Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Kerrostalo | 2h + kt + s

Venevalkamantie 6, Kauniainen, Kauniainen

Hinta

235 900 €

Koko

49,5 m²

Vuosi

2014

Asunto Oy Kauniaisten Clematis sijaitsee Kauniaisten pohjoisreunan viehättävällä Venevalkaman alueella. Vuonna 2014 valmistuneen, tyylikkäästi toteutetun talon sijainti on erittäin hyvä, Lippajärven ihanat ulkoilumaastot sekä Träsändan kartanon puistoalueet ovat lähistöllä, Kauniaisten keskustan kattavat peruspalvelut löytyvät parin kilometrin päästä ja liikenneyhteydet moneen suuntaan ovat toimivat. Tilavan kaksion pohjaratkaisu on onnistunut, keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus on valoisa ja avara, olohuoneesta on käynti tilavalle ja lasitetulle hyvänmalliselle parvekkeelle. Tervetuloa tutustumaan, lisätietoja välittäjältä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20530116
Sijainti
  • Kauniainen Kauniainen
  • Venevalkamantie 6, 02700 Kauniainen
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49,5 m²
Kokonaispinta-ala
49,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Muu ehto: vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

127 064,30 €

Velkaosuus

108 835,70 €

Velaton hinta

235 900,00 €

Neliöhinta

4 765,66 €/m²

Vastike

Hoitovastike

277,20 € / kk

Pääomavastike

654,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

931,95 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike 5,60 euroa /m2/kk Hoitovastike autokatos 33,60 kpl/kk Hoitovastike autopaikka 16,80 kpl/kk Pääomavastike rakennusaikainen laina 0,25 euroa/jyvitetty osake Vesimaksuennakko 20 euroa/henkilö/kk Huoneiston B 17 jyvitetyt osakkeet ovat 2619 Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Varsinainen yhtiökokous 2023: Sähköautolatausinfran rakentaminen autopaikoille, kustannukset jaetaan tasan kaikille autopaikoille, jokaiseen autopaikkaan kohdistetaan yhtä suuri kustannus. Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta, periä kaksi ykimääräistä rahoitusvastiketta tarvittaessa mahdollisen koron/marginaalin nousun varalta ja/tai muuttaa rahoitusvastiketta tarvittaessa vastaamaan lainanhoitokuluja. Niin kauan kun muulla kuin perustjaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 75 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön päomavastikesaatavan vakuudeksi. Kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden sekä maksuajan ja -tavan päättää yhtiön hallitus käyttäen arviolaskutuksessa perusteena huoneistossa asuvien hebkilöiden lukumääriä sekä tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Osakkeenomistjat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevuissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sekä asuntopihoilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja kuiden vastaavisn toimenpiteuden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla tai terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esimerkiksi rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Espoo Oy, isännöitsijä Outi Kamaja, p. 010 440 6417 Käyntiosoite: Ahti Business Park, Ahventie 4 A 19 | 02170 Espoo | Puh. 010 440 6410
Huolto
Sinimäen Kiinteistöhoito Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 15 § Lunastuspykälä:
Jos autokatospaikan tai autopihapaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannola muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, siirronsaajan on ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä ja yhtiön osakkeenomistjailla on oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin asunto-osakeyhtölain /(12599/2009) säännöksiä.

Muuta: Kuivauskaappi, talovarasto, siivouskomero, teknisiä tiloja.

Yhteisjärjestelysopimus Asunto Oy Kauniaisten Iris, Asunto Oy Kauniaisten Calla, Asunto Oy Kauniaisten Venvalkamantie 3 ja Asunto Oy Kauniaisten Clematis. Kauniaisten kaupungin 7. kaupunginosan korttelin 117 toteutus asemakaavassa määrätyllä tavalla edellyttää useista kiinteistö- ja rakennusrasitteista sopimista korttelin eri tonttien kesken. Tämän sopimuksen tarkoituksena on yksittäisten tonttien välisten rasitesopimusten sijaan maankäyttö- ja rakennuslain 164 §:ssä tarkoitetulla tavalla keskitetysti sopia korttelia 117 koskevasta yhteisjärjestelystä koskien autopaikkoja, kulku- ja pelastusväyliä, jätehuoltoa, tontin rajan ylittäviä rakenteita, johtoja ja laitteita sekä tontin 9 pohjoispuolella sijaitsevaa luonnonsuojelulailla rauhoitettua tammea. Ks. Yhteisjärjestelysopimus.

19/82 osuus LPA tontista numero 9.
Tehdyt remontit
2015-2017 YIT takuukorjauksia. 2019 lumiesteritilä. Yhtiössä on suoritettu huoltokirjan huoltokalenterin mukaiset huoltotoimenpiteet. 2022 rakennusautomaation uusinta. 2023 kiinteistön 10-vuotistakuutarkastus, kuntoarvio, julkisivutarkastus.
Tulevat remontit
2020 salaojien tarkistus, tehdään normaaleja huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä. 2023 kuntoarvio. Sähkölatausinfran rakentaminen autopaikoille 2023-2024. Palovaroittimien vaihto. 2025 parvekelasien huoltotarkastus.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 418 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, p. 09 50561
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kauniaisten Clematis

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kauniainen suomen- ja ruotsikieliset koulut: ala-aste, yläaste ja lukio.
Palvelut: Kauniainen
Päiväkodit: Alueella useita.
Liikenneyhteydet
Bussit.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikat ja autopihapaikat osakkeina.
25 autokatospaikkaa, 3 pihapaikkaa osakkeina. 1 inva-paikka yhtiön omistuksessa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiviharju Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.