Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 3h, k, kph / s, erillis-wc, vh, las. p

Satamakatu 15, Keskusta, Tampere

Hinta

264 000 €

Koko

73 m²

Vuosi

1972

Tervetuloa ihastumaan ylimmän kerroksen päätyhuoneistoon, josta avautuvat avarat kaupunkinäkymät! Tämän kodin olohuone ja makuuhuoneet ovat ihanan tilavat ja valoisat. Kokonaisuuden kruunaa lasitettu parveke. Keittiö on kompaktin kokoinen ja kodikas. Kylpyhuone on saneerattu putkiremontin yhteydessä ja huoneistossa on oma sauna. Arjen toimivuutta lisää omalta osaltaan erillinen wc. Huoneisto vapautuu käyttöösi toukokuun lopussa ja muuttamaan pääset heti. Hyvin hoidettu Asunto Oy Satamakatu 15 sijaitsee omalla tontillaan. Yhtiö on huolehtinut aktiivisesti kiinteistöstä ja siellä on tehty useita kunnostuksia vuosien varrella. Muun muassa katon huopakate on uusittu ja LVIS -saneeraus tehty. Viimeisimpänä on juuri uusittu hissit esteettömyys huomioiden. Taloyhtiössä on erinomaiset yhteiset tilat asukkaiden käytössä; lämpimät irtaimistovarastokopit ja hillokellarikopit, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone ja mankeli sekä talosauna. Yhtiössä on 53 asuinhuoneistoa, kaksi autotallia ja 49 autopaikkaa. Sijainti on mitä parhain. Pyynikin upeat puistot ja luontopolut tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Keskustan palvelut ovat lähellä ja teatteriin on kivenheiton matka. Lähikauppa K-Market Pyynikinkulma sijaitsee samassa korttelissa. Yliopistolle on lyhyt pyörämatka ja rautatieasemalle kävelet vartissa. Olisiko tämä sinun unelmiesi koti? Otetaan siitä yhdessä selvää. Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20490212
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph / s, erillis-wc, vh, las. p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Kohteen hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 3h+k+p.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/7
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

257 875,63 €

Velkaosuus

6 124,37 €

Velaton hinta

264 000,00 €

Neliöhinta

3 616,44 €/m²

Vastike

Hoitovastike

258,30 € / kk

Pääomavastike

57,82 € / kk

Erityisvastike

29,52 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

345,64 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tietoliikennevastike 4,00 €/kk. Vesimaksuennakko 15,00 €/hlö/kk, tasaus mittarin mukaan. Sauna 12,00 €/kk. Autopaikka, kylmä 16,00 €/kk. Autopaikka, sähkö 20,00 €/kk. Autopaikka, talli 46,00 €/kk. Autopaikka 6,00 €/kk. Autopaikka, ulkopuolinen 25,00 €/kk. Huoneistoon C52 kohdistuva lainaosuus on hissisaneeraus 2023 yhtiölainaa. Laina on Hyposta, joka ei veloita lainaosuuden pois maksamisesta mitään. Yhtiön kirjanpitäjän laskentapalkkio lainasouuden pois maksusta on maksuton toukokuussa ja marraskuussa, kaikkina muina kuukausina 98,70 €. Yhtiökokouksessa 24.5.2023 päätettiin rahastoida lainaosuussuoritukset ja tulouttaa pääomavastikkeet. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä 1-2 ylimääräistä hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: pohjoiseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kahdessa makuuhuoneessa ja keittiössä sälekaihtimet, olohuoneessa rullaverhot.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Tehdyt remontit
Keittiö remontoitu ja laminaattilattiat uusittu edellistä edeltävän omistajan toimesta noin vuonna 2008. Toiseen makuuhuoneeseen asennettu liukuovi edellistä edeltävän omistajan toimesta, vuodesta ei tietoa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kauniissa keittiössä jääkaappi (uusittu 2019) ja pakastekaappi, kiertoilmauuni keraamisella keittotasolla (uusittu 2019), astianpesukone, kaapistot. Laminaattilattia, seinät maalattu. Keittiö remontoitu edellistä edeltävän omistajan toimesta noin vuonna 2008.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, laattalattia, sähköinen lattialämmitys (osakkeen omistajan laskuun), seinät kaakeloitu, pesukoneliitäntä. Kylpyhuone remontoitu yhtiön toimesta LVIS-saneerauksen yhteydessä 2012-2013.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc:ssä wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, laattalattia, sähköinen lattialämmitys (osakkeen omistajan laskuun), seinät kaakeloitu. Wc remontoitu yhtiön toimesta LVIS-saneerauksen yhteydessä 2012-2013.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, seinät paneloitu, laattalattia, ikkuna. Sauna remontoitu yhtiön toimesta LVIS-saneerauksen yhteydessä 2012-2013.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa laminaattilattia (uusittu edellistä edeltävän omistajan toimesta noin vuonna 2008), seinät maalattu, käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmissa makuuhuoneissa laminaattilattiat (uusittu edellistä edeltävän omistajan toimesta noin vuonna 2008), seinät maalattu. Toiseen makuuhuoneeseen asennettu liukuovi edellistä edeltävän omistajan toimesta, vuodesta ei tietoa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy Isännöitsijä Heikki Niemelä 050 4642 909 Sarvijaakonkatu 5b A, (4. Kerros) 33540 Tampere
Huolto
Kiinteistöpalvelu Siiki Oy Itsenäisyydenkatu 3 C 176 33100 Tampere
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ulkoiluvälinevarasto, kylmäsäilytystilat, väestönsuoja/irtaimistovarastokopit, sauna. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto. Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV (DVB-C). Yhtiön laajakaista: DNA 10 Mbit/s.

Yhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Yhtiökokoukseen vaaditaan valtakirja vanhalta osakkeen omistajalta, mikäli uuden omistajan tiedot eivät ole rekisteröitynyt Maanmittauslaitoksen osakasrekisteriin ennen yhtiökokousta.
Kuntotutkimukset: 2010 Kuntoarvio. 2015 Julkisivujen kuntotutkimus.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 26 Autotalleja: 2 Parkkipaikkoja: 23

Tehdyt remontit
Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiön hallituksen selvityksen suoritetuista kunnossapito- ja muutostöistä, tehdyt merkittävät korjaukset:
Asennettu etuikkunat itä- ja pohjoisjulkisivujen ikkunoihin 1986.
Asennettu etuikkunat etäläjulkisivun ikkunoihin 1990.
Uusittu kaukolämpösiirrin 2000.
Eteläjulkisivun ja päätyjen elementtisaumauksen uusiminen 2001.
Kattohuovan uusiminen 2003.
Tuuletusparvekkeiden kunnostus 2005.
Porraskäytävien ulko-ovien uusiminen 2011.
LVIS-saneeraus 2012-2013.
Julkisivukorjaus 2019.
Jätepisteen uudistaminen 2022.
Hissien uusiminen esteettömyys huomioiden 2023.
Tulevat remontit
Yhtiön hallituksen selvityksen suoritetuista kunnossapito- ja muutostöistä, korjaustarpeet viidelle vuodelle:
Laaja julkisivusaneeraus 2026 ->
Energialuokka
G (2013), E-luku: 258. Energiatodistus on voimassa 21.11.2024 saakka.
Tontin koko
2 662 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy. Satamakatu 15

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Pyynikinkulma 100 m. Rautatieasema 1,3 km. Tampereen yliopisto 1,7 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jaetaan jonotusjärjestyksessä. Yhtiön osakkaalla on etuoikeus autopaikkaan. Kakkossijalla on yhtiön ulkopuoliset vuokraajat.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Keskusta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.