ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Paritalo | 4-5 h, avok, kph, s, wc, khh, var, las. ter.

Kihokkitie 4 B, Simonlaakso, Vantaa

Hinta

449 000 €

Koko

120,5 / 126,5 m²

Vuosi

2020

Upea yksitasoinen 2020 valmistunut koti omalla tontilla Simonlaaksossa! Modernissa ja avarassa pohjaratkaisussa on asumisen sujuvuus huomioitu loistavasti. Kodin sydämenä on yhdeksi isoksi tilaksi yhdistyvä tyylikäs vaalea avokeittiö sekä olohuone, jossa tunnelmaa luo kaunis takka. Tilasta on käynti takapihan lasitetulle terassille, joka tarjoaa yhden huoneen lisää keväästä pitkälle syksyyn. Asunnon kaikki kolme makuuhuonetta asettuvat talon toiseen päätyyn ja ovat varustettu vaatekaapein. Noin 14 m² päämakuuhuoneeseen mahtuu tarvittaessa työpistekin. Lisäksi voit halutessasi jakaa olohuoneesta neljännen makuuhuoneen rakentamalla seinät eteisen puoleiseen päähän. Säilytystilaa löytyy kaapistojen lisäksi omasta varastohuoneesta, jonne on oman sisäänkäynnin lisäksi kulku myös eteisestä. Kodinhoitohuoneesta löytyy myös reilusti kaappitilaa ja oma uloskäynti. Wc vuoroistakaan ei tarvitse tässä kodissa kiistellä, sillä niitä löytyy kaksi kappaletta. Kodin kruunaa upea tilava kylpyhuone kahdella suihkulla ja tyylikkäällä lasiseinäisellä saunalla. Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahdeksi määräosaksi, joka tuo omakotitalomaisen vapauden hallita omaa aluetta ja rakennuksen omaa osaa koskevia päätöksiä. Paritalon asunnot yhdistyvät toisiinsa ainoastaan katoksen kautta eli yhteistä seinää ei ole ja piha-alueet ovat erilliset. Asunnon pihassa on parkkitilat kahdelle autolle ja hallinta-alueen oleskelupiha asettuu suojaisasti talon sivulle sekä takapihan lasitetun terassin ympärille. Koti sijaitsee Vantaan Simonlaakson rauhaisalla pientalovaltaisella asuinalueella, jossa lähialueelta löytyvät niin koulu kuin päiväkoti sekä kattavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Linja-autopysäkki sijaitsee kodin läheisyydestä. Hiekkaharjun juna-asemalle on matkaa noin 2 km kuten myös Tuusulan väylälle, jonka kautta pääsee omalla autolla liikkumaan sujuvasti eri suuntiin. Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän upeaan asuntoon! YHTEYDENOTOT: Asta Leskinen Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KilAT 050 371 0644 / asta.leskinen@roof.fi www.astaleskinen.fi Get a roof!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20357295
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h, avok, kph, s, wc, khh, var, las. ter.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6 m²
Kokonaispinta-ala
126,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen ja -piirustusten mukainen koko paritalon kerros- ja kokonaisala on 253 m² ja asuinpinta-ala 241 m². Asunnot ovat piirustusten mukaan keskenään saman suuruisia ja näin ollen asunnon B kerros- ja kokonaisala on 126,5 m² ja asuinpinta-ala 120,5 m². Pinta-aloja ei ole tarkistus mitattu. Kohteen hinta ei määräydy pinta-ala perusteisesti.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

449 000,00 €

Velaton hinta

449 000,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

56,00 € / kk

Puhtaanapito

19,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 550.12 €/v (2023)
Sähkönkulutus on ollut 12177 kWh/v (2023) neljän hengen kulutuksen mukaan sisältäen talous- ja lämmityssähkön sekä neljän asunnon kesken jakautuvan hulevesipumpun 1200 kWh:n/2023 sähkönkulutuksen. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus ( 220,79 euroa/kk) perustuu vuoden 2023 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut 11,91 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkö-, vesi-, jätevesi- ja puhtaanapitokulut kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä (nykyiset toteumat neljän henkilön käytöllä). Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Varasto/tekninen tila. Lasitettu terassi.
Tietoliikenne
antenni, kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2023: Asennettu ilmalämpöpumppu.
2021: Asennettu aukeava terassilasitus.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämpöpumppu
Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Osuus vesi- ja viemäriliittymiin.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappi, pakastekaappi, astianpesukone, induktioliesitaso, erillisuuni, integroitu mikro. LATTIA: Parketti. SEINÄT: Maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Kaksi suihkua, wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, allaskaappi, peili, lattialämmitys. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Kaakeli.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, allaskaappi, peili. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Maalattu.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: VARUSTUS: Kaapisto, pesukoneliitäntä, pesuallas, lattiakaivo. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Maalattu
Olohuoneen kuvaus
VARUSTUS: Takka. LATTIA: Parketti. SEINÄT: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Vaatekaapit jokaisessa makuuhuoneessa. LATTIA: Parkettilattia. SEINÄT: Maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-65-508-15
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
331 m²
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön pinta-ala on 705 m², josta myydään hallinnanjakosopimuksen mukainen 331 m² määräosa B, joka omistaa ja hallitsee hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen aluetta B sekä sillä sijaitsevaa paritalohuoneistoa. Lisäksi hallinnanjakosopimuksen osapuolet hallitsevat yhteisvastuullisesti noin 35 m² yhteisaluetta, jolla sijaitsee tontille johtava tie, jätekatos ja pyöräkatos. Määräosan alueellisesta hallinnasta on sovittu kiinteistön omistajien kesken hallinnanjakosopimuksella, joka on kirjattu parhaalle etusijalle lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin. Kiinteistön määräosalle kohdistuvat oikeudet ja velvollisuudet ovat kirjattu tarkemmin hallinnanjakosopimukseen ja ostajan on tutustuttava siihen huolellisesti ennen ostopäätöksen tekoa.
Rasitteet
Kiinteistön hallinnan jakaminen 30.4.2020 Asianumero / arkistoviite: MML/596017/73/2020 Etusija: 30.4.2020 parhaimmalla etusijalla muihin kirjauksiin nähden Asiakirjat: Hallinnanjakosopimus, 27.1.2020 Myytävällä hallinta-alueella sijaitsee lisäksi rasitteena tämän kiinteistön sekä 92-65-508-15 kiinteistön käytössä oleva hulevesipumppu, josta ei ole tehty erillistä kirjallista sopimusta. Hulevesipumpun sähkönkulutus on ollut noin 3000 kWh/v, jonka kustannukseen ovat osallistuneet molempien kiinteistöjen omistajat.
Kaavoitustiedot
Erillinen sitova tonttijako.
Ao2= Pientalojenkorttelialue. Kun tontti on pienempi kuin 1200 m2, sille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen. Suurin sallittu kerrosala on 35 %m tontin pinta-alasta, kuitenkin enintään 350 m2. Kun tontti on suurempi kuin 1200 m2, sille saa rakentaa kaksi erillistä asuinrakennusta. Suurin sallittu yhteenlaskettu kerrosalamäärä on tällöin 400 m2. Tonteille on varattava 1,5 autopaikkaa asuntoa kohden.

Vantaan kaupunki / Kaavoitus
p. 09 839 11
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Simonlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leskinen Asta

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.