Bo LKV Tampere

Omakotitalo | 4mh, k, kirjasto, oh, rt 2, kph 3, erill. wc 2, s, khh, takkah., tv-huone, varasto 3 + autotalli, autokatos

Kivimäenkatu 19, Koivistonkylä, Tampere

Hinta

950 000 €

Koko

252 / 395,7 m²

Vuosi

2004

Arvokas ja ainutlaatuinen - täysin uniikki yksilö. Tämä koti löytyy Koivistonkylästä omalta tontilta, mistä näkee Tampereen keskustaan saakka. Autoja mahtuu talliin kaksi, katokseen kolme ja pihalle puolen tusinaa. Vehreä ja erittäin suojainen tontti on oma - kokoa 984 m². Vuonna 2004 valmistunut arkkitehdin ja nykyisen omistajan suunnittelema kivitalo on tehty aikakautensa parhaista ja kestävimmistä materaaleista. Koti ihastuttaa ja hämmästyttää tilojen monipuolisuudella ja ennen kaikkea käytännöllisellä pohjaratkaisulla. Olohuoneen vaikuttava korkeus sekä ruokailutilaerkkeri antavat jo osviittaa siitä, mitä odottaa. Koti huokuu tilaa ja arvokkuutta, mutta samalla äärettömän loistavaa käytännöllisyyttä vaativankin perheen tarpeisiin. Asumismukavuudesta ei ole tingitty. Takkoja löytyy talosta neljä, saunasta löytyy niin puulämmitteinen- kuin sähkökiuaskin. Saunaosastolta löytyy myös kylmävesiallas, joten Rauhaniemeen ei tarvi joka kelillä kiirehtiä. Alakerran rauhasta löytyy mm. upea saunaosasto, iso takkahuone, tv-huone sekä viinikellari. Makuuhuoneita on yhteensä neljästä viiteen ja toki lisäpaikkoja vieraille saa talon muihin huoneisiin roppakaupalla lisää. Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä on oma pukeutumis/vaatehuone sekä kylpyhuone, mistä löytyy valumarmorinen poreamme ja höyrysauna. Jokaisesta kerroksesta löytyvät kylpyhuoneet makuuhuoneiden vierestä. Keittiön tyylikäs kalustus on täyspuuta ja kodinkoneet parasta laatua. Keittiön yhteydessä on apukeittiö/kodinhoitohuone. Toinen kodinhoitohuone on alakerrassa. Molempiin kodinhoitohuoneisiin on suora sisäänkäynti - superloistava ratkaisu. Tulvia kesäpäiviä on loistava viettää niin pihalla kuin parvekkeilla. Päämakuuhuoneella on oma lasitettu parveke. Keskikerroksessa on osan taloa kiertävä parveke ja aurinko kiertää siihen koko päivän. Pihalla myös oma pationsa. Säilytystilaa löytyy runsaista varastohuoneista, kahden auton tallista, autokatoksesta ja tietysti runsaasti eri tiloissa olevista säilytyskaapeista. Rakennuksen kaikki kerrokset, autotalli mukaan lukien, lämpenevät maalämmöllä. Ilmanvaihto on koneellinen tulo-poisto lämmöntalteenotolla. Autotallin nosto-ovet ovat sähkötoimiset. Koiviston koulun 1-6. luokat sijaitsevat 1km päässä, 500 metrin päässä sijaitsee Prisma, apteekki, ravintola, posti, liikuntasali EasyFit ja lasten liikuntapaikka Kupla. TKL:n julkinen liikenne kulkee n. 600 metrin päästä. Eikä ole hassumpaa lasketella pyörällä kaupunkiin 3,5km matkan, taikka sujahtaa lenkki/hiihtoladulle lähes kotiovelta. Järjestämme kohteessa ainoastaan yksityisesittelyitä, varaa aikasi välittäjältä! KOHDETTA MYY: Mikko Lamu 0400 357 100 | mikko.lamu@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20445559
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh, k, kirjasto, oh, rt 2, kph 3, erill. wc 2, s, khh, takkah., tv-huone, varasto 3 + autotalli, autokatos
Asuintilojen pinta-ala
252 m²
Muiden tilojen pinta-ala
143,7 m²
Kokonaispinta-ala
395,7 m²
Lisätietoja pinta-alasta
- Huoneistoala 252 m² - Kellaritilan huoneistoalaan kuulumattomat tilat (varastot, tv-huone, tekn. tila) 57,1 m² - Autotalli 44,8 m² - Autokatos 41,8 m² - Terassien pinta-aloja ei ole laskettu mukaan
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Muu ehto: 3kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

