoja, joten säilytystilaa on runsaasti. Huone on myös sen verran tilava, että huoneeseen tarvittaessa mahtuu myös työpiste.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolla on kaksi varastoa. Toinen kylmä vinttivarasto ja lämmin kellarivarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy / Mika Nieminen Hallituskatu 26 A , 90100 Oulu 08 415 411 71 info@tuiranisannointi.fi
Huolto
Toivoniemen Asuntoyhtiöiden Huoltokeskus Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Tupakkalain 79§:n mukainen tupakointikielto kunnalta kaikille huoneistoparvekkeille.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 3

Tehdyt remontit
Lämmönsiirrin uusittu ljh:ssa 2003 julkisivun maalaus 1997. Julkisivun maalaus 2003. Lämpöverkoston patteriventtiilit uusittu, verkosto perussäädetty ja hissin peruskorjaus 2008. Linjasaneeraus = putkiremontti perinteisellä tavalla (viemärit, vesi- ja sähkö-tietoliikenne- ja tv-verkostot, kylpyhuoneet + porraskäytävä ja yleiset tilat kunnostettu, pihan asfaltti uusittu) 2012-2013. Lukot uusittu, sarjoitettu Exel-avaimille 2013. Peltikaton kunnostus/ maalaus 2016. Ikkunoiden ja parvekeovien kuntoselvitys 2019. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2020. Vesikaton kuntokartoitus 2021.
Energialuokka
E (2018), Voimassa 06.11.2023-06.11.2033
Tontin koko
1 525 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Oulun Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kiskotorni

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat ja autotallit jaetaan isännöitsijän hallitseman jonotuslistan mukaisesti.
Ranta
  • Oulujoki haarautuu molemmin puolin Toivoniemensaarta, joten ihana merellinen ympäristö rantareitteineen avautuvat suoraan kotioveltasi.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Toivoniemi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Korhonen Nina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

Toivo LKV Oy

Toivo LKV Oy
Toivo LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Kajaaninkatu 25 M 1,
90100 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.