Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 6 h, k (yj. 6 h + k)

Speranskintie 3, Eira, Helsinki

Hinta

1 750 000 €

Koko

158 m²

Vuosi

1904

Tervetuloa tutustumaan Eirassa sijaitsevaan upeasti suunniteltuun ja laadukkaasti toteutettuun kotiin! Tämä 1904 rakennettuun arvotaloon sijoittuvan läpitalon huoneiston tilat on toteutettu hyvällä maulla ja laadukkaasti, säilyttäen talon arvokkaan perinnön. Arvotalon tyyliä henkivät upeat kakluunit tuovat kodikkuutta ja tunnelmaa asuntoon. Asunnossa on parveke, josta on näkymä rauhalliselle sisäpihalle. Ikkunoista tulvii valoa ja eri vuorokaudenajat luovat jokaiseen huoneeseen omanlaisensa ilmapiirin. Keittiö on ehdottomasti asunnon sydän, sen viehättävä tyyli ja modernit välineet takaavat, että kokkaaminen tässä kodissa on nautinto. Tässä kodissa voit ihailla kahden upean kalkkuunin tuomaa arvokkuutta ja historiaa. Parvekkeelta avautuu näkymä taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle, joka tarjoaa suojaisan paikan rentoutua ja jossa voi nauttia kesäaamuina aamiaisesta tai lasin viiniä töiden jälkeen. Koti on ihanteellinen ja toimiva vaikka lapsiperheelle, makuuhuoneita on kolme. Upean saunaosaston lisäksi lastenhuoneiden välittömässä läheisyydessä on toinen kylpyhuone ja erillinen wc. Asuntoon on kaksi sisäänkäyntiä ja hissi helpottaa arjen pyöritystä. Erillinen viihtyisä ruokahuone ja olohuoneesta erillään oleva työhuone vastaavat tämän päivän perheen vaatimuksiin laadukkaasta asumisesta. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja arvostettu, ja se sijaitsee rauhallisella ja vehreällä paikalla meren läheisyydessä. Asunto sijaitsee alueella, joka tarjoaa erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia ja lähellä on hyvät palvelut, kuten kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Erityisesti puistot ja rannan läheisyys korostavat alueen houkuttelevuutta ja tarjoavat mahtavat mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan toimintaan. Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään ja viehättävään asuntoon, jossa yksityiskohtien ja laadun yhdistelmä luo ainutlaatuisen asuinmiljöön. Tämä asunto tarjoaa laatua ja tunnelmaa vaativaankin makuun. Voit varata oman esittelyajankohdan ja kokea tämän kodin lumon itse – et tule pettymään! Vain yksityisesittelyt. Virpi Romu myyntijohtaja Ullanlinna, kiinteistönvälittäjä LKV, partner 040 061 0018 virpi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20365396
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h, k (yj. 6 h + k)
Asuintilojen pinta-ala
158 m²
Kokonaispinta-ala
158 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1904
Käyttöönottovuosi
1904
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 710 197,04 €

