Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Kyrkstadin ja Kukkumäen välissä sijaitsevalla puistomaisella mäellä tarjolla Brorsbacka-niminen tila. Nimi Brorsbacka tulee kartanon herra Dahlbergin antamana, koska hän rakennutti talon veljelleen. Talo rakennettiin tietenkin Kukkumäen asuinalueen korkeimmalle kohdalle.
Päärakennus on alun perin vuodelta 1890 ja laajennettu Oy Lohja Ab:n toimesta vuonna 1922. Nykyinen omistaja on kunnostanut vanhaa kunnioittaen talon nykyiseen loistoonsa.

Talossa on aidot lautalattiat ja alkuperäiset ikkunat entisöityinä. Ruokasalissa, olohuoneessa olevat kattomaalaukset on kunnostettu museoviraston valvonnassa. Toimivat kakluunit olohuoneessa ja työhuoneessa.
Keittiö ja kodinhoitohuone toimivat yhtenäisenä kokonaisuutena talon eteläsiivessä, josta myös kulku vintille sekä pihamaalle. Talon pääasiallisena lämmönlähteenä toimii maalämpö, joten asumiskustannukset ovat talon kokoon ja tiloihin nähden edulliset.

Alakerran kylpyhuoneessa on todella paljon tilaa nauttia omasta rauhasta ja vaahtokylvystä. Makuuhuone sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä perheen vanhemmille.

Yläkerrassa on tilaa perheen pienimmille, 4 makuuhuonetta ja oma kylpyhuone sekä käynti ullakolle. Vieraat voit majoittaa omaan rauhaansa talon eteläsiiven yläpuolella olevaan makuuhuoneeseen.
Olohuoneen yhteydessä sijaitsevalla lasikuistilla voit järjestää vaikka rapujuhlat isommallekin seurueelle.

Puutarhamaisella tontilla on kokoa 6.646m² ja se pitää sisällään omenapuita, kasvimaan sekä runsaasti tilaa perheelle hauskanpitoon kesäisin ja talvisin. Myös iso kasvihuone ja leikkimökki kuuluvat kokonaisuuteen. Pihamaan ympäristö on kaavassa puistoaluetta, joten täällä saa olla täysin omassa rauhassa.

Pihapiirissä sijaitsee myös talousrakennus ja saunarakennus. Saunarakennus on kunnostettu kokonaisuudessaan 2019. Saunan yhteydessä on myös pieni verstashuone. Talousrakennuksessa on tilaa pitää vaikka kesäjuhlia, sijaitseehan siellä myös oma baari!

Palvelut sijaitsevat Virkkalan keskustassa n. 1,5km päässä. Suomenkielinen ala-aste 400m päässä ja yläasteelle matkaa 2km. Ruotsinkieliset ala-aste, yläaste ja lukio sijaitsevat myös Virkkalassa pienen kävelymatkan etäisyydellä. Uimaranta 1km päässä ja alueella muutenkin mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi.

Myyntiä hoitaa: Jussi Rainio, 044-331 2263, jussi.rainio@huom.fi
VUODEN MARKKINOIJA 2019 Huom! Kiinteistönvälitys Oy:ssä!

Ps. Tiesithän, että voitte jättää ehdollisen tarjouksen, vaikka nykyinen kotinne olisi vielä myymättä? Kerron mielelläni lisää tästä vaihtoehdosta ja autan tarvittaessa nykyisen asuntonne arvioinnissa ja myynnissäkin.

Esittely

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Lisätietoja maksuista:
Loading...

