Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Omakotitontti

Matosaarenkuja 2, Jollas, Helsinki

Hinta

550 000 €

Koko

2 140

Harvoin myynnissä tontti merellisessä Matosaaressa Valoisa tontti saaristolaismiljöössä Matosaarentien ja Matosaarenkujan kulmassa. Täällä voi nauttia rauhallisesta ympäristöstä, kivoista ulkoilureiteistä ja meren läheisyydestä. Uimarannalle n. 5 min kävelymatka. Maapohja osittain kalliota ja tontilla on rakennuspaikka kahdelle talolle, rakennuspaikat voidaan myydään erikseen. Rakennusoikeutta 320 m2 (2 x 160 m2 per talo). Hallinnanjakosopimusluonnos olemassa. Asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi saa rakentaa asunnon ulkopuolisia, asuntoja palvelevaa aputilaa kuten asuntosuojia tai -katoksia sekä varasto-, huolto- ja askartelutiloja. Nämä sijoitetaan rakennusalalle rakennuksen pohjakerrokseen, talousrakennukseen tai -siipeen tai talousrakennuksen rakennusalalle. Aputiloja saa yhteensä olla enintään 60 m2/asunto, jos niistä vähintään 20 m2 on pohjakerroksessa, muuten enintään 50 m2/asunto. Koko tontin pinta-ala on 2 140 m2. Huom. kuvassa tontin rajat merkitty suuntaa antavasti. Matosaarella on mielenkiintoinen historia ja se on muuttunut Krimin sodan puolustuspatterista upeaksi ja luonnonläheiseksi huvilakaupunginosaksi. Lisää historiasta: http://wikimapia.org/14075491/fi/Matosaari Lisätiedot ja myynti: Virpi Romu 040 0610 018 virpi@bo.fi Susanne Gerstenmaier 050 318 0132 susanne@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20442057
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

550 000,00 €

Velaton hinta

550 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Kiinteistörekisteriotteeseen on merkitty venevalkamaoikeus. Koska sitä ei ole osoitettu mihinkään tiettyyn paikkaan (lakannut rekisteriyksikkö), on kaupungin mukaan tontin omistajalla mahdollisuus saada venepaikka kaupungin omistamista pienvenesatamista.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Vesijohto ja viemärilinjat johtokartan mukaan sekä Matosaarenkujan että Kuninkaansormuksen puolella. Sähköjohdot kulkevat johtokartan mukaan Matosaarentietä pitkin.
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-49-262-2
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 140 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön ala 2140 m2. Metsäinen rinnetontti Matosaarentien ja Matosaarenkujan kulmassa. Maapohja osittain kalliota. Tontilla rakennuspaikka kahdelle talolle. Hallinnanjakosopimusluonnos tehty.
Rakennusoikeuden pinta-ala
320 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO II, koko tontilla kaksi rakennuspaikkaa, yht. 320 m2. Asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi saa rakentaa asunnon ulkopuolisia, asuntoja palvelevaa aputilaa kuten asuntosuojia tai -katoksia sekä varasto-, huolto- ja askartelutiloja. Nämä sijoitetaan rakennusalalle rakennuksen pohjakerrokseen, talousrakennukseen tai -siipeen tai talousrakennuksen rakennusalalle. Aputiloja saa yhteensä olla enintään 60 m2/asunto, jos niistä vähintään 20 m2 on pohjakerroksessa, muuten enintään 50 m2/asunto. Rakennuksen pihat ja tiet on sovitettava maastoon ja puustoon louhintaa, täyttöä ja isokokoisten puiden kaatamista välttäen. Istutukset ja välttämättömät maastotyöt on suoritettava korkeatasoisesti alueen luonteeseen soveltuvalla tavalla.
Kaavoitustiedot
Tied. Helsingin kaupunki 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Muut palvelut: Kaupat, posti ja kirjasto Kauppakeskus Saari.
Liikenneyhteydet
Bussi, metro Herttoniemi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Romu Virpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.