Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Omakotitalo | 5-7 h, k, 2 kph, 2 erillis wc:tä, s, lämmin sisävarasto

Harmaapaadentie 9a A, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

1 490 000 €

Koko

212,2 / 253,6 m²

Vuosi

2009

Tervetuloa unelmiesi kotiin Marjaniemessä! Tässä on tilaisuutesi omistaa upea, arkkitehtoninen omakotitalo merellisessä Marjaniemessä! Tämä koti hurmaa sinut heti ensisilmäyksellä upealla tilankäytöllään ja hienostuneella designillaan. Talo on suunniteltu tarjoamaan sinulle täydellistä mukavuutta ja ylellisyyttä joka päivä. Tilavassa ja valoisassa olohuoneessa on katto korkealla ja isot ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa sisään ja luovat juuri sen oikean tunnelman. Olohuoneesta pääset suoraan isolle, aurinkoiselle terassille, jossa on tilaa niin ruokapöydälle kuin aurinkotuoleille. Tämän upean kodin ehdoton helmi on tyylikäs spaosasto, jossa voit nauttia ja hemmotella itseäsi milloin tahansa. Kylpyhuoneen ylelliset tilat tarjoavat sinulle mahdollisuuden uppoutua vaahtoavaan kylpyyn tai saunan lämpöön, nauttia virkistävästä suihkusta pitkän päivän jälkeen. Spaosaston tunnelmallinen valaistus ja laadukkaat materiaalit luovat ainutlaatuisen rentoutumisympäristön, jossa voit unohtaa arjen kiireet. Tämän kodin tilankäyttö on suunniteltu huolella, jotta jokainen neliömetri palvelisi asukkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Kodissa on runsaasti säilytystilaa ja tilavia huoneita, jotka tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen sisustamiseen. Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä upea omakotitalo Marjaniemessä. Ota yhteyttä ja varaa aika näyttöön – tämä koti on todellinen helmi meren äärellä! Tervetuloa kotiin, missä unelmat muuttuvat todellisuudeksi. Myynti/Sales/Försäljning: Susanne Gerstenmaier 050 3180 132 susanne@bo.fi ja Virpi Romu 040 0610 018 virpi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20556912
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-7 h, k, 2 kph, 2 erillis wc:tä, s, lämmin sisävarasto
Asuintilojen pinta-ala
212,2 m²
Muiden tilojen pinta-ala
41,4 m²
Kokonaispinta-ala
253,6 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot on saatu Suunnittelutoimisto Tallin huoneistoalamittausraportista. Muut tilat käsittävät alakerran varastotilat, tekn.tila ja viinikellari. Helsingin kaupungin epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 123 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Muu ehto: aikaisintaan 21.06.2024