Asunnon lisätiedot

Tulisija:
Tilojen kuvaus:
:
:
Tehdyt remontit:
2003- 2005 Päärakennus: - Peltikaton, räystäskourujen ja syöksyputkien asennus - Salaoja ja patolevy eteläseinälle - Kaikki kaadot korjattu sokkelista ulospäin - Alimmat huonokuntoiset hirret vaihdettu - Alapohjien rakenteet ja lattiat uusittu ylä- ja alakerrassa – pl. keittiö, keittiön eteinen ja oh - Lattioiden eristykset vaihdettu ekovillaan ylä- ja alakerrassa - pl. keittiö, keittiön eteinen ja oh - Kaikki sisäseinät ja oviaukot palautettu alkuperäiseen tilaan - Yläkerran ulkoseiniin lisäeristeeksi 26 mm puukuitulevy - Alakerrassa entisöity pinkopahviseiniä ja kattomaalauksia sekä uusittu tapetteja ja puolipaneeleita - Tehty uudet 2 x kph ja 2 x wc - Kaikki viemäri- ja käyttövesiputket (lisätty suojaputket) uusittu - Molemmissa kph:ssa lämpimän veden kierto - Pääosin uusittu kaikki kiertovesiputket (lämmitys) - Alakerran kph:ssa ja eteisvarastossa lattiassa vesikiertolämmitys - Tuulikaapissa, eteisaulassa ja yläkerran kph:ssa lattiassa sähkölämmitys - Kaikki ikkunat ja sisäovet entisöity sekä ulko-ovi vaihdettu - Taloon tuleva sähkötaulu ja -kaapeli uusittu - Talon oma sähkötaulu ja kaikki sähköjohdot sekä katkaisimet sekä pistorasiat uusittu – pl. keittiö, khh, ruokasali ja keittiön eteinen 2008: Kasvihuone, roskakatos, portti pihatielle. 2010: Talousrakennus: - Uusi peltikatto, lattian rakenteet ja puulattia sekä ulkomaalaus että salaojitus. 2015: - Leikkimökki - Siirrytty maalämpöön (2 x 170 m putki) ja myös uusi lämminvesivaraaja sekä viilennyslaite ruokasaliin. 2016: - Ulkovuorauksen maalaus. 2016-2019 Saunarakennus: - Täydellinen remontti ja entisöinti talvisasuttavaksi – ”verstaan puolen” sisustus kesken - Mm. liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon, salaojat, peltikatto, ekovilla eristykset, ikkunat, wc, jne 2020: - Ruokasalin lattian rakenteiden uusiminen, ekovillan ja uuden puulattian asennus - Uusittu etelä- ja itäpuolen salaojat sekä sadevesiviemäröinti ja-putket - Ulkolautavuorauksen korjausmaalaus ja ulkoikkunoiden entisöintiä sekä korjausmaalausta - Uusi parveke - Ryömintätilojen syventäminen, ”irtomateriaalin” pois imurointi, puurakenteiden desinfiointi ja lekasoran puhallus – pl. keittiö ja olohuone. - Pihatöitä; mm. uusi pinnoite pihaan ja sadevesien kaatoa parannettu.
Energialuokka:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Vesihuollon kuvaus:
Viemäri:
Sähköliittymä siirtyy:
Siirtyvät liittymät:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
 • Kattomateriaalit:
Katto:
 • Kattotyyppi:
 • Kattomateriaalit:
 • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
WC-tilojen kuvaus:
 • Lukumäärä:
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
 • Lukumäärä:

Asunnon tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
444-18-2210-5
Tontin tyyppi:
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala:
6 646,0 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Kohde on asemakaavassa sr-14 merkinnällä. Suojeltava rakennus. Kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus, jonka ominaispiirteet tulee korjaus- ja muutostöissä säilyttää. Rakennusta ei saa purkaa. Korjaus- ja muutostöissä on pyydettävä Lohjan museon ja Länsi-Uudenmaan maakuntamuseon lausunnot
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Rasitteet:
Kulkuyhteys asemakaava-alueella eli tieoikeus
Rakennusoikeus:
800,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Rakennusoikeutta jäljellä 100m² erilliselle asuinrakennukselle.
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Kaavoitustiedot:
Lohjan kaupunki, www.lohja.fi
Rakennukset:
Saunarakennus peruskorjattu 2019. Puu-/hirsirakenteinen, lautaverhous, profiilipeltikate, suora sähkölämmitys, takka ja lämminvesivaraaja. Samassa yhteydessä lasikuisti, veranta, pukuhuone, wc ja verstas. Talousrakennus: 2 x varastotilat ja baari. Konesaumattu peltikate. Lisäksi kasvihuone 12m² ja leikkimökki 6m².
saunarakennus, leikkimökki, talousrakennus

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Ota yhteyttä

Rainio Jussi

Rainio Jussi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™, Osakas
 • Puh: +358 44 33 122 63

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Espoo

 • Keilaranta 19 D, 02150 Espoo
 • Puh: 0207802270
 • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio