Vapaa-ajan tontti

Rovaniementie Kortteli RA 6 tontti1, Rovaniemi, Rovaniemi

Hinta

23 000 €

Koko

5 715

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20409086
Sijainti
  • Rovaniemi Rovaniemi
  • Rovaniementie Kortteli RA 6 tontti1, 96955 Autti

Hinta

Myyntihinta

23 000,00 €

Velaton hinta

23 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Myyntihinnan lisäksi ostaja vastaa kaupasta aiheutuvista kuluista, joita ovat kaupanvahvistajanpalkkio, varainsiirtovero, lainhuuto/ vuokraoikeuden kirjaus lunastusmaksua sekä määräalojen osalta kiinteistönmuodostamismaksu. Mikäli rakennuspaikka on muodostettu tilaksi kiinteistönmuodostamismaksua ei peritä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
698-402-517-3
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 715 m²
Lisätietoja tontista
Tämä rantaan rajoittuva omaksi tilakseen muodostettu rantatontti sijaitsee Karjalanjärven pohjoisrannalla. Tontti RA 6-1 on puustoltaan vaihtelevaa sekametsää. Tontin takaosassa on mäntyvaltaista kasvatusmännikköä. Rannan edustalla on vesiheinää ja kivikkoa jonka alla hiekkaa. Tontti avautuu etelään. Tontille johtavan pistotieliittymän rakentamisesta vastaa tontin vuokralainen / ostaja. Tontin ostaja/vuokraaja on tietoinen, että tonttilaisen tulee liittyä alueelle mahdollisesti perustettuun tai perustettaviin tiekuntiin. Alueella ei ole keskitettyä vesihuoltoa eikä sähköä. Tontille johtava tienlinja menee maastossa eripaikassa kuin mitä kaavakartalle on esitetty.
Rakennusoikeuden pinta-ala
120 m²
Tontin nimi
TEERI
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on 120+ta 100. Lukusarja, jossa ensimmäinen luku osoittaa lomarakennuksen ja vierasmajan sallitun kerrosalan ja toinen luku em. lisäksi sallitun talousrakennuksen kerrosalan.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Koulut: Yläkemijoen koulu, Vanttauskoski
Palvelut: Lähin kauppa on n.16 km päässä Kemijoen länsi-puolella Pirttikoskella. Vanttauskoskella kauppa, posti ja huoltoasema n. 28 km.
Posion kunnan palvelut n. 50 km päässä.
Muut palvelut: Rovaniemen kaupungin palveluihin n. 90 km.
Päiväkodit: Yläkemijoen päiväkoti, Vanttauskoski
Liikenneyhteydet
Omalla autolla
Ajo-ohjeet
Rovaniemeltä Kuusamoon menevää tietä (nro 81) ajetaan n. 52 km Vanttauskoskelle, josta käännytään oikealle Kuusamon suuntaan. Voimalaitoksen jälkeen käännytään vasemmalle ja ajetaan n. 27 km. Risteyksen Pajulampi 2 kohdalta käännytään oikealle soratielle (nro 19763) , jota ajetaan n. 3 km Karjala kylän ohi, käännytään vasemmalle ajaen n. 1,7 km jonka jälkeen Karjalanjärven tonteille käännytään ensimmäisestä tienhaarasta oikealle, ajetaan n.100 m tullaan t-risteykseen. Korttelin RA 7 tontit sijoittuvat heti risteyksen kohdalle ja vasemmalla puolella sekä Korttelien RA 6 ja RA 5 tontit sijoittuvat oikealle puolelle jossa myös tien päässä on kääntöpaikka. Posion suunnasta tultaessa ajetaan Rovaniemen tietä (nro 81) n. 53 km ja kyltin Pajulampi 2 kohdalta käännytään vasemmalle soratielle (nro 19763) ja tonteille meno sama kuin edellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vaara Marja

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.