Bo LKV Lahti

Omakotitalo | Oh, avok, aula, 3mh, khh, kh, , s, eril.wc, terassi, var, ak.

Näkkimistönkatu 6, Renkomäki, Lahti

Hinta

319 000 €

Koko

102,5 / 132,7 m²

Vuosi

2021

Etsitkö uudehkoa, muuttovalmista taloa? Olisiko tämä tyylikäs, muuttovalmis koti uusi kotisi? Renkomäessä sijaitsee tämä Asunto osakeyhtiömuotoinen erillistalo. Vuonna 2021 valmistunut kahteen tasoon rakennettu tyylikäs koti on täysin muuttovalmis ja tilat ovat sujuvasti kahdessa tasossa. Rakennusvaiheessa on tehty muutoksia ja valittu laadukkaat sisutusmateriaalit. Alakerrassa on iso olohuone, jonka yhteydessä on avokeittiö saarekkeella ja ruokailutila. Laadukas keittiö, jossa on mm. kvartsitasot, aamiaiskaappi ja viinikaappi. Alakerrassa löytyy myös erillinen WC. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille, jossa on mukavana lisänä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu poreallas. Terassilta jatkuu piha alue upeilla, rauhallisilla näköaloilla ja turvallista tilaa löytyy myös lasten leikeille. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä tyylikäs kylpyhuone saunoineen sekä kodinhoitohuone. Tämä kokonaisuus tarjoaakin kaiken, mitä sujuvaan arkeen tarvitaan. Värimaailma on hillitty ja rauhallinen ja kaikki kodin pinnat ovatkin hyvässä kunnossa. Talon lämmitysmuotona toimii kustannustehokas poistoilmalämpöpumppu miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Säilytystilaa löytyy talon varastosta. Autolle on oma autokatospaikka, johon on asennettu sähköautonlatauslaite ja lisäksi omistajalla on käytössä yksi pihapaikka. Lapsiperheelle mitä mainion koti ja sopiva sijainti, sillä päiväkoti on ihan vieressä ja Renkömäen kouluun matkaa n. 3 km sekä kaupat ja palvelut Renkomäessä ja Launeella. Tyylikäs talo rauhallisella asuinalueella. Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin! Lisätiedot ja esittelyt; Hannele Leivo-Savioja I 0400 295 104 I hannele@bo.fi I Kiinteistönvälittäjä LKV, Kiat, Partner Bo LKV Lahti ONKO OMA KOTI VIELÄ MYYMÄTTÄ TAI HARKITSET MYYMISTÄ? Otahan yhteyttä niin sovitaan arviointikäynti tai varaa aika suoraan varauskalenterista ( kopioi linkki https://bo.fi/henkilo/hannele-leivo-savioja/#kalenteri) niin kerron meidän palvelukonseptista, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan. THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20455162
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, avok, aula, 3mh, khh, kh, , s, eril.wc, terassi, var, ak.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30,2 m²
Kokonaispinta-ala
132,7 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 1. krs 52m² ja 2. krs 50,5m². Kerrosala 132,70m²
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk. kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

166 185,67 €

Velkaosuus

152 814,33 €

Velaton hinta

319 000,00 €

Neliöhinta

3 112,20 €/m²

Vastike

Hoitovastike

358,75 € / kk

Pääomavastike

1 181,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 540,58 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiölainaa voi lyhentää tai maksaa kokonaan pois.