Hinta

Myyntihinta

1 490 000,00 €

Velaton hinta

1 490 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1 663 €/v
Lämmityskustannukset, muu kuin sähkö: 4 570 €/v (Helenin laskujen osuus vuonna 2023 talolle A). Sähkön kulutus (sis. lämmitys- ja käyttösähkön siirtoineen) 6 570 kWh vuonna 2023 Vesi ja jätevesi: 733 € vuonna 2023 (HSY:n liittymä). Jäteastian tyhjennys: HSY, laskutus 3kk:n välein hintaan 74 €/3 kk. Talo A maksaa tällä hetkellä kiinteistön yhteisten kulujen kattamiseen oman 55%:n osuutensa (sisältää myös kaukolämmön osuuden) 398,50 €/kk. Esitetyt sähkön kulutusmäärät/ asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Vakuutusmaksut henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan. Varainsiirtovero 3 %.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keskikerroksessa erittäin iso ja valoisa etelä/länsisuunnassa oleva terassi, joka osittain katettu kauko-ohjattavalla markiisilla. Terassilla yksityisyyttä antava maitolasikaide. 3. kerroksessa lasikatettu iso erillisterassi. Lisäksi pohjakerroksessa katettu patiotila esimerkiksi saunasta vilvoitteluun. Kaikki terassit pinnoitettu helppohoitoisella UPM ProfiDeck-puumuovikomposiittirakenteella ja laudoituksella.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Myyjä valmis tarvittaessa erikseen myymään esimerkiksi pääterassin ulkopöytäryhmän ja muut terassikalusteet.
Tehdyt remontit
Ei suoritettuja korjauksia tai muutostöitä.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Kunto: hyvä.
Tulisija
Takka
Hormi olemassa
takkasydän. Takat keski- ja alakerroksessa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymä sekä kaukolämpöliittymä. Hulevesiliittymä, HSY.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti, teräs, tiili
Rakennusmateriaali: Välipohja: Teräsrunkoliittopelti-rakenne, jonka päällä Maxit Comfort lämpölattia. Ulkoseinät: Teräselementtirunko, johon asennettu termorankaelementit. Levytetyt sisäseinät. Julkisivupinnoite: Wienerbergerin tumma Terca-tiili, jossa myös saumalaasti on tummaa. Ikkunat: Schucon ikkunat ja pääterassin liukuovi, yli 100 m2 ikkunapintaa, kolmelasiset argonkaasutäytteiset umpiolasielementit. Salaojat: on.
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiökalusteet, runsaasti säilytystilaa ml. apukeittiön työtaso ja kaapit, Festivon jääkaappi/pakastin + viinikaappi.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, peilikaappi, pesukoneliitäntä, poreamme, suihku, suihkuseinä, wc
Alakerrassa spa-tyylinen osasto, jossa poreamme, tuplasuihkut, sauna sekä räätälöidyt arkkitehdin suunnittelemat puukaapit, pesuallastaso ja istuinpenkki. Tila voidaan eristää tyylikkäällä lasiliukuovella.
WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksessa tyylikäs ja ajaton wc + bideesuihku. Ns. edustus-wc. Pohjakerroksessa portaiden alla erilliswc + bideesuihku + allaskaappi + pyöreä LED-valolla varustettu peili. Lattialämmitys, kiinteät valaisimet. lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Erillinen kph: 3. kerroksessa erillinen kph + wc, jossa myös pyykkikuilu pohjakerroksen kodinhoitotilaan. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Varustus: wc-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, peilikaappi, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita.
Saunan kuvaus
Spa-osaston tyyliin ja materiaaleihin sopiva integroitu tilava sauna noin 7 henkilölle. Lattia: laatta. Seinät: puolipaneeli, osalaatoitus. Sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pohjakerroksen Spa-osaston yhteydessä integroidut khh-tilat, jotka tyylikkäiden liuku/haitariovien takana "piilossa". Alakerran ulko-oven välittömässä läheisyydessä kuraeteinen viemärillä ja erillisellä suihkulla. Pyykkihuolto kätevää, koska 3. kerroksen kylpyhuoneesta tulee pyykkikuilu pohjakerroksen khh-tilaan.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: keskuspölynimuri, kurapiste, lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso, silityspöytä/taso
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Keskikerroksessa tyylikäs takallinen olohuone, jossa huonekorkeus 4,5-6m. Pohjakerroksessa takallinen ns. arkiolohuone Spa-osaston välittömässä läheisyydessä. Talon kerrosten välillä erittäin tyylikäs lasikaiteella ja parketilla vuorattu portaikko.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kivi, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
3. kerroksessa kaksi makuuhuonetta runsailla kaapeilla. Yläkerrassa on korkeaan tilaan avautuva ilmava aulatila, joka soveltuu mainiosti mm. etätyötilaksi. Pohjakerroksessa makuuhuone (rak. luv. muk. var.), jonka yhteydessä iso pukeutumis-/vaatehuone peilillä. Lisäksi pohjakerroksen lämmin varasto soveltuu tarvittaessa joko työ- tai makuutilaksi. Olohuoneen yhteydessä oleva 'study' on erotettavissa makuuhuoneeksi tai etätyötilaksi. Takkahuoneen takana on viinikellariksi suunniteltu tila, joka sopii tv-, vieras- tai etätyötilaksi.
Lattiamateriaalit: kivi, parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone, ulkovarