Sp-Koti | Joensuun Kiinteistöasiantuntijat LKV

Omakotitontti

Näkinkuja 5, Noljakka, Joensuu

Hinta

84 000 €

Koko

1 079

Etu Noljakassa upea puistoon rajoittuva tontti tien päässä, ei siis läpikulkua autoilla, tie jatkuu kevyenliikenteen väylänä. Tontille saa rakentaa omakotitalon tai paritalon. Tontilla on purettavaksi tarkoitetut rakennukset. Tässä rakennuspaikka josta on lyhyt matka Joensuun keskustan palveluiden äärelle. Tontilla valmiina sähkö-, viemäri- ja vesiliittymä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20527007
Sijainti
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

84 000,00 €

Velaton hinta

84 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
167-401-17-93
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 079 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Loivasti nouseva tontti, jolla sijaitsee purettavaksi tarkoitetut rakennukset. Tontti sijaitsee hyvällä paikalla päättyvän tien päässä, josta lähtee kevyenliikenteen väylät, eli erinomaiset kulkuyhteydet kaupunkiin joko autolla tai kevyenliikenteen teitä pitkin.
Rakennusoikeuden pinta-ala
269.8 m²
Tontin nimi
Portinkorva
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
1. Rakennuksissa on oltava harjakatto. 2. Julkisivumateriaaleina on käytettävä vaaleata kiviainesta tai puuta. Mikäli rakennus sijoittuu kortteliin, on rakennuksia entuudestaan, tai muuten sellaiseen paikkaan jossa se täydentää olemassa olevaa kokonaisuutta, kuten esim. katusivua, on julkisivumateriaalin oltava puuta. 3. Rakennuksen suurin yhtenäinen julkisivupituus saa olla enintään 20 metriä. 4. Tontti on aidattava joko pensasaidalla tai puuaidalla. 5. Ellei asemakaavassa ole toisin osoitettu, osoitetusta rakennusoikeudesta enintään 10 % saadaan rakentaa myymälätyö- ja kokoontumistiloiksi sellaista toimintaa varten, mikä ei aiheuta ympäristölleen kohtuutonta haittaa melun, tärinän, ilman pilaantumisen eikä liikenteen muodossa. Näihin tiloihin on sisäänkäynti järjestettävä suoraan varsinaiselta kadulta. 6. Mikäli tontilla jo olevien rakennusten kerrosala ylittää asemakaavaan merkityn rakennusoikeuden, ovat niiden rakennusten rakennusluvan varaiset muutos- ja peruskorjaustoimenpiteet sallittavia asemakaavan niitä estämättä. 7. Rakennusta ei saa sijoittaa kahta metriä lähemmäksi naapuritontin rajaa, lukuun ottamatta naapuritontteja, joiden rakennukset kytketään kiinni toisiinsa. 8. Tontilla saadaan kadunpuoleinen rakennusalan raja ylittää enintään kahdella metrillä kuistin yms. vähäisen rakennuksen osan rakentamista varten.
Kaavoitustiedot
AOR-2, erillisten tai kytkettyjen pientalojen korttelialue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Alakoulu Noljakassa, muut koulu Joensuun keskustassa.
Palvelut: Lyhyen kävelymatkan päässä Noljakassa.
Päiväkodit: Noljakassa.
Liikenneyhteydet
bussit.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Noljakka, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarvainen Rauno

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Sp-Koti | Joensuun Kiinteistöasiantuntijat LKV

Sp-Koti | Joensuun Kiinteistöasiantuntijat LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.