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 18,00 hlö/kk, oma mittari. 27.03.2023 yhtiökokouksessa päätös. Hallitukselle annettiin valtuudet kerätä tarvittaessa kolme ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää yksi hoitovastike perimättä. Sähkönkulutus on ollut 25000 Kwh 2023 ( sis kahden täyssähköauton lataukset) v. 2021 kun ei ollut sähköautoja kulutus oli 16000 Kwh.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, yläkerran aula ja terassi, jota on laajennettu, tehty terassikatos sekä asennettu ympärivuotinen poreallas. Yläkertaan johtaviin portaisiin on rakennusvaiheessa asennettu lasikaiteet.
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Poreallas, viinikaappi.
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheessa on alkuperäiseen suunnitelmaan tehty muutoksia ja valittu laadukkaammat seuraavat sisustusmateriaalit:
Alakerran lattiaan asennettu vinyylin sijaan laattalattia. Keittiökalusteet sekä lisätty viini- ja aamiaiskaappi, kvartsitasot ja välitilaan marmorikuvioinen laatta. Alakerran wc;n kiintokalusteet sekä seinäpinnat. Rappujen lasikaiteet. Saunan lauteet asennettu vastakkain. Kylpyhuoneen seinälaatta. Myöhemmin on myös terassia laajennettu, tehty katos ja asennettu poreallas, jota voi käyttää ympäri vuoden.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyväkuntoinen , tyylikäs erillistalo.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto:koneellinen tulo-poisto LTO.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs keittiö, johon rakennusvaiheessa valittiin laadukkaat keittiökalusteet ja kivitasot sekä lisättiin aamiaiskaappi sekä viinikaappi. Muu varustus: jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi, erillisuuni, mikroaaltouuni,liesituuletin, integroitu astianpesukone, saareke. Lattia laatoitettu ja välitilassa sisustuslaatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa upea ikkunallinen kylpyhuone, johon on rakennusvaiheessa valittu laadukkaat sisutusmateriaalit kuten vaaleat marmorikuvioiset seinälaatat, kaksi sadesuihkua. Wc istuimen ja suihkujen välissä on lasiseinä sekä myös pesuhuoneen ja saunan välinen seinä on lasia. Vesikiertoinen lattialämmitys. Kulku kodinhoitohuoneen kautta kylpyhuoneeseen.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa on tyylikäs wc-tila, johon myös rakennusvaiheessa valittiin laadukkaammat kiintokalusteet, allas, peilivalaisin sekä asennettiin kauniit marmorisävyiset seinälaatat ja sormipaneeli takaseinään.
Saunan kuvaus
Hieno sauna, joka myös rakennusvaiheessa suunniteltiin niin, että lauteet sijoittuvat vastakkain. Kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä ja ovi on lasia. Saunassa on ikkuna, Harvian kiuas ja seinät sekä lauteet vaaleaa tervaleppää. Lattia laatoitettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä, paikka pesutornille ja vesipiste, pesuallas ja pyykkikaappi. Lattialämmitys. Lattia: laatta. Seinät: maalattu. Kulku kylpyhuoneeseen.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja tilava olohuone, jonka ikkunoista on hurmaavat peltonäkymät. Olohuoneesta on käynti terassille ja sisäpihalle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kolme ja niiden yhteydessä on vaatekaapit. Lattia vaaleaa vinyyliä ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Tilava ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Mika Kärkkäinen, Isännöinti Tili-Toimistokeskus, puh. 044 0749707
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 6 Parkkipaikkoja: 2

Tehdyt remontit
2022 vuosittain tehdään poistoilmapumppujen huollot yhtiössä
2022 rakennuttajan takuukorjaukset taloyhtiössä
2023 Rakennuttajan takuukorjaukset puuttuvilta osin
2023 auraaja korjannut vaurioittamansa kaivon kohteessa
Energialuokka
B (2018), Voimassa 12.5.2031 asti.
Tontin koko
2 960 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki, 03 81411
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
6 552,50 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Lahden kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
29.12.2069

Asunto Oy Lahden Näkkimistönkatu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Renkomäen koulu (luokat 1-5) n. 3km ja Launeen koulu n. 6 km
Palvelut: Renkomäen palvelut ja kaupat.
Päiväkodit: Päiväkoti ihan vieressä
Liikenneyhteydet
Nopeat yhteydet moottoritielle ja bussipysäkki lähellä,
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolla on käytössä autopaikka ja autokatospaikka, johon omistaja on asentanut sähköauton latauslaitteen.
Omistajalla on käytössä kaksi autopaikkaa (autokatospaikka ja pihapaikka). Tämän huoneiston autokatokseen on omistajan toimesta asennettu sähköautonlatauslaite. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistojen hallintaan kuuluu yksi autokatospaikka.
Pihan kuvaus
Tämän talon terassia on laajennettu v.2022 ja sinne on asennettu poreallas, joka toimii ympäri vuoden. Terassilta rauhoittavat näkymät peltoalueelle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Renkomäki, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leivo-Savioja Hannele

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.