Sky LKV
Sky LKV

Omakotitontti

Padisentie 7 tontti 9, Ylästö, Vantaa

Hinta

192 500 €

Koko

471

Myynnissä kovapohjainen ja avaranäkymäinen omakotitalotontti Ylästössä! Ylästö on yksi arvostetuimmista asuinalueista Vantaalla. Suosittu Ylästö on luonnonrauhaisa, erinomaiset ulkoilumahdollisuudet omaava idyllinen kylä, josta on kuitenkin lyhyt matka Jumbon monipuolisiin palveluihin. Nyt toteuttamaan omaa asuntounelmaa Isonmännyntien läheisyyteen: Tontin koko 471 m2 (+ tonttitie rasitesopimuksella). Rakennusoikeus: 175 m2 yhdelle omakotitalolle. Tämä rakennuspaikka on aivan ideaalilla sijainnilla keskellä tulevaa Ylästön ydintä. Alue on juuri sopivalla etäisyydellä uudesta kauppakeskusvarauksesta ja vilkkaasta Ylästöntiestä, mutta kuitenkin omassa rauhassaan pienen mäen päällä. Ylästön koululle ja päiväkoteihin on mukavat kävelymatkat. Tontin maasto on moreenia ja kalliota. Kaavamääräys on AO II ja rakennuspaikka on merkitty kaavakarttaan. Tästä aluekokonaisuudesta tulee oma pieni kylänsä sillä talojen julkisivuvärityksen tulee olla voimakas, vaihteleva ja lämminsävyinen ja rakennusten tulee olla erivärisiä. Talojen rungon ja ulkoverhouksen tulee olla puuta. Alueen tontit aidataan katua vasten tummalla puusäleaidalla. Osalla tonteista ajotie ja sen alle jäävä talotekniikka rakennetaan yhdessä usean tontin kesken eli rakennuskustannuksia päästään näin jakamaan. Tällä tontilla tonttitie ja sen alle jäävä talotekniikka on jo rakennettu ja tästä tulee erillinen maksu kaupanteon yhteydessä. Ostajalle tulevia kuluja mm: tonttijako ja lohkominen kunnan hinnaston mukaan ja varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Myytävänä myös myyntikartan (joka myös alueen laidalla, tontin 1 kohdalla) mukainen tontti 1 (ro.180m2, hinta: 194 400 e), tontti 10 (ro.175 m2, hinta: 184 450 e) sekä tontti 5 (ro.185 m2, hinta: 219 000 e). Myynnin hoitaa Ylästön oma kiinteistönvälittäjä: Mika Saavalainen (mika@skylkv.fi) p. 044 0303 557 www.skylkv.fi. Pyydä meiltä myös nykyisen kotisi hinta-arvio ja välitystarjous!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20362513
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

192 500,00 €

Velaton hinta

192 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero määrittyy tontin neliömäärän ja tulevan rakennukset pinta-alan mukaan. Ostajalle tontinjakokulu ja lohkominen.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-426-5-3
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
471 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
175 m²
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Ylästö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saavalainen Mika

LKV, YKV, PTM, FM

Sky LKV

Sky LKV
Sky LKV
SKVL jäsenyritys

Isonmännyntie 4,
01690 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.