950 000,00 €

Velaton hinta

950 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

2 388,19 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys- ja käyttösähkön kulutus n. 25000 kWh/vuosi Vesi kulutuksen mukaan Puhtaanapito tyhjennyskertojen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kirjasto, takkahuone, tv-huone, varasto 3, maanalainen viinikellari, autotalli, terassi, autokatos
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet, kuivauskaappi, sälekaihtimet,
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
4 takkaa, josta 3 kiertoilmatakkaa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Lattia: laatta Seinät: tapetti, laatta FESTIVO jääkaappi-pakastin, FESTIVO viinikaappi, SMEG integroitu liesi, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, pesuallas, hana, kiinteät valaisimet. Täyspuukalusteet. Keittiön yhteydessä ns. apukeittiö missä runsaasti säilytystilaa ja laskutasoa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia: laatta Seinät: laatta SAUNAOSASTO: Sadesuihku 2 kpl, kylmävesiallas + suodatinlaitteisto. Kiinteät valaisimet. Lattialämmitys. Saunaosaston yhteydessä pukuhuone. PÄÄMAKUUHUONEEN KPH: Tylö-höyrysauna + suihku, valumarmori poreamme, pesuallas, allaskaapisto, seinä-wc-istuin, seinäkaappi, peili. KESKI KRS: suihkukaappi, pesuallas 2kpl, allaskaapisto, seinäkaapit, peili. Lattialämmitys. Kiinteät valaisimet.
WC-tilojen kuvaus
KELLARI KRS: seinä-wc-istuin, pesuallas, hana, peili, allaskaapisto, kiinteät spot-valaisimet. KESKI KRS: wc-istuin, pesuallas, allaskaapisto, peili. YLÄKERTA: päämakuuhuoneen kylpyhuoneen yhteydessä wc Lattialämmitys. Kiinteät valaisimet.
Saunan kuvaus
Lattia: laatta Seinät: puupaneeli, laatta Lattialämmitys.
Sähkökiuas, puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia: laatta Seinät: laatta, maalattu. Pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, vaatekaapit ja -hyllyt.
Varusteet: kuivausrumpu
Olohuoneen kuvaus
Lattia: parketti (Merbau) Seinät: maalattu Varaava takka. Olohuoneen yhteydessä erkkeri missä ruokailutila.
Makuuhuoneiden kuvaus
PÄÄMAKUUHUONE Lattia: parketti (vaahtera) Seinät: tapetti - Päämakuuhuoneen yhteydessä 14 m²:n walk-in -tyylinen vaatehuone kaapistoineen sekä oma kylpyhuone. MAKUUHUONE 2 (ylä krt) Lattia: parketti (vaahtera) Seinät: tapetti - Vaatehuone MAKUUHUONE 3-4 (keski krs) Lattia: parketti (koivu) Seinät: tapetti - Makuuhuoneiden välissä vaatehuone ja kylpyhuone.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone 3 kpl, varasto 3 kpl, viinikellari, autotalli (sähkötoimiset nosto-ovet
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-312-5402-10
Tontin pinta-ala
984 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
295 m²
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
autokatos

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Koivistonkylä, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lamu Mikko

Asuntomyyjä, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.