Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Paritalo | 4h, avok, kph / wc, khh, erill.wc, lämmin var.

Ryynikäntie 19, Keskusta, Lempäälä

Hinta

339 000 €

Koko

95,5 / 101,1 m²

Vuosi

2023

Lempäälän keskustaan on juuri valmistunut upea ja korkeatasoinen Kootatalojen rakentama paritaloasunto! Kootatalot on paikallinen rakennusliike, joka on rakentanut viime vuosina useita kohteita Lempäälän alueelle. Rakennusliike tunnetaan paitsi laadukkaasta ja korkeatasoisesta rakentamisesta, myös upeasta arkkitehtuuristaan. Asunnoissa toistuu korkealaatuinen viimeistely sekä upeat yksityiskohdat. Talo edustaa modernia arkkitehtuuria, kunnioittaen kuitenkin ympärillä olevaa asuntokantaa. Korkea harjatto ja lämpökäsitelty mäntyverhous aikaansaavat sen modernin ulkoasun. Sisustussuunnitelmassa on otettu huomioon tämän hetken kuumimmat trendit. Avokeittiö yhdistää ruokailutilan ja olohuoneen toimivaksi kokonaisuudeksi, ja nämä tilat jakavat asunnon muut huoneet. Makuuhuoneita on kolme: 10 m², 8 m² ja 11,8 m². Erillisestä kodinhoitohuoneesta on käynti takapihan terassille sekä lämpimään varastoon. Pesuhuoneessa ja saunassa on laadukkaat materiaalit. Tontin rajalle on rakennettu tyylikäs meluvalli, jonka musta rimoitus tuo etupihalle myös suojaa. Vaikka rata sijaitsee aivan tontin rajalla, tulet yllättymään siitä ettei junan äänet kuulu asuntoon. Autopaikoilla on lisäksi valmius latauspaikan asentamiselle. Lempäälän keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja arkea helpottavat myös junayhteydet, joilla kulkeminen niin Tampereelle kuin pääkaupunkiseudullekin on vaivatonta! Mikäli kiinnostuit asunnosta, soita ja sovitaan esittely! Lisätiedot ja esittelyt Jussi Uusitalo, LKV Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä 040 8273 808 jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 08:30 - 09:00

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Jussi Uusitalo
p. 040 8273 808

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20536315
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, kph / wc, khh, erill.wc, lämmin var.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,6 m²
Kokonaispinta-ala
101,1 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuspiirustusten mukainen kerrosala n. 114,65 m², kerrosala (250 mm) n. 112,4 m² ja huoneistoala 95,5 m². Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu varasto.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

339 000,00 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Puhtaanapito paikallisen jätehuoltoyrityksen taksoituksen mukaan. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Hulevesimaksu paikallisen taksoituksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • E-luku: 106
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Poistoilmalämpöpumppu Nibe 470
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kuituvaraus, ei liittymää.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Puurunkoinen, lämpökäsitelty mäntypaneeliverhous.
Keittiön kuvaus
Puustellin avokeittiö saarekkeella. Kaapistotilaa on runsaasti sekä laadukkaat kodinkoneet. Varustus: induktioliesi, erillisuuni, integroitu astianpesukone, jääkaappi, pakastin, liesituuletin aktiivihiilisuodatin liedessä ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat vinyyliä, maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa laatta. Katossa lämpöhaapapaneli. Varustus: sadesuihku, kiinteät valaisimet, wc-istuin, suihkuseinä. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Wc:ssä tyylikäs pystylaatoitus sekä laadukkaat Puustellin kalusteet ja seinä-wc. Varustus: seinä-wc, valopeili, allaskaappi. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat laatoitettu osin maalattu.
Saunan kuvaus
Saunassa seinäpinnat ovat lämpöhaapapaneelia ja lauteet leveää lämpöhaapaa. Harvian pylväskiuas. Varustus: sähkökiuas Harvia Cilindro 9 kW, lauteet ja kiinteä valaisin. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat maalattu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on hyvin kaapistotilaa sekä vesipiste. Kodinhoitohuoneesta on käynti myös takapihan terassille. Varustus: kaapistot (pyykkikorit), pesuallas, pesukoneliitäntä, lattiakaivo ja kiinteä valaisin.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on todella näyttävä tila, jossa korkea, vino sisäkatto tuo tilaan todella paljon lisää avaruutta. Lattiapinnat vinyyliä, seinäpinnat maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa on hyvin kaapistotilaa ja isoimmassa 11,8 m² makuuhuoneessa kaapistoja on koko seinän mitalta. Lattiapinnat vinyyliä, seinäpinnat maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto ja kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-431-5-18
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
532,5 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella, nyt myytävä määräosa on hallinnanjakosopimuksen mukainen osuus A (AS 2). Koko tilan pinta-ala on 1065 m². Myytävä kohde on kaavan mukaan ohjeellisen tonttijaon aluetta. Joissakin tapauksissa tila-muotoinen tontti ei vastaa kaavan mukaisen tontin rajoja ja sen alueita. Kaavatontin pinta-ala ja tontin rajat voivat poiketa nykyisen tilan pinta-alasta ja rajoista. Mahdollisista tontin muodostamiskustannuksista vastaa ostaja.
Tontin nimi
KOTIMÄKI
Rasitteet
Panttikirjat luovutetaan ostajalle lainoittamattomina.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavan mukainen kokonaisrakennusoikeus 266,25 m², rakennuspiirustusten/rakennusluvan mukainen käytetty rakennusoikeus 224,80 m². Jäljelle jäävä rakennusoikeus jaetaan määosien kesken hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Luvassa on ylitetty rakennusjärjestyksessä sallittu peittoala.
Kaavoitustiedot
Ohjeellinen tonttijako. Lisätiedot: Lempäälän kunta
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Keskusta, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusitalo Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä

Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy
SKVL jäsenyritys

Tampellan Esplanadi 11,
33100 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.