Alcovi LKV
Alcovi LKV

Luhtitalo | 3h + avok + kph + s + vh + parveke (yj: 3h + kt + s)

Kanttiinitie 2, Painiitty, Uusmäki, Lintuvaara, Espoo

Hinta

315 000 €

Koko

69 m²

Vuosi

2020

Valoisa, parvekkeellinen koti viihtyisällä sijainnilla Uudenkarheat, kivasti toisiinsa sointuvat pintamateriaalit, tehokkaat asuinneliöt ja luonnonläheinen sijainti luovat tästä luhtitalohuoneistosta mitä parhaimman kodin esimerkiksi pienelle perheelle tai pariskunnalle! Asumiskustannukset ovat varsin maltilliset, lisäksi huoneistokohtainen TONTTIOSUUS ON LUNASTETTU OMAKSI. MYYJÄ HANKKII KEITTIÖÖN OSTAJAN TOIVEEN MUKAISET KIVITASOT. Kysy lisää välittäjältä. Vaalea, saarekkeellinen avokeittiö laadukkaine Siemens-kodinkoneineen yhdistyy olohuoneeseen luoden toimivat puitteet niin ruoanlaittoon, ruokailuun kuin rentoutumiseenkin. Valoisan olohuoneen jatkeena toimii etelän suuntaan sijoittuva katettu parveke (lasitusmahdollisuudella). Makuuhuoneet taipuvat monenlaiseen käyttöön. Kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa peseytymiseen ja pyykinpesuun, ja oma sauna kruunaa kokonaisuuden! Säilytystilaa tämä koti tarjoaa mukavasti makuuhuoneiden, eteisen kiinteiden kaapistojen ja vaatehuoneen muodossa, lisäksi huoneiston hallintaan kuuluu huoneistokohtainen varasto. Huoneiston kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa sähkötolpallinen autokatospaikka nro 2, jonka hintapyyntö on 12.000 euroa. Paikalla on mahdollisuus sähköauton ns. hitaalle lataukselle. Asunto Oy Kanttiini Espoo valmistui vuonna 2020 rakennusliike Hartelan rakennuttamana. Taloyhtiötä suunnitellessa on erityisesti haluttu luoda viihtyisiä koteja aktiivisille ihmisille. Taloyhtiö tarjoaa asukkaidensa käyttöön runsaasti säilytystiloja, autopaikkoja (omina osakkeinaan), väestönsuojan ja grillikatoksen. Suuria peruskorjauksia ei ole tiedossa aikoihin, joten asuminen on varsin huoletonta ja turvallista. Sijainti on mitä parhain: olet omassa rauhassasi, mutta silti lähellä kaikkea! Lähikauppoja löytyy reilun kilometrin säteeltä useampi, ja Leppävaaran suuret ruokakaupat, lukuisat ravintolat, elokuvateatteri ynnä muut palvelut löytyvät vain noin parin kilometrin päästä. Harrastusmahdollisuuksia on lähialueella tarjolla runsaasti, muun muassa Espoon keskuspuiston ulkoilureitit ovat vain reilun kilometrin matkan päässä, lisäksi Leppävaaran urheilupuisto luovat mitä mainioimmat puitteet liikkumiselle vuoden ympäri. Sekä julkiset kulkuyhteydet että yksityisautoilu ovat vaivaton tapa liikkua. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin! Myyntiä hoitaa Hilla, hilla.heikkila@alcovi.fi / 045 255 0005

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20369066
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph + s + vh + parveke (yj: 3h + kt + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69 m²
Kokonaispinta-ala
69 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

315 000,00 €

Velaton hinta

315 000,00 €

Neliöhinta

4 565,22 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Kyllä

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

224,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

224,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 20,00 e/hlö/kk, tasataan kulutuksen mukaan vuosittain. Taloyhtiöllä on rakentamisaikaista lainaa (pääomavastike A, rakentamislaina) 546.078,96 euroa per 29.2.2024. Myytävälle huoneistolle ei kohdistu taloyhtiölainaa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laminaattia, seinät maalatut. Kiinteä peililiukuovikaapisto. Katossa led-valaisimet. Vaatehuoneen lattia on laminaattia, seinät maalatut. Avohyllyä ja kaappi. Kiinteä valaistus.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhokiskot
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on erittäin siistikuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Saarekkeellisen avokeittiön varustukseen kuuluvat Siemens-merkkiset kodinkoneet: induktioliesitaso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin, lisäksi liesituuletin (Swegon Casa). Työtaso on laminaattia, välitila valkoista kaakelia. Yläkaappien alla kiinteä valaistus. Lattia on laminaattia, seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peilikaappi, kiinteää kaappia, pyykinpesukoneliitäntä ja tilavaraus pesutornille, suihku, kääntyvä lasinen suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, naulakko ja lattialämmitys. Katossa led-valaistus. Lattia on harmaata laattaa, seinät valkoista kaakelia ja katto paneloitu.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas. Saunan lattia on harmaata laattaa, seinät ja katto paneloitu. Lattialämmitys. Lauteiden alla kiinteä valaistus.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laminaattia, seinät maalatut. Kulku parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 2 kpl. Lattiat ovat laminaattia, seinät maalatut. Molemmissa makuuhuoneissa kiinteää kaapistoa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpettikatto bitumihuopakatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Ami Pyyhtiä, p. 0207 488 370, asiakaspalvelu.uusimaa@kiinteistotahkola.fi, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa
Huolto
Oiva Talotekniikka Oy, p. 020 710 9170, huolto@oiva.fi, Valokaari 8 A, 00750 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: grillikatos
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 12 Autokatospaikkoja: 18

Tehdyt remontit
Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 2020 eikä näköpiirissä ole lähivuosina erityisiä korjaustarpeita uudisrakennuksen normaalien takuukorjausten ja uudelle kiinteistölle ominaisten pienehköjen huoltokorjausten lisäksi. Suosituksena on, että yhtiön PTS-suunnitelmaa ryhdytään laatimaan vuosikorjausten jälkeen.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys: Normaaleja ylläpitokorjauksia, huoltotoimenpiteitä ja vuositakuukorjauksia -23, normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä -24 ja -25.
Energialuokka
B (2018), Todistus on laadittu 30.10.2018.
Tontin koko
7 267 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Kyllä
Kaavoitustiedot
Lisätietoja Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, p. 09 816 21 (vaihde), https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
9.8.2061

Asunto Oy Kanttiini Espoo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa autokatospaikka nro 2 (osakkeet 15346-15370), jossa on ns. sähköauton hitaan latauksen mahdollisuus. Hintapyyntö 12.000 euroa. Yhtiöjärjestys: - Sähköauton latauspisteellä varustetuilta autokatospaikoilta AK1 - AK6 (osakkeet 15 321 - 15 470) sähkönkulutuksesta suoritetaan sähkövastiketta, jota peritään autokatospaikoilla käytetystä sähköstä paikkakohtaisen mittauksen perusteella. - Jos autokatos- tai autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle, eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä. Yhtiön osakkeenomistajilla on tällöin oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Autopaikat ovat omina osakkeinaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Painiitty, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.