Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Omakotitalo | 7h omakotitalo + yksiö + autotalli

Särkitie 16, Haukilahti, Espoo

Hinta

1 989 000 €

Koko

275 m²

Vuosi

2022

Villa Elegance – Upea omakotitalo kokonaisuus arvostetussa ja halutussa Espoon Haukilahdessa Vain harvoin on tarjolla näin tasokkaasti ja pieteetillä saneerattua omakotitaloa. Moderniksi ja nykyaikaiseksi 2022-2023 saneerattu talo täyttää vaativammankin ostajan unelmat. Kokonaisuus soveltuu monenlaisiin tarpeisiin; pariskunnalle, lapsiperheen kodiksi ja edustusasunnoksi. Talon sisääntulo ihastuttaa avaruudellaan ja valoisuudellaan. Talon sydän on auringon valossa kylpevä n. 80 m2 kokoinen atriumpiha, joka kutsuu viihtymään ja nauttimaan ulkoilmasta. Talon asuintilat muodostuvat kolmesta asuintasosta. Sisääntulokerroksessa on erillinen, tilava tv-huone. Avara, valossa kylpevä olohuone, suuri saarekkeellinen avokeittiö ja ruokailutila muodostavat yhdessä ylellisen tilan suurempiinkin juhliin. Sisääntulokerroksessa on erillinen yksiö (23 m2), joka on omilla osakekirjoilla. Yksiössä on oma keittiö sekä kylpyhuone. Kulku yksiöön on asunnon eteistilasta sekä talon sivulta, omasta sisäänkäynnistä. Talon ylätasolla on kolme makuuhuonetta ja kaksi ylellistä kylpyhuone- / wc-tilaa. Yläkerroksessa on myös avoin työtila, joka on tarvittaessa erotettavissa omaksi huoneeksi. Päämakuuhuoneen yhteydessä on huoneen levyinen parveke, joka avautuu atriumpihalle aamu auringon suuntaan. Parvekkeen lisäksi on oma vaatehuone sekä kylpyhuone. Tästä talosta ei kauniita ja ylellisiä kylpyhuoneita ja wc-tiloja puutu. Kaikkiaan kylpyhuoneita on neljä ja wc-tiloja yhteensä 6 kpl. Olohuonetilasta kuljettaessa kattoikkunallisen portaikon kautta alakertaan avautuu tunnelmallinen ”viinibaari”, joka voi toimia hyvin myös kirjastona tai muuna oleskelutilana. Viinibaarista siirrytään ylelliselle spa-osastolle, joka vastaa tunnelmaltaan ylellisen hotellin kylpyhuone- / saunaosastoa. Spa-osastolta on käynti atriumpihalle ja ulkoporealtaalle. Talon suuri autotalli (29,5 m2) on omilla osakekirjoilla ja täydentää tasokasta asumista, ja kiinteistöä ympäröi hyvin hoidettu puutarha istutuksineen ja nurmialueineen. Osakemuotoisuutensa takia varainsiirtovero on vain 1,5 %. TÄMÄN KOHTEEN MYY Kenneth Katter KTM | 045-8648062 | kenneth@bo.fi & Susanna Arnall LKV LVV | 0400-884448 | susanna@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20383318
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h omakotitalo + yksiö + autotalli
Asuintilojen pinta-ala
275 m²
Kokonaispinta-ala
275 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asunto 1 (osakkeet 86-95) yhtiöjärjestyksen mukaan 220 m2 ja tarkastusmittauksessa sen on todettu olevan 252 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan muut tilat: 1, kellari, 70 m2, sijaitsee rakennuksessa. Asunto 2 (osakkeet 96-100) yhtiöjärjestyksen mukaan 23,5 m2 ja tarkastusmittauksessa sen on todettu olevan 23 m2. Autotalli (osakkeet 96-100), yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala 35 m2, tarkastusmitattu pinta-ala 29,5 m2. Pinta-alat on mitattu laserkeilausmittausmenetelmällä syyskuussa 2022.
isännöitsijäntodistuksen mukainen, tarkistusmitattu
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 440 603,12 €

Velkaosuus

548 396,88 €

Velaton hinta

1 989 000,00 €

Neliöhinta

7 232,73 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiön rakennusaikainen velka, jyvittämätön osakkeille. Velka sisältää siirtyvän korkovelan tilinpäätöshetkellä.

Vastike

Hoitovastike

511,73 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

511,73 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vuonna 2022 vastikkeita maksettiin yhteensä 2 276,17 € ja kiinteistöveroa 1 510,43 €. Vuoden 2023 vastikelaskelman mukaan hoitovastiketta maksettiin 6 134,76 €. Vesimaksu ollut noin 287 euroa/vuosi. Hälytys-/valvontajärjestelmän kulut Verisure, kuukausimaksu noin 75,91 €/kk. Jätemaksu 28,00 euroa/kk. Yhtiön hoitomenot on pankin palvelumaksuja, kiinteistövakuutusta sekä kiinteistoveroa lukuun ottamatta maksanut yhtiön ainoa osakas. Näin ollen hoitokuluja, kuten esim. sähkö-, jätehuolto, kiinteistöhuolto ym. kuluja ei ole kirjattu yhtiön kirjanpitoon. Asuntoyhtiön velka 546 928,76 euroa / 31.12.2023 - ei jyvitetty osakkeille. Vesikiertoinen lattialämmitys, Ilmasta vesipumppu. Kulutus 03/2023:3500kwh ja 04/2023:2800kwh. Arvioitu vuosikulutus 23000 kwh. Lämmitysjärjestelmän laitteiden leasingvuokra 237,-/kk, sopimus 84 kk. Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan.  Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Portaikon puolipyöreä taso; Tulikivi musta (Black Mirror) kvartsikomposiitti. Portaat ylös / mustaksi maalattu tammi / lasikaiteet, lasin kiinnikkeet ja kaide harjattua terästä. Makuuhuonekerroksen kylpyhuoneissa on kiiltävät valkoiset, Tulikiven keraamiset Uni Ice kivitasot. Talossa on kiinteä wifi 5G ja äänentoistojärjestelmä (tv-huone, olohuone, keittiö, viinibaari, atriumpiha) / Haloradio. Laitteet on asennettu pääsisäänkäynnin yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Muuta kauppaan kuuluvaa
Valaistus: Olohuone/ruokailutilassa, tv-huoneessa, päämakuuhuoneessa ja sauna/spa-osastolla on himmennettävä epäsuora valaistus. Viinibaari huoneessa, makuuhuone käytävällä sekä päämakuuhuoneessa on lattiavalot. Talon kattovalaisimet on himmennettävät (ei kuntosali, khh, kuntosalin wc-tila, tekniset tilat). Portaikko: Valaistut valkoiset kiviportaat sekä valaistu katto-ikkuna. Takka: Olohuoneessa/ruokailutilassa on toimiva avotakka Lämminvesivaraaja: Kyllä Ilmasta veteen lämpöpumppu: 1 kpl Hälytys- /valvonta järjestelmä: Verisure
Kauppaan ei kuulu: Neuvoteltavissa: TV huoneen ja makuuhuoneen TV:t on neuvoteltavissa, samoin KHH:n pesukone ja kuivausrumpu.

Talon irtaimisto, valaisimet, huonekalut, terassikalusteet, kesäkeittö/grilli ei kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Tehdyt remontit
Koko talo ja kaikki ulko- ja sisäpinnat on saneerattu nykyiseen tasoonsa 2022-23. Salaojat, ulkopuoliset lämmöneristeet, pohjaviemärit, patolevyt, lämmitysjärjestelmä, sähkösyötöt, ryhmäkeskus, ulkovalaistus, kivetykset, piha, terassit, katokset ja varastot.

Sisäpuolen seinäpinnat, katon eristeet, alas lasketut katot (kipsiä), valaistus, kylpyhuoneet (4kpl) ja wc-tilat (6kpl), vesieristeet ja laatoitukset, keittiö ja kodinhoitohuone kodinkoneineen, kaapistot. Kaikki sähköt, vesijohdot ja viemärit, vesivaraaja ja talon tekniikka on uusittu. Lattiapinnat on valettu uudestaan ja talon lattiapintoihin on asennettu vesikiertoinen lattialämmitys. Lattiapinnat on uusia (kalanruotoparkettia ja kiveä). Portaat ja lasikaiteet, lasiseinät ja sisä- ja ulko-ovet on uusia. Äänentoisto ja kiinteä wifi. Ikkunat on uudet ja alkuperäisestä koostaan suurennettuja.

Koko talossa on saneerauksen yhteydessä asennettu vesikiertoinen lattialämmitys. Talon lämmitys muoto on kokonaan uusittu / muutettu alkuperäisestä. Lämmitys on nyt vesi-ilmalämpöpumppu (ilmasta veteen) järjestelmä. Talossa on koneellinen ilmanvaihto. Ilmanvaihtokoneet sijaitsevat kodinhoitohuoneessa sekä autotallissa. Vuosihuolto tehty ilmasta veteen lämmitysjärjestelmälle 9/23.

Talon katto on uusittu edellisten omistajien toimesta ja siinä on vielä takuuaikaa jäljellä. Katto on tarkistettu myös nykyisen omistajan toimesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesikiertoinen lattialämmitys, ilmasta vesipumppu, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö kaapisto Novart - Ala Carte mallistosta. Mielen kodinkoneet. Varustuksessa myös kahvikone Miele. Keittiössä vaalea Tulikiven (Calcatta SA) korkeakiiltoinen marmorikuvioinen (valk/beige) keraaminen taso. Kaapit korkeakiiltoinen valkoinen, suuri (n. 3m x 1,5m) saareke / baaritaso, jossa kaapit molemmin puolin. Aamiaiskaappi, jossa yläkaapit sekä upotettu mikroaaltouuni, taso ja sähköt kodinkoneille. Yksiössä on Tulikiven musta (Soap stone Black) kvartsikomposiittitaso. Yksiön keittiötilassa on Mielen tason alle asennettu, ulosvedettävä integroitu jääkaappi, integroitu astianpesukone, allas- ja suihkuhana (Tapwell/matteblack). Keittiön takaseinä on peiliä. Peiliin on upotettu paikat seinävalaisimille (2kpl). Peiliseinällä on kiinteät lasiset avohyllyt.
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa: Kph/wc 2 - Päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on lattia- ja seinäpinnoissa ylelliset, suuret 600x1200, valkoiset marmorikuvioiset kivilaatat, tehosteseinä vaaleaa lasilaattaa. Valaistu saippuasyvennys. Unidrain lattiakaivo, Tapwellin kattosadesuihku, käsisuihku, allashana ja erillinen bidee-hana ja -suihku (kromi). Kiinteä kirkas lasinen suihkuseinä, Ido seven D seinä-wc -istuin. Suuret peilipinnat, kiinteät lasihyllyt, runsaasti laatikkotilaa (valk. korkeakiiltoiset ovet). Tapwellin pyyhekoukut ja wc-paperiteline (kromi). Tulikiven kiiltävä valkoinen keraaminen kivitaso (Uni Ice). Kylpyhuoneessa on osittain himmennettävä valaistus, suihkutilassa epäsuora valaistus. Kph:een levyinen yläikkuna (länsi). Lattialämmitys. Kph/wc 3 - Makuuhuonekäytävän kph: Kylpyhuoneen lattia- ja seinäpinnoissa suuret 600x1200 valkoiset marmorikuvioiset kivilaatat. Tehosteseinä vaaleaa lasilaattaa. Valaistu saippuasyvennys. Unidrain lattiakaivo, Tapwellin sadesuihku, allashana bideellä (kromi). Ido seven D seinä-wc -istuin. Suuri, takaa valaistu seinäpeili. Valkoiset, korkeakiiltoiset allaskaapin ovet. Tulikiven kiiltävä valkoinen keraaminen kivitaso (Uni Ice). Tapwellin pyyhekoukut ja wc-paperiteline (kromi). Mittojen mukaan teetetyt kääntyvät, kirkkaat lasiset suihkuseinät. Kylpyhuoneessa osittain himmennettävä valaistus, suihkutilassa epäsuora valaistus. Lattialämmitys. Yksiössä: Kph/wc 6 - Kylpyhuoneen seinäpinnoissa suuret 600x1200 valkoiset marmorikuvioiset kivilaatat. Lattiassa valkoinen marmorikuvioinen heksagoni laatta. Keskilattiakaivo. Tapwell sadesuihku, allashana ja bideesuihku (kromi), Ido seven D seinä-wc -istuin. Valkoiset korkeakiiltoiset allaskaapin ovet, hopean värinen pyöreä allas. Tulikiven valkoinen marmorikuvioinen kivitaso (White Swan kvartsikomposiitti). Tapwellin pyyhekoukut ja wc-paperiteline (kromi). Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Wc 1 - Keittiö -/ olohuonetilan yhteydessä on suuri erillinen wc-tila. Hopean varinen suuri allas, Tapwell allashana, erillinen bideehana ja -suihku (brushed nickel). Suuret peilipinnat. Runsaasti laatikkotilaa (valk. korkeakiiltoiset ovet). Tulikiven valkoinen marmorikuvioinen kivitaso. (White Swan kvartsikomposiitti). Tapwellin pyyhekoukut ja wc-paperiteline (brushed nickel). Ido seven D seinä-wc -istuin. Himmennettävä valaistus. 800x800 valkoinen kiiltävä laattalattia. Tehostelaatta ikkunaseinällä on vaaleaa lasilaattaa. Maalatut seinät, tehosteseinässä harmaa hierretty rappauspinta. Lattialämmitys. Ikkuna sivupihalle (pohjoinen). Wc 5 - Kuntosalin yhteydessä on erillinen wc-tila. Ido seven D seinä-wc -istuin. Tapwell allashana bideellä (mattamusta). Musta allaskaappi ja ovet, musta laminaattitaso Maalatut seinät. 800x800 valkoinen kiiltävä laattalattia. Tapwell pyyhekoukut ja wc-paperiteline (mattamusta). Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Alakerrassa: Sauna/kph/wc 4 - Sauna-osaston kph on suuri ja ylellinen. Saunassa on lasiseinät, lauteet on magnoliaa, Harvian Cilindro kiuas. Lauteiden alla on epäsuora valaistus, katossa led-valot sekä kiuasvalo. Kylpyhuoneen lattia- ja seinäpinnoissa on suuret 600x1200 valkoiset marmorikuvioiset kivilaatat. Tehosteseinä on heksagoni lasilaattaa. Valaistu saippuasyvennys. Unidrain lattiakaivot, 2kpl Tapwellin kattosadesuihkua (honey gold). Kylpyamme (Westerberg), Tapwell suihkuhana. Kylpyhuoneessa on himmennettävä kattovalaistus sekä tunnelmallinen himmennettävä epäsuora valaistus. Suihkutilassa sekä kylpyammeen yläpuolella on LED-tähtitaivas. Kylpyhuoneessa on suuri lattiasta kattoon ulottuva ikkuna ja lasiovi atriumpihalle. Tilassa on erillinen pukeutumissyvennys. Kylpyhuoneen yhteydessä on huurrelasiseinällä ja ovella erotettu erillinen wc-tila, Ido seven D seinä-wc -istuin. Valkoinen korkeakiiltoinen allaskaappi ja valkoinen allas, Tapwell hana (honey gold). Tulikiven valkoinen marmorikuvioinen kivitaso (White Swan kvartsikomposiitti). Tapwellin pyyhekoukut ja wc-paperiteline (honey gold). Lattialämmitys.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on korkeakiiltoiset valkoiset kaapistot, Tulikiven valkoinen marmorikuvioitu White Swan kvartsikomposiittitaso. Pöytätasoon on upotetut twist-pistorasiat. Tapwell allas ja hana (kromi). Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on paikat tason alla. Varaus korkealle kuivauskaapille. Kiiltävä valkoinen 800x800 kivilattia. Suuri ikkuna takapihalle. Ulko-ovi kodinhoitohuoneen viereisessä huoneessa (kuntosali/harrastehuone). Kahdella seinällä Missoni Home Zig Zag tapetti. Lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen parketti on Romanoffin vaalea Meister tammi kalanruotoparketti (Tammi Meister Limed off-white Harmonious oak, 1 sauva, harjattu, matta lakka PS500 kalanruoto). Epäsuora, himmentävä ikkunavalaistus.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunto 1: kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Seinät on maalattu (ns. lastenhuoneet 2 kpl), parketti on Romanoffin vaalea Meister tammi kalanruotoparketti. Päämakuuhuoneessa on epäsuora seinä- ja lattiavalaistus, maalatut seinät, tehosteseinissä (kaksi seinää) hierretty kivipinta / harmaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä pukeutumistila. Pukeutumistilassa on Missoni Home Zig Zag tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarastossa on säilytystilat polkupyörille, ruohonleikkurille ja pihanhoidon välineille, sekä roskakatos.
Kattotyypin kuvaus
tasokatto kaadolla
Kattomateriaalin kuvaus
bituumi
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 16§ lunastuslauseke: lunastuaika on kuukausi.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 1

Tehdyt remontit
Rakennus on kokonaisuudessaan saneerattu 2022-2023. Bitumikatto uusittu 2017 / takuu vuoteen 2027 saakka, lämmitysmuoto vaihdettu vesikiertoinen lattialämmitys, salaojat, ulkopuolen lämmön, - ja vesieristykset tehty 2022, atriumpiha 80 m2 rakennettu 2022, AT nosto-ovi.
Energialuokka
B (2018), Voimassa 15.9.2033
Tontin koko
1 113 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Espoon kaupunki; kartat.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Haukilahden Särkitie 16, Espoo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Toppelundin koulu (n. 0.8 km), Haukilahden koulu (n. 1,2 km), Mattlidens skola (n. 2,1 km).
Palvelut: S- market Haukilahti (n. 0,8 km), Lidl (n. 0,6 km), Tapiolan palvelut noin (n. 1,8 km), Tapiola Golf (n. 4,4 km).
Päiväkodit: Haukilahden päiväkoti (n. 1,2 km).
Liikenneyhteydet
Metro Urheilupuisto noin 1 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli kuuluu kauppaan.
Pihan kuvaus
Talon kiertää kaikilla sivuilla kaunis vieherpiha, jossa nurmikkoa, puita, perennoja ja istutuksia. Atriumpiha on rakennettu saneerauksen yhteydessä nykyiseen muotoonsa. Terassi / atriumpiha noin 80 m2, jossa upotettu DROP-lähde poreallas ja käynti sauna/spa-tiloihin. Atriumpihan terassin lasiaidat, parvekekaiteet, graniittiportaat, kivetykset ovat uusia.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katter Kenneth

asuntomyyjä, KTM, partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.