Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Paritalo | 4h, avok., khh, kph, s, wc, autokatos ja varasto

Varpustie 6B, Tapaninkylä, Helsinki

Hinta

478 000 €

Koko

85 / 90 m²

Vuosi

2020

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään yksikerroksiseen paritaloon, jossa huokuu kodin lämmin tunnelma ja jonka energiatehokkuus on huippuluokkaa. Tämä koti tarjoaa asumiselle upean kehyksen. Lämpimillä värisävyillä ja kodikkaalla tyylillä luodaan viihtyisä ja rauhallinen ilmapiiri. Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa tunnet olevasi kotona heti sisään astuessasi. Katseenvangitsijana toimii avara ja valoisa olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä, joka muodostaa sydämen kodille tarjoten tilan yhteiselle ajanvietolle. Ikkunoista tulviva valo korostaa asunnon avaruutta ja tuo tiloihin ilmavuuden tunnetta. Tilat ovat suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa eri toiminnot limittyvät saumattomasti toisiinsa. Valoisuus ja avara tilakokemus korostuvat tässä kodissa lisäten nautinnollista asumiskokemusta. Kaiken kaikkiaan asunnon toimiva pohjaratkaisu tarjoaa täydellisen pohjan niin arjen toimivuudelle kuin leppoisalle yhdessäololle. Kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone sekä upea kylpyhuone tarjoavat käytännöllisiä tiloja arjen tarpeisiin, samalla kun saunan lempeät löylyt viimeistelevät asunnon viihtyisyyden. Mainittakoon myös hyvät säilytystilat, autokatoksen yhteydessä oleva lämmin varasto, sekä erillinen ulkovarasto, johon mahtuu hienosti harrastusvälineet ja puutarhatyökalut. Tämä kiinteistö ei ole vain koti, vaan myös oma rauhallinen keidas vehreässä ympäristössä. Erityisesti tässä kokonaisuudessa viehättää hyvin hoidettu piha ja puutarha, jossa voi nauttia marjojen poimimisesta omista pensaista tai kevätauringosta katetulla terassilla. Asunto sijaitsee suositulla asuinalueella, jonka syleilyssä arjen palvelut ovat kätevästi saatavilla. Alue on arvostettu rauhallisuutensa ja hyvien ulkoilumahdollisuuksiensa ansiosta. Rauhallinen ympäristö tarjoaa mainiot ulkoilumahdollisuudet ja kutsuu nauttimaan luonnon rauhasta ja raikkaasta ilmasta. Tämä yksitasoinen koti tarjoaa energiatehokkuuden lisäksi arjen sujuvuutta niin sisällä kuin ulkona. Viihtyisä asuinalue mahdollistaa mukavan ja vaivattoman arjen. Lämminhenkinen ja valoisa paritaloasunto odottaa uusia asukkaitaan. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän ainutlaatuiseen kohteeseen! Myynti ja esittelyt: Katja Lampinen kiinteistönvälittäjä LKV, partner Bo LKV Helsinki, Ullanlinna p. 044 243 3744 I katja@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:20 - 12:50
Esittelijänä Katja Lampinen
p. 0442433744

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20477273
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok., khh, kph, s, wc, autokatos ja varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapiirustuksen mukainen asuinpinta-ala on 85m2 ja kerrosala 95,5m2. Muut tilat pitävät sisällään noin 5m2 kokoisen lämpimän varaston autokatoksen yhteydessä.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

478 000,00 €

Velaton hinta

478 000,00 €

Muut maksut

Tiemaksu

38,19 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

44,95 € / kk

Puhtaanapito

22,50 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 662.88€/vuosi
- Sähkönkulutus n. 9 900 kWh/vuosi - Vuoden 2024 kiinteistövero on 662,88€ (hallinta-alue B:n osuus) - Varainsiirtovero 3 % myyntihinnasta Asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voimassaoleviin sopimuksiin. Kustannukset voivat siten olla suurempia tai pienempiä, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kevytrakenteinen kylmä ulkovarasto
Kohteen lisätiedot
Hallinnanjakosopimuksessa: Osuuksien A ja B omistajat vastaavat yhteisesti kiinteistön yhteisalueen ja sillä sijaitsevien rakennelmien hoitamisesta ja kunnossapidosta sekä niistä aiheutuvista kustannuksista siltä osin kuin se sijaitsee kyseisten osuuksien hallinta-alueiden edustalla Varpustien puolella. (alue merkitty karttaliitteeseen 1). Hallinta-alueita jakavien raja-aitojen huollosta ja kunnossapidosta vastaavat niiden määräosien omistajat yhdessä, joiden hallinta-alueet rajoittuvat kyseisiin aitoihin. Tontilla sijaitseva tukimuuri palvelee A, B ja C-alueita, mistä johtuen muurin huollosta ja kunnossapidosta vastaa tasaosuuksin näiden määräosien omistajat (kukin 1/3).
Tehdyt remontit
Rakentaja suorittanut takuukorjauksia.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: suihku, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, pesukoneliitäntä
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto autokatoksen yhteydessä, n. 5m2, kylmä ulkovarasto sisäpihalla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-39-93-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 479 m²
Lisätietoja tontista
Kiinteistön hallinta on jaettu hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaisesti A,B,C ja D alueisiin. Nyt myytävän kiinteistön hallinta-alue on hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukainen alue B ja omistusosuus 1/4.
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus, 13.12.2021. 2 kpl sähköisiä panttikirjoja. Siirretään ostajalle lainoittamattomina kauppahinnan maksua vastaan. Sähköisten panttikirjojen siirtokulut ostajalle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille saa rakentaa yhden asunnon kutakin alkavaa 400 m² kohti. Sallitun kerrosalan lisäksi saa rakentaa autosuojia enintään 25 m²/asunto.
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Helsingin kaupunki, p. 09 310 11 111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapaninkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lampinen Katja

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.