Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Kerrostalo | Loft 57 m2,1-2h, k, kh, parvi, lasitettu parveke (yj. 1-2h + kt + parvi)

Timanttikiteenkuja 8, Kivistö, Vantaa

Hinta

259 000 €

Koko

41 / 57 m²

Vuosi

2016

Uniikkia Loft-tunnelmaa Kivistössä! Mikäli etsit jotain todella ekstraa asumiseesi, niin nyt sitä olisi tarjolla runsain mitoin. Tämä moderni koti kahdessa kerroksessa on yhtä WOW-efektiä: alakerran valoisa tila yhdistää oleskelun, ruokailun ja kokkailun, osittain tämä tila on erikoiskorkea jopa 4,5 metriä korkea ja tuo asuntoon poikkeuksellista ilmavuutta. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat modernin ja trendikkään fiiliksen. Happea pääset haukkaamaan omalla hulppealla lasitetulla parvekkeella, josta samalla ihailet puistomaisia pihamaisemia. Kylpyhuoneen värimaailman toistaa asunnon sävyjä, valkoista ja harmaata. Metalliportaita pitkin pääset 16 neliön parvelle, joka tarjoaa nukkumisen lisäksi tilaa myös vaikka työskentelyyn tai vaatesäilytykseen. Täältä korkeuksista avautuu koko huoneiston levyinen näkymä. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kodintekniikkaa ohjaava sekä ympäristön kuormitusta vähentävä kotiautomaatiojärjestelmä, jolla voidaan säätää muun muassa ilmanvaihtoa ja huonelämpötilaa. Vuonna 2016 rakennettuun yhtiöön ei ole vielä tulossa suurempia remontteja ja tonttikin on oma. Asunto itse on myös erinomaisessa kunnossa ja täysin muuttovalmis. Hissitalon ylin kerros. Lisäksi taloyhtiö hemmottelee asukkaitaan saunaosastollaan, mahtavalla grillipaikalla (muurattu pihagrilli) ja pyöränhuoltohuoneella. Yhtiössä on lisäksi ulkoiluvälinevarasto, kerhotila, irtaimistovarasto sekä lasten leikkipaikka. Tietoliikenneyhteydet Elisan valokuidulla. Huippusijainti kehäradan varrella on loistava. Juna-asemalle noin 700 metrin kävelymatka, josta pääsee helposti Helsingin keskustaan tai vaikkapa lentokentälle. Lähellä myös Aurinkokiven koulu (ylä- ja ala-aste), lähikauppa sekä palvelu- ja liikekeskus Kivis. Uusi K-Citymarket valmistunee 2026 ja 3.3 tapahtuma-areenan rakennusprojekti on myös nytkähtänyt liikkeelle. Korttelia ympäröivät puistot, hiihtoladut, urheilukentät sekä monenlaiset harrastemahdollisuudet. Rakkautta ensisilmäyksellä! Katariina Ahlbäck LKV, KiAT, partner 050 521 2508 kata@bo.fi IG @katalkv_living

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20526815
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Loft 57 m2,1-2h, k, kh, parvi, lasitettu parveke (yj. 1-2h + kt + parvi)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
41 m²
Muiden tilojen pinta-ala
16 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Parvi 16 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Velaton hinta

259 000,00 €

Neliöhinta

6 317,07 €/m²

Vastike

Hoitovastike

192,70 € / kk

Erityisvastike

37,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

230,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Huoneistokohtainen mittaukseen perustuva vesilaskutus. Mittarit on luettava omistajan/asukkaan vaihtuessa. Jos mittaria ei lueta, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti uuden omistajan maksettavaksi. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 2 % velattomasta hinnasta. Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeet. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet ja asunnon kiinteät valaisimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Erittäin siististi pidetty huoneisto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
ilmanvaihto: huoneistokohtainen tulo/poisto- järjestelmä, vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, teräsbetoni/tiili
Keittiön kuvaus
Tyylikäs osittain olohuoneeseen avoin keittiö. Varustus: jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin (hormiin), erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni ja integroitu astianpesukone, parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa kaapisto ja varusteina wc-istuin, allas/allaskaapisto, bidee-suihku, peili, suihkuseinä, suihku ja pesukoneliitäntä. Laatoitettu ja lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja ruokailutila sulassa sovussa samaa tilaa. Tilan tuntua lisää huonekorkeus 6 m. Olohuoneesta käynti koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Parvella tilaa makuuhuoneelle ja työpisteelle.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Kirkkonummi Anna Vepsälainen Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi anna.vepsalainen@kontuoy.fi
Huolto
Oiva Huolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yj. 15§ Lunastuslauseke koskee autohalliosakkeita.
Yj. 7§ Kunnossapitovastuu
Yj. 5§ osakkeenomistaja, jonka hallitsemaan asuinhuoneistoon on yhtiön rakentamisvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- ja muutostöinä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista (esim. huoneistojen sisäpuoliset väliseinät, sähkötyöt, keittiöt, huoneistoparvekkeille tai terasseille tehdyt rakenteet kuten parvekelasit), vastaa niiden
aiheuttamista hoito-, ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskuluista.

Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu muita kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajilta ne kustannukset, jotka ylittävät yhtiön muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättä yhtiön hallitus. Sikäli kun aiheutuvaa kustannusta ei saada mitattua, hallitus arvio suoritettavan korvauksen määrän perustuen mahdollisimman tarkkaan arvioon yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista.
Muuta: Kellarikomerot, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuojat, sauna, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto,, pyörähuoltotila. Erillisessä piharakennuksessa sijaitseva ulkoiluvälinevarasto sekä talovarasto.

Rasitesopimus Asunto Oy Kivistön Koneiston, Vantaa (92-23-129-2) kanssa:
Asunto Oy Kivistön Mekanolla on rasitesopimuksen mukaan oikeus kuuteen autopaikkaan, jotka sijaitsevat Asunto Oy Kivistön Koneiston kiinteistössä sekä oikeus seitsemään väestönsuojapaikkaan, jotka sijaitsevat Asunto Oy Kivistön Koneiston kiinteistön väestönsuojassa.
Asunto Oy Kivistön Mekanolla ja Asunto Oy Kivistön Koneistolla on myös yhteiskäyttöinen grillikatos ja tomutusteline sekä Asunto Oy Kivistön Mekanolla on oikeus käyttää Asunto Oy Kivistön Koneiston kiinteistöllä sijaitsevaa leikkipaikkaa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 6 Autohallipaikkoja: 20

Tehdyt remontit
2017 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus, Vahanen Rakennusfysiikka Oy
2021 Pihavalaistuksen parantaminen
2021 Aidan rakentaminen läpikulun estämiseksi
Tulevat remontit
2023 Iv-järjestelmän nuohous, arvio 7 000 €
2023 Timanttiparkin lataushanke, taloyhtiön osuus arvio 50 000 € (lataushankekustannukset kohdistuvat autopaikan omistaville)
2024 SmartHome suunnittelu ja kartoitus, arvio 2 000 € (yhtiökokouksessa todettu, että hanketta tarkkaillaan, eikä ole vielä ajankohtainen)
2025-2027 SmartHome seuraaja, arvio 150 000 €
Johtuen kohteen käyttöönottovuodesta (2016), ei suuria korjauksia ole lähivuosina odotettavissa.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 23.9.2026.
Tontin koko
3 477 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Vantaan kaupunki p. 09 839 11
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kivistön Mekano, Vantaa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Aurinkokiven koulu 400 m, Kanniston koulu 1,3 km, Keimolanmäen koulu 2,2 km
Palvelut: K-Market Kivistö 500 m, Alepa Kivistö 1,3 km
Päiväkodit: Päiväkoti Norlandia Kaarna, Norlandia Päiväkodit Oy 450 m, Lipunkantajan päiväkoti 900 m, Päiväkoti Touhula Jalokivi 1 km
Liikenneyhteydet
Bussit, paikallisjuna Kivistö 1 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
6 vuokrapaikkaa
autotalli/hallipaikat osakkeina 20 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahlbäck Katariina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.