Alcovi LKV
Alcovi LKV

Kerrostalo | 2h + avok + kph (yj: 2h + kt)

Vanha talvitie 7, Kalasatama, Helsinki

Hinta

230 400 €

Koko

36,5 m²

Vuosi

2023

Soma kaupunkikoti merellisestä Kalasatamasta Kaupunkiasumista parhaimmillaan! Tehokkaat asuinneliöt ja sijainti niin meren, palvelujen kuin kulkuyhteyksienkin välittömässä läheisyydessä luovat tästä 6. kerroksen uudenveroisesta kaksiosta mitä parhaimman kodin. Pohjaratkaisun toimivuus on huippuunsa hiottu, jonka johdosta huoneisto tuntuu neliöitään suuremmalta! Kaikille arjen toiminnoille löytyy paikkansa. Tyylikäs avokeittiö laadukkaine kodinkoneineen yhdistyy olohuoneeseen luoden toimivat puitteet niin ruoanlaittoon kuin rentoutumiseen. Makuuhuoneesta ja eteisestä löytyy runsaasti säilytystilaa. Luonnonvalo pääsee mukavasti kulkemaan halki asuintilojen, kiitos suurten ikkunapintojen. Kylpyhuone on käytännöllinen, tilaa löytyy niin peseytymiseen, kaunistautumiseen kuin pyykinpesuunkin! Tämä kohde on HITAS. Lisätietoja välittäjältä. Asunto Oy Helsingin Aurinkoampeeri, 52 kotia ja muutaman liiketilan kattava taloyhtiö valmistui kesällä 2023. Yhtiö tarjoaa asukkaidensa käyttöön muun muassa saunan (yhdessä As Oy Helsingin Geowatin kanssa), runsaasti säilytystiloja, kuivaushuoneen ja vuokrattavia autohallipaikkoja. Mainio lisä asumiseen ovat asukkaiden käytössä olevat yhteiskäyttöautot! Lämmitysmuotona toimii kustannustehokas maalämpö. Tervetuloa Kalasatamaan! Lähes kulman takana siintää Redi kattavine palveluineen ja ajanviettomahdollisuuksineen. Alueen kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä niin bussi kuin metro kuljettavat lähes kotiovelta, myös autoillen kulku suuremmille väylille on varsin näppärää. Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia alue tarjoaa runsaasti, muun muassa merenrantaraitit sekä kuntosalit löytyvät aivan läheltäsi. Tule tutustumaan ja ihastu! Tämän kodin myy Hilla, hilla.heikkila@alcovi.fi / p. 045 255 0005

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 08:30 - 09:00

Huoneisto sijaitsee A-rapussa. Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Hilla Heikkilä
p. 0452550005

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20454438
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avok + kph (yj: 2h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
36,5 m²
Kokonaispinta-ala
36,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

230 400,00 €

Velaton hinta

230 400,00 €

Neliöhinta

6 312,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

127,75 € / kk

Tontin vuokravastike

177,39 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

305,14 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 25,00 e/hlö/kk. Autohallipaikka 70,00 e/kk. Kohde on Hitas. Huoneiston vahvistettu enimmäismyyntihinta on 230.439,00 euroa. Enimmäismyyntihinta on voimassa kolme kuukautta laskelman päiväyksestä (15.2.2024). Hallinnonluovutuskokouksessa (24.10.2023) päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Kokouksessa valittiin asumisaikainen hallitus.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on vinyylilankkua, seinät maalatut. Kiinteää kaapistoa. Katossa kiinteä valaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: etelään,länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhokiskot
Kohteen lisätiedot
Rakennusluvan mukaisesti yhtiön huoneistoja ei saa käyttää majoitukseen (yhtiöjärjestys § 17). Yhtiöllä (As Oy Helsingin Aurinkoampeeri) on yhteisjärjestelysopimus As Oy Helsingin Geowatin kanssa koskien parkkihallia, piha- aluetta ja yhteiskäyttötiloja. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta asuntoyhtiöiden kesken yhteisesti.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on erittäin siistikuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
lattialämmitysverkosto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Avokeittiön (Topi-Keittiöt) varustukseen kuuluu induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Lisäksi tilavaraus mikroaaltouunille. Työtaso ja välitila on laminaattia. Lattia on vinyylilankkua, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peilikaappi, suihku, kääntyvät lasiset suihkuseinät, wc-istuin, bidee-suihku, pesukoneliitäntä ja pyyhekoukut. Katossa kiinteä valaistus. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on vinyylilankkua, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Näkymät Vanhalle Talvitielle, länteen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen lattia on vinyylilankkua, seinät maalatut. Kiinteää kaapistoa. Näkymät Vanhalle Talvitielle, länteen ja Tukkutorinkujalle, etelään.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpettikatto huopakatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, isännöitsijä Mea Valkama, p. 09 801 3044, asiakaspalvelu@braleva.fi, Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki
Huolto
Kiinteistöhuolto MAK Oy, p. 020 730 3300, asiakaspalvelu@mak.fi, Sompiontie 1, 00730 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Kellarikomero, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 16 §: Hitas I ehdot: Lunastusoikeus on Helsingin kaupungilla asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavista osakkeista.
Muuta: kerhohuone, ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen ja lämmön talteenotto. Yhteiset sauna- ja kerhotilat sijaitsevat naapuriyhtiö As Oy Helsingin Geowatin D-portaan ylimmässä kerroksessa.
Tehdyt remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2023, joten korjauksia/remontteja ei ole tehty.
Tulevat remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2023, joten lähivuosien korjauksille ei ole tarvetta.
Energialuokka
A (2018), Todistus on laadittu 13.11.2020.
Tontin koko
3 179 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691 (vaihde), https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
146 044,36 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Helsingin Aurinkoampeeri

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön hallinnassa olevia autohallipaikkoja on 18 kpl, joista yksi on nimetty yhteiskäyttöautopaikalle ja yksi liikuntarajoitteisille. Yksi hallipaikka on osakashallinnassa. Autopaikat vuokrataan jonotusperiaatteella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.