Omakotitontti

Hopeaketunpolku 5, Korso / Metsola, Vantaa

Hinta

289 000 €

Koko

2 000

Tilaisuus! Aurinkoinen 2 000 m² tontti viettää alaspäin länteen/pohjoiseen ja sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Metsolassa. Korson monipuoliset palvelut ja juna-asemalle muutaman minuutin kävelymatka, n. 500m. Tontti arvoalueella on myös hyvä investointi, vaikka et heti rakentaisikaan, Metsolan alueelta ei enää löydy näin hyviä rakennuspaikkoja! Tontilla on vuonna 1932 rakennettu puutalo ja siihen yhdistetty, 60-luvulla valmistunut laajennusosa ja erillinen vuonna 1948 valmistunut talousrakennus, sekä kahden auton talli vuodelta 1965, jotka kaikki ovat purettavassa kunnossa. Osaa rakennuksista voi ehkä hyödyntää rakentamisen aikana. Kuulin, että rakennustarvikkeiden hinnassa on nyt paljon neuvotteluvaraa! Purkamisesta ja niihin liittyvistä kustannuksista vastaa ostaja. Tontille voi rakentaa 1-2 asuntoisia rakennuksia, esim. 2-4 paritaloa, omakotitaloja, erillistaloja. Tontin korkeuskäyrä mahdollistaa rinneratkaisun osaan rakennuksista. Hyvä arkkitehti voi löytää muitakin mahdollisuuksia. Ostaja vastaa rakennusluvista ja niihin liittyvistä selvityksistä sekä kustannuksista, rakennusten purkamisesta ja niihin liittyvistä kustannuksista sekä mahdollisista tontin lohkomisesta/hallinnanjaosta ja niistä aiheutuvista kuluista. Tontilla on kaivo, jonka vettä voi käyttää esim. kasteluun. Veden riittävyydestä ja laadusta ei ole tietoa. Lisäksi tontilla on ainakin kaksi vanhaa saostus- tai kerääjäkaivoa, sekä öljysäiliö, joka on puhdistettu ja tarkastettu, ei täytetty. Tehokkuusluku 0,25 = n. 500 m². Kaavamerkinnät: Erillispientalojen korttelialue AO Koulut ja päiväkodit kävelyetäisyydellä, alueella ja lähiympäristössä monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet kaikkialle niin julkisilla kuin omalla autolla. Vesi- ja viemäriliittymä siirtyy, sähköliittymä siirtyy, joten niissä säästää sievoisen summan. Tee tästä rakennuspaikasta tarjous! Yhteydenotot: Aarre Salminen, LKV, LVV, KiAt aarre.salminen@openmarket.fi, 0405825042

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20378425
Sijainti
  • Vantaa Korso / Metsola
  • Hopeaketunpolku 5, 01450 Vantaa
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

289 000,00 €

Velaton hinta

289 000,00 €

300 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-401-3-179
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
500 m²
Tontin nimi
AINOLA
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
vantaa.fi
Kaavoitustiedot
vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Rakennukset purettavia

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Korso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Open Market | Dessi Slava Ky

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.