Rivitalo | 3h, k, kph, s, parveke, piha

Kuunkierros 2, Olari, Kuitinmäki, Espoo

Hinta

319 000 €

Koko

83 m²

Vuosi

1979

Juuri remontoitu rivitalon päätyhuoneisto huippusijainnilla Olarissa, missä kaikki palvelut, julkinen liikenne sekä Keskuspuiston upeat ulkoilumahdollisuudet ovat aivan kotiovella. Kahteen tasoon on rakennettu perheille loistavat puitteet, joka juuri valmistuneessa remontissa on muutettu moderniksi ja avaraksi kaupunkikodiksi. Tämän kodin kahden makuuhuoneen, keittiön ja olohuoneen sekä erillisten saniteettitilojen kokoonpano on nyt tulvillaan tilojen väljyyttä sekä hyvin suunniteltua toiminallisuutta -ulkonäöstä tinkimättä. Huoneiston mittava remontti on tehty vuosina 2022-2023 ja remontissa lähes kaikki pinnat ja kalusteet on uusittu ja seiniä purettu tilojen yhdistämiseksi. Lopputulos on kerrassaan hieno! Sisääntulokerros on lähes kokonaan yhtä avointa ja valoisaa tilaa. Kerros alkaa ihanan suuresta eteisestä ja jatkuu keittiön ja olohuoneen muodostamaan yhtenäiseen oleskelualueeseen. Tila tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalustukselle, jossa tilan painopisteet voi suunnitella juuri oman perheen tarpeisiin. Oleskelualueelta on käynti parvekkeelle ja sisääntulokerroksessa on myös wc-tila. Rauhalliseen alakertaan on sijoitettu kahden makuuhuoneen lisäksi myös saunaosasto sekä suuri liukuovellinen vaatehuone. Säilytystilaa on vaatehuoneen lisäksi myös päämakuuhuoneen tilavissa liukuovikaapistoissa. Alakerrasta on käynti aidatulle takapihalle. Tämä remontoitu koti sijaitsee todella hyvällä sijainnilla. Vierestä kulkevat kattavat bussiyhteydet, lähikauppaan on matkaa noin 100m ja Prismakeskukseenkin vain noin 600m. Monipuoliset koulut ja päiväkodit löytyvät niinikään kävelyetäisyydeltä ja Keskuspuiston valtavat ulkoilu- ja viheralueet alkavat muutaman sadan metrin päästä myös. Tässä on loistava muuttovalmis koti, joka vapautuu tarvittaessa nopeastikin. Soita ja sovi oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi Freshly renovated terrace house on excellent location in Olari, where good public transportation, local services, schools, kindergartens and Keskuspuisto outdoor activities are nearby. Two floor apartment is renovated in 2022-2023 and offers now modern, stylish and spacious living surrounded by hi-quality materials, open concept floorplan and well designed details. Entrance floor is almost totally open space, where locates spacious family area with kitchen, dining room and living room. Family area has excellent possibilities for furnishing, and space gives great chance you to decide the perfect balance of each room areas. Entrance floor has also toilet and access to balcony. In downstairs locates 2 bedrooms, sauna, bathroom, big walk-in-closet and it provides access to backyard. More information and showings: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20547173
Sijainti
  • Espoo Olari Kuitinmäki
  • Kuunkierros 2, 02210 ESPOO
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, parveke, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

319 000,00 €

Velaton hinta

319 000,00 €

Neliöhinta

3 843,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

415,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

415,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneiston betoniset portaat on päällystetty kokolattiamatolla. Portaikkoon on tulossa puinen design -kaide, lisätietoja välittäjältä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Seinään upotettu kodin interaktiivinen tietokeskus, jonka toiminnot saa esim. matkapuhelimella muokattua omanlaisiksi.
Tehdyt remontit
Huoneiston olohuoneen ja keittiön väliseinä purettu ja keittiö uusittu, käytännössä koko huoneisto remontoitu 2022-2023
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betonielementti
Keittiön kuvaus
Tyylikäs tumma avokeittiö on remontoitu vuosina 2022-2023. Keittiö on ihanan tarkasti suunniteltu, jossa ylellinen käyttömukavuus yhdistyy upean ulkoasun kanssa. Modernissa, mutta kodikkaassa keittiössä on laadukkaista keittiöistä tunnetun Novartin kaapistot sekä lämpimät massiivipuutasot. Varusteina on: kalusteeseen ergonomiselle korkeudelle integroitu Boschin mikro ja pyrolyysiuuni, Elican induktioliesitaso, johon on integroitu liesituuletin, täysikorkea kalustepeitteinen jääkaappi, tason alle sijoitettu kalustepeitteinen pakastinkaappi sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Keittiön lattia on kivikomposiittivinyyliä ja seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone sijaitsee alakerran saunaosastolla ja on remontoitu vuosina 2022-2023. Tilan greigen lämpimissä sävyissä on ylellinen kylpylätunnelma -etenkin kun huoneen materiaalit ja varusteet ovat ensiluokkaisia ja tyylikkään moderneja. Kylpyhuoneessa on kotimaiset Temalin kalusteet, kääntyvä suihkuseinä, Hansgrohen sadesuihku, seinämallinen pyyhekuivain (sähkö), käsienpesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys. Tilaa on myös pesutornille. Kylpyhuoneen katossa sormipaneelit, seinät ja lattia ovat laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Erilliswc sijaitsee sisääntulokerroksessa ja on remontoitu vuonna 2023. Kotimaiset Temalin kalusteet. Peilikaappi, käsienpesuallas, allaslaatikosto, Villeroy & Bochin seinämallinen wc-istuin. Päätyseinä sormipaneelia, muutoin seinät maalatut. Lattiassa laattaa.
Saunan kuvaus
Sormipaneeleilla verhottu löylyhuone, jossa leveät mustat lankkulauteet ja kiukaana on suurella kivimäärällä varustettu, lauteeseen upotettu Harvia Cilindro Black Steel, johon on etäohjauspaneeli alakerran aulatilassa. Saunan seinät ja katto ovat sormipaneelia ja lattia on laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät ovat maalatut ja lattiassa kivikomposiittivinyyliä. Olohuoneen katossa on säädettävä valaistus. Tilasta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, jotka sijaitsevat alakerran rauhassa. Päämakuuhuone on todella tilava ja tulvillaan luonnonvaloa. Huoneessa on parisängyn lisäksi tilaa myös työpisteelle tai vaikkapa perheen pienokaiselle. Päämakuuhuoneessa on laadukkaista säilytyskalusteista tunnetun, pohjanmaalaisen LakeusDesignin tilava liukuovikaapisto sekä käynti takapihalle. Toinen makuuhuone on hieman pienempi, mutta asuttaa kokonsa puolesta hyvin kaksikin lasta. Makuuhuoneesta on suuri ikkuna takapihan suuntaan ja tarjolla on niin ikään runsaasti luonnonvaloa. Molemmissa makuuhuoneissa seinät ovat maalatut ja lattia kivikomposiittivinyyliä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Realia Isännöinti Tiina Ruotsalainen Tinurinkuja 4, 02650 Espoo 010 228 4000
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Ks. kunnossapitotarveselvitys
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 30

Tehdyt remontit
Hallituksen korjaussuunnitelman (2023-2027) ja isännöitsijäntodistuksen mukaan;

2023 Salaojien tutkimukset, salaojien ja sadevesien ohjauksen korjaus C talon osalta sekä elementtisaumojen kunnostaminen tarvittavilta osin sekä tämän yhteydessä C8 ja C10 huoneistojen kosteusvaurioiden korjaaminen.
2022 salaojien kuntotutkimus/kuvaus C-talo, C8 huoneiston kosteusvaurion korjaus
2021 sähköautojen latauskartoitus ja latausmahdollisuus
2020 valaisinkupujen vaihto ja numerointi
2019 ulkovarastojen kunnostuksia ja paikkamaalauksia, raja-aidan kunnostus, varastokomeroiden kunnostus ja maalaus
2018 parvekkeiden kuntotutkimus sis. myös perusmuurien halkeamakorjauksia ja betonin paikkausmaalauksia, parvekkeiden kuntotutkimus
2015 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö
2013 lämpöjohtoelementtien osittainen korjaaminen vuodon vuoksi
2011-2012 elementtisaumojen uusiminen
2009 vesikaton korjaus
2004 peruskorjaus
2002-2003 ikkunoiden ja parveke-/terassiovien vaihto
Tulevat remontit
Hallituksen korjaussuunnitelman (2023-2027) mukaan suunnitellut korjaukset:
2022- (käynnissä) salaojien ja sadevesien ohjauksen korjaus C-talon osalta sekä elementtisaumojen kunnostaminen tarvittavilta osin sekä tämän yhteydessä C10 kosteusvaurioiden korjaaminen
2023 Vesijohtojen kuntotarkastus, kuntoarvio tai julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus ja/tai märkätilojen kosteuskartoitus
2026 Parkkialueen asfaltoinnin kunnostus sekä paikoitusten maalaaminen
Lisäksi 2023 yhtiökokouksessa on evästetty hallitus tekemään tarvittavat radonmittausten jatkotoimet.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 966 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja: Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Kuunkierros 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kuitinmäen koulu (1.-9.lk) n. 700m, Olarin koulu ja lukio (4.-9.lk ja lukio) n. 1,5 km, Päivänkehrän koulu (1.-6.lk, kahdessa eri toimipisteessä) n. 650m ja 1km. Espoon Steinerkoulu n. 1,3 km.
Palvelut: Lähistöllä erinomaiset palvelut. Mm. lähikauppa n. 110m, apteekki n. 75m, kuntosali n. 180m, uimahalli n. 600m, asukaspuisto n. 500m, Piispanportin Terveysasema n. 1,1 km. Olarin Prismakeskus n. 600m ja kauppakeskus Iso Omena n. 1,5km.
Muut palvelut: Keskuspuiston erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet n. 650m. Lähistöllä lisäksi useita puistoalueita, pallokenttiä sekä koirapuistot.
Päiväkodit: Alueella useita päiväkoteja mm. Kuutamon päiväkoti n. 300m. Englanninkielinen kielikylpypäiväkoti HoneyMonsters n. 600m.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki n. 50m, josta bussit 121A (Latokasken koulu-Kamppi), 124 (Espoonlahti M-Tapiola M), 125 (Espoonlahti M-Tapiola M), 531 (Espoon asema-Tiistilä). Olarinkadun pysäkille n. 250m, josta lisäksi bussit 520 (Matinkylä M-Martinlaakso), 533 (Hyljeveneentie-Järvenperä).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Ulkoautopaikat ovat yhtiön omistuksessa ja vuokrattavissa hintaan 15,00€/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarlin Tomi

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.