Velkaosuus

39 802,96 €

Velaton hinta

1 750 000,00 €

Neliöhinta

11 075,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

1 106,00 € / kk

Pääomavastike

568,09 € / kk

Erityisvastike

31,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 705,69 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Muu vastike on hissivastike 31,60 €/kk (0,20 m2). Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 2 % velattomasta hinnasta. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiön yhteydessä ruokasali. Olohuoneen ja ruokasalin välissä tällä hetkellä oleskelu ja työtilana oleva tila, josta haluttaessa saa kirjaston ja/tai TV -tilan. Hyvän kokoinen pääeteinen. Korkea sivueteinen. Kaikki sähköt tehty remontin yhteydessä uudelleen. Gira Esprit Glass painikkeet, kaikissa himmentimet.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Asukaspysäköinti Eiran kaduilla sekä Meri- ja Telakkakadulla ja Eiranrannassa, ml. ähköauton latauspisteitä Taloyhtiössä osakkaiden varustama pieni kuntosali. Melior v. 1905, mm Gunnar Widholmin historialliset maalaukset porraskäytävässä "Leveän ja kaidan tien kulkijat" sekä "Pyhä Yrjänä ja lohikäärme". Yj 5 §: Kaikkia asuinhuoneistoja, mukaan lukien piharakennukseen rakennettavia huoneistoja, saadaan käyttää vain asuinhuoneistoina. Huoneiston käyttäminen huoneistohotelli- tai vastaavassa toiminnassa on kielletty.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 14 päivää
Tehdyt remontit
Perusteellinen remontti vuonna 2018-2019. Kaikki vaadittavat toimenpideluvat haettu rakennusvalvonnasta sekä BAB Meliorilta. Arkkitehti, sisusutusarkkitehti, rakennesuunnittelija, LVI -suunnittelija sekä sähköasentaja, valvonta rakennusmestarin sekä teknisen isännöitsijän toimesta. Sähköt, vedet, viemärit, rakenteet ja pinnat uusittu. Vanhat ovet kunnostettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihto painovoimainen
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Scavolini Diesel Workshop, tasot tummaa patinoituvaa RST :tä, astiakaapissa ja saarekkeen kaapeissa lasiovet ja valaisimet, liesituuletin katosta riippuva. Suuri saareke, jossa integroidut, piilotetut sähkövedot kuudella pistokkeella. Gaggenaun laitteet (kiertoilmauuni, veteen ja viemäriin kytketty höyryuuni, astianpesukone, suuri induktiotaso, suuri kaasupoltin, suuri jääkaappipakastin, jossa vesiverkkoon kytketty jääpalakone). Tapwell hanat x 2.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: metalli
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio, kaasu, leivinuuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: muu
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: suihku, wc
Täysin remontoitu (viemäröinti, vedet, ilmanvaihto, valaistus), arkkitehdin suunnittelema sauna / spa -osasto. Seinät mikrosementtiä sekä suurta ABL -laattaa. Lattiat ABL laattaa hyvillä kaadoilla. Valaisimet täysin himmennettävät LED spotit. Axor Citterio -sarjan hanat erikoistilattuna kiillotettua mustaa kromia, vesivedot täysin piiloasennettuina, rainforest shower. Christian Lacroix:n Croisette - Rainette -tapetti Vallilan asentamana. Kast Conrete Flor Double betoninen pesuallas, erikoistilattu UK :sta. Duravit Philippe Starck WC seinälle asennettu, Axor bideesuihkulla. Peilivalaisin Svedbergs.
WC-tilojen kuvaus
WC -istuin Duravit Philippe Starck seinälle asennettuna bideesuihkulla. Duravit allas, Axor Citterio kromi hana ja bidée -suihku. Lattialämmitys. Himmennettävät Led spottivalot.
Seinämateriaalit: kaakeli, tapetti
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Arkkitehdin suunnittelema, musta kuusipanelointi. Lauteet mittatyönä 4Indoor Oy, Thermo Royal lankku 200x40. Cariitti valokuidut projektorilla, Kiuas Iki 6,0 kW korkea, Finlandia ohjauskeskus, valaistu kiauslinssillä. Saunan lasit 8 mm karkaistu Optiwhite lasi.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Gaggenau pesukone ja kondensoiva kuivausrumpu pöytätasolla. Electrolux kondensoiva kuivauskaappi. Lattialämmitys, himmettävä led -spottivalaistus. Christian Lacroix tapetti.
Seinämateriaali: maali, tapetti
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivauskaappi, kuivausrumpu, lattialämmitys, pesukone, pesukoneliitäntä, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Suuri avonainen olohuone, josta ikkunat kadulle ja osittainen puistonäkymä. Yhdistyy ruokasaliin, jolloin läpitalon näkymä. Yhteys kahteen huoneeseen.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme suurta makuuhuonetta, joista yksi tarvittaessa omalla sisäänkäynnillä oman eteisen kautta ja mahdollisuus rakentaa parvi. Kahdella makuuhuoneella yhteinen Jack and Jill suihku, johon käynti kummankin puolelta. Hansgrohe rainforest showerilla. Yhdessä mh:ssa vanha kaunis kaakeliuuni. Italialaiset Imab Compogno kaapistot sisävalaisimilla. Verhot teetetty Sisustusnallessa. Sähkökäyttöiset Silent Gliss -rullaverhot kauko-ohjauksella Vallilasta.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
ADA Housing Oy Kirsi Peltola 020 700 8020
Huolto
Helsingin Kiinteistötekniikka Oy Pietarinkatu 9, 00140 Helsinki p. 09 686 9360
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yj 17§ Osakkeen lunastus.
Yj 19§ Korjaus- ja kunnossapitovastuu
Muuta: kellarikomerot, ullakko
Tehdyt remontit
2022: Kunnostettu ja maalattu kadun puolen käyntiovet ja liiketilojen ikkunat ja ovet.
2021: Ullakkohuoneistojen kadunpuoleisten parvekkeiden (5 kpl) muutos/uusimistyöt liittyvine töineen. Huoneiston A 6 parvekkeet (2 kpl) eivät sisältyneet urakkaan.
2018: A6 asunnon parveke vauriokorjattu ja huonokuntoiset ikkunat uusittu. Viemärikuvaus ja sukitus. Viemäreiden huuhtelu.
2017: Jätekatos rakennettu. Vesikaton maalaus. Lumiesteet uusittu sisäpihan puolella. Hormihatut asennettu.
2016: Osa ullakkohuoneistojen ikkunoista uusittu. Lukituksien uusiminen Abloy Sento. Ilmanvaihtokanavien puhdistus.
2015: Julkisivujen paikkarappauskorjaukset: Kadunpuolen julkisivun paikkarappauskorjaukset ja katurakennuksen sisäpihan rappauksen uusiminen sekä parvekkeiden peruskorjaus. Datakaapeli/antenniverkon uusiminen osittain.
2014: Vesiliittymän uusiminen. Lämmönjakolaitteiden uusiminen päätalossa (ei ullakkohuoneistojen laitteet). Kaukolämpölaitteiden uusiminen (ei koske uusia piharakennuksen huoneistoja). Tonttivesijohdon uusiminen.
2013: Piharakennuksen muuttaminen asuinhuoneistoiksi. Kaasuliittymän uusiminen. Sähkö- ja tietoliikennejärjestelmän osittainen uusiminen. Käyttövesiputkien saneeraus.
2012: Piharakennuksen myynti, purku asuinhuoneistoiksi rakentamista varten. Viemärisaneeraus.
2010: Kadunpuolen ikkunoiden uusiminen.
2007: C-postaan maalauskorjaukset valmisteilla sekä A, B, C ja D-portaiden valaistuskorjaukset sekä tarvittavat huoltokorjaukset. Kadunpuoleisten ulko-ovien huoltokorjaukset sekä D-portaan kadun liiketilan ikkunan ja oven uusinta.
2006: Ulko-ovien uusiminen (A-porras, F-porras ha kulmaliiketilan 2 ulko-ovea). Lämpöjohto-, käyttövesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimus. Piharakennuksen käytön suunnittelu.
2005: Yhtiön kulmaliiketilan kunnostus.
2004: B ja D portaiden hissien rakentaminen. A ja C- portaan hissien korjaukset (nosto ylimpiin kerroksiin). Ullakkohuoneistojen rakentaminen.
2002: Ulko-ovien kunnostuksia, sähkölukot, pihaportti. Katujulkisivujen perusteellinen kunnostus (2001-2002).
1998: Kellareiden lattiavalut. A-portaan yksityishissi. Lämmitysverkoston perussäätö ja termostaatit.
1996: Sisäpihan vesieristyksen uusinta.
1994: A- ja D-portaan entisöinti.
1993: Kaasuputken kunnostus.
1990: Uusittu pihan ja parvekkeiden ovet. Uusittu pannuhuoneen automatiikka.
1988: Uusittu lämmönsiirtimet, kiertovesipumput ja säätölaitteet.
1987: Pihanpuoleiset ikkunat ja sähkönousut.
1985: Lämpöjohto uusittu, patterit alkuperäisiä sekä viemärijohtoja uusittu osittain.
1960-1985: Vesijohtoja uusittu.
Tulevat remontit
2023: B portaan kadunpuoleisen oven uusiminen. Katon pinnoituskorjaukset. Hissien kuntoarvio ja mahdollinen peruskorjaus
2025: Sisäpihan käytäväikkunoiden saneeraus. Kameravalvonta.
2026: A ja B portaiden kunnostus.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 334 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Bostadsaktiebolaget Melior

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Steinerkoulu Elias, Tehtaankadun ja Snelmannin ala-asteet, Norssin yläaste ja lukio, Ressun IB School, European School of Helsinki, Ecole Jules Verne, International School of Helsinki
Palvelut: Muutaman minuutin (160 m) kävelymatka 24/7 Alepaan. S-Market Bulevardi, apteekki, Alko sekä Hietalahden tori ja halli 500 m.
Hyviä ravintoloita ja kahviloita huomattava määrä sekä Riviera -elokuvateatteri aivan lähellä. Hyvät kävely- ja raitiovaunuyhteydet keskustaan. Uimaranta ja kahvilat.
Päiväkodit: Useita suomen ja ruotsinkielisiä kävelyetäisyydellä
Liikenneyhteydet
Erinomaiset raitiotieyhteydet linjoilla 1, 6, 3 sekä bussit 20 ja 30
Ranta
  • Yhteisranta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Eira, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Romu Virpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.