Sp-Koti | Keyhouse Oy, Nokia

Muu

Palonkyläntie 48, Aitolahti, Kangasala

Hinta

109 000 €

Koko

24 950

Kun tahdot uuden maatilkun! Kohteen osoite on Palonkyläntie 48 + 49, etäisyys Tampereen keskustasta on noin 20 km. Alue koostuu kahdesta tontista ja se sijaitsee Palonkyläntien molemmin puolin. Pohjoispuolen loiva rinnetontti on kooltaan yli noin 8500 neliötä ja se soveltuu yleiskaavan mukaan asuinrakennuksen tai -rakennusten rakentamiseen. Alueella on harvennettua sekapuustoa ja -puskaa jonkin verran. Isompi osa (noin 1,5 ha) tontista sijaitsee tien eteläpuolella. Osa tontista sijoittuu tien viereen rinteeseen ja rajoittuu puroon. Osa tontista on entistä peltoaluetta, jossa on ollut myös pieni tummaverkkoperhosen esiintymisalue (osa luonnonsuojelualuetta). Tontilla on muutama lähde, joten vettä on helposti saatavissa viljelyyn tai eläimille. Rinteessä on pienehköä harvennettua puustoa. Tontti sijaitsee yleiskaava-alueella nyt vireillä olevan Nurmi-Sorilan yleiskaava-alueen tarkennuksen vieressä. Tulevaisuudessa läheltä tulee kulkemaan yhdystie suunnitteilla olevalle Tarastejärven asunto- ja palvelualueelle. Lisätiedot Petri Siira 0405412138 tai petri.siira@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20385316
Sijainti
  • Kangasala Aitolahti
  • Palonkyläntie 48, 33680 Tampere
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

109 000,00 €

Velaton hinta

109 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-501-8-0 ja 837-506-6-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
24 950 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Palonkyläntietä tultaessa tien vasemmalla puolella n. 8500 m2 loivaa rinnettä mikä yleiskaavan mukaan soveltuu asuinrakennuksen tai rakennusten rakentamiseen. Isompi osa n. 1,5 ha on tien oikealla puolella joka osin rajoittuu puroon. osa tontista on vanhaa peltoaluetta jossa on ollut pieni tummaverkkoperhosen esiintymisalue (suojeltualue). Tontilla muutama lähde, joten vettä on helposti saatavissa viljelyyn tai eläimille.
Tontin nimi
Myllypuro, Myllykoski
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tampereen kaupunki
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Siira Petri

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Keyhouse Oy, Nokia

Sp-Koti | Keyhouse Oy, Nokia

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.