Paritalo | 3h + k + s (yht.järj. mukaan 3h + k + s) / oma tontti, maalämpö

Vapaaherranpolku 2, Sundsberg, Kirkkonummi

Hinta

349 000 €

Koko

81 m²

Vuosi

2014

TRENDIKOLMIO LUONTONÄKYMÄLLÄ SUNDSBERGINRANNASTA Suositun yhtiön kolmio yhtiön ulkoreunalta läheltä luontoa ja merenrantaa. Isot ikkunat tuovat paljon valoa tilaan, jossa on osin avonainen keittiö. Kesäisin oleskelutilat jatkuvat ulos isolle aurinkoiselle terassipihalle pation jatkuessa rakennuksen sivulle (eteläpiha). Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Isommassa on lähes koko seinän pituudelta säilytyskaappeja ja ranskalainen parveke. Arkea helpottavat kaksi kylpyhuonetta, saunallinen ylhäällä ja toinen alhaalla. Portaiden alla on varastotilaa. Asunnossa on ilmalämpöpumppu. Yhtiö on siirtynyt maalämpöön ja yhtiössä on Elisan kuitukaapeli. Huoneistolle on yksi autopaikka ulkovaraston edessä. Yhtiön sijainti on merellinen ja rauhallinen. Yhtiön ympärillä on paljon hiekkakävelyteitä lenkkeilyyn. Merenrantaan on vain muutaman sadan metrin matka. Sundsberg on suosittu, vehreä ja merellinen asuinalue hyvillä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksilla ja kylätapahtumilla. Liikenneyhteydet kehä III ja Länsiväylän kainalossa ja kylän alkupään bussiyhteyksillä ovat kattavat. Sundsbergissa voit harrastaa uintia ja suppailua merellä, kyläyhdistyksen rantasaunailua, äitien mammajumppaa, omppukerhoa äippälomalaisille. Kylällä voit osallistua kaikkea kirppiksestä kylähuhtaan ja uuden vuoden näyttävään illotulitukseen. Lähipalveluina kylän koulun viisi päiväkotia, lähikauppa ja kylän oma kuntosali. Tällä kylällä on sydän. Lisätiedot Sundsbergilaiselta välittäjältä: Mari Varonen - Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 Ota yhteyttä ja pyydä arvio omasta asunnostasi ---------------------------------------------------------------------- Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
to 2.5. 15:00 - 15:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Mari Varonen
p. 040 680 7752

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20412321
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s (yht.järj. mukaan 3h + k + s) / oma tontti, maalämpö
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Neliöhinta

4 308,64 €/m²

Vastike

Hoitovastike

340,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

340,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vuokralla oleva autopaikka 7€/kk. Vesimaksuennakko 20 €/kk/hlö, Yhtiössä on vesimittarit ja veden käytöstä laskutetaan kulutuksen mukaan. Pois muuton yhteydessä vesimittarilukema tulee ilmoittaa. Vesitasaus, kylmä 5,01 €/m3, lämmin 6,448€/m3. Huoneiston hintaan kuuluva autopaikka, josta ei mene vastiketta. Mahdollinen toinen autopaikka vuokrattava. Maalämmön yhtiön hoitolaina 163 043,44 € yhtiöllä, kulut jaetaan ja hoidetaan hoitovastikkeella, velkaosuutta ei voi maksaa. Varsinainen yhtiökokous 30.5.2023 on valtuuttanut hallituksen tarvittaessa perimään 1-2 kk ylimääräisen yhtiövastikkeen. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Osakeluettelon ylläpito siirretty maanmittauslaitokselle, mahdolliset hallinta- ja luovutusrajoitukset, kts. Maanmittauslaitoksenosakehuoneistorekisteri. Osakeryhmän vaihtaessa omistajaa, on uudella omistajalla oikeus osallistua yhtiökokoukseen vasta sen jälkeen, kun hänet on rekisteröity omistajaksi Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisteriin. Rekisteröinnin on oltava valmis viimeistään yhtiökokousta edeltävänä päivänä. Pelkkä rekisteröintihakemuksen tekeminen ei vielä oikeuta uutta omistajaa äänestämään yhtiökokouksessa. Osakeluetteloon tai osakehuoneistorekisteriin merkitty omistaja (myyjä) voi antaa ostajalle valtakirjan osallistumista varten. Valtakirja on tarpeen esimerkiksi silloin, kun rekisteröintihakemuksen käsittely on MML:lla vielä kesken. Yhtiökokousta 2024 ei ole vielä pidetty, kokouksessa hyväksytään tilinpäätös ja päivitetään kunnossapitotarveselvitys ja vastikkeet.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.
Tehdyt remontit
07/2019, Asunnon varimaailmaa ja sisustusilmettä on ollut luomassa ammattilainen. Pinnat maalattu olohuoneessa, keittiössä ja suuremmassa makuuhuoneessa.
06/2020, Ilmapumppu Toshiba RAS-B13J2KVG-E, asennettu ja huollettu 06/23. Työn teki Lämpöykkönen.
2023, Asuntoon lisättyturvalukko. Astianpesukone uusittu (Siemens, parempi, isompi malli, hiljainen). Portaikko ja yläaula maalattu.

03/2024, Pieni makuuhuone maalattu. Silikonit vaihdettu suurilta osin suureen kylpyhuoneeseen. Työn teki Väriä Pintaan Maalausliike.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takkavaraus
takkavaraus kph vastaisella seinällä. Takkavaraus 800kg takalle. Takkaa varten osakkaan tulee hakea rakennuslupa. Jälkiasennettujen takkojen kunnossapitovastuu hormeineen kuuluu osakkaalle.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Osin avonainen keittiö yhdistyy oleskelutilaan. Kodinkoneet jääkaappi, pakastin, Siemens astianpesukone (uusittu 2023), liesituuletin. Välitila maitolasia ja työtaso laminaattia. Lattia parkettia. Seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa suihku, taitettava suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, seinäkaappi. Lattia laattaa (asiakasvalinta Värisilmä/Casablanca Nero, tehostelaatoitus grafiiti harmaa), seinät kaakelia. Lattialämmitys. Yläkerrassa kylpyhuone saunan yhteydessä ja tilassa myös kodinhoitotilat. Suihku, taitettava suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä, Lattia laattaa, seinät kaakelia. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Yläkerran kylppärin yhteydessä sauna, jossa sähkökiuas. Lattia laattaa, seinät puupaneli.
Olohuoneen kuvaus
Avonainen oleskelutila, joka yhteydessä keittiöön ja ruokailutilaan. Tilasta käynti omalle aurinkoiselle pihalle. Olohuoneessa on takkavaraus kylpyhuoneen vastaisella seinällä. Lattia parkettia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on ranskalainen parveke, luontonäkymä sekä pitkä rivi kaappeja. Lattia parkettia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu kylmä varasto, jonka edessä on autopaikka.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Oy Kirkkotallintie 1 02400 Kirkkonummi Isännöitsijä Juha Leksis p 040 679 6062 juha.lesksis@walttari.fi
Huolto
Sevifi Oy Ab
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: huoneistokohtainen ilmanvaihto, koneellinen tulo/poisto, taloyhtiön yhteinen laajakaista Elisa 10M (kuitukaapeli). Yhtiön välittömässä hallinnassa on noin 7,5 m2 suuruinen varasto ja tekninen tila jonka yhteydessä on väestönsuoja.
Huoneiston vaihtaessa omistajaa, tulee myyjän osapuolen luovuttaa/ilmoittaa EBTS-järjestelmän koodit ostajalle. Wellness Engineering Oy:llä on tunnusten hallinta ja ongelmatilanteiden hoito.
Kuntotutkimukset: Yhtiön vastuulle kuuluvat ulkopuoliset asiat tarkastettu 2015. M&E Management, Mervi Palanen RKM.
Märkätilojen tarkastus liittyen ulkopuolisiin tarkastuksiin tehty 2015, Jykevä Palvelut Oy, Jyrki Kuhanen. Viimeisin radonmittaus tehty 2017, radonputki asennettu. Salaojien toiminnantarkastus, Drainman Oy
2020. Käyttövesiputket ja runkoputket vaihdettu takuutyönä 2017. Ennen talousveden runkoputken vaihtoa on ollut poikkeamia, vedenlaadusta on THL 5.2.2016 lausunto.
Kuntotutkimus tehty: 2023
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 14

Tehdyt remontit
2017 Käyttövesiputket ja runkolinjat vaihdettu rakennuttajan takuu
2017 Vuosikorjausten tarkastukset
2018 Yhtiöön asennettu maalämpöjärjestelmä
2019 Salaojien kuvaus ja toiminnan tarkastus
2020 IV kanavien nuohous ja perussäätö
2021 Ulko-ovien tarkastus
2022 Sähköautolataus selvitys
Tulevat remontit
KATTO Kattojen pesu ja silmämääräiset tarkastukset 2024
ILMANVAIHTO Suodattimien vaihto kaksi kertaa vuodessa.
JULKISIVUT Puuosien huoltomaalaukset 2024
MÄRKÄTILAT Märkätilojen pintakosteusmittaukset 2023 (tehty)
VÄESTÖNSUOJA Tarkastus kymmenen vuoden välein

Yhtiökokouksen 30.5.2023 mukaan Todettiin, että kuluvalla tilikaudella teetetään mm. kylpyhuoneiden kosteuskartoitus ja puhdistus/tarkistus vesikatolle. Lämpökamerakuvausta pidettiin myös järkevänä toimenpiteenä teettää tulevalla lämmityskaudella.
Keskusteltiin siitä, että 10-vuotisvastuun päättymisen lähestyessä on tärkeää, että kaikki mahdolliset havaitut rakenteelliset viat/puutteet reklamoidaan rakennusliikkeelle.
Energialuokka
C (2013), Voimassa 6.10.2024 asti.
Tontin koko
10 818 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta.
Sundsbergin alue on kasvava ja kehittyvä, joten alueella paljon tulossa uutta mm. Suvimäki/Majvik, Datakeskus (Kolabacken), kehä III nelikaistaistaminen, tiemuutoksia jne. Kysy lisää välittäjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirkkonummen Vapaaherran Majakka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kartanonrannan koulu (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 1200 m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 2,4 km sekä Masalan koulu (ala-ste) 3,3 km sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 4,6 km
Palvelut: Koulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Muut palvelut: K-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuvene klubi, vuokraviljelypalstaa, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalan Portin liiketila (lounasrav.Pisara, fysioter., vuokr. liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, talialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri, muutama parturikampaaja. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Lähitapiola Arena, Crossfit Kirkkonummi.
Päiväkodit: Norlandia Taapero 950 m, Norlandia Kartano 850 m, Norlandia Linna 850 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti, ruotsinkielinen ryhmä hakeutumassa palvelusetelituottajaksi) 180m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 1200m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 5 km, Bobäcks förskola 4,6 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 8,4 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 2,9 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 1200m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 1,8 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston hintaan sisältyy yksi autopaikka, jossa sähkötolppa. Autopaikka sijaitsee huoneistolle kuuluvan varaston edessä. Myyjällä tämän lisäksi yksi autopaikka vuokralla.
Huoneistolle kuuluu yksi sähköistetty autopaikka. Yhtiön välittömässä hallinnassa on 15 autopaikkaa joista 6 on sähköpistokkeellisia ja 9 sähköpistokkeettomia.
Pihan kuvaus
Terassipiha, joka jatkuu asunnon sivulle. Pensasaita. Isännöitsijäntodistuksen mukaan huoneistojen piha-alueet ovat osakashallinnassa.
Ranta
  • Sundsbergissa on paljon rantaviivaa yleisessä käytössä ja yleinen uimaranta (Sipulitien päässä) ja sen yhteydessä asukasyhdistyksen vuokraama rantasauna. Rannoilla pääsee lenkkeilemään ja rantakallioilla on shampanjakallioina tunnettu alue, jossa voi katsella auringon laskemista vastarannalle kesän kuumimpina päivinä piknikin merkeissä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sundsberg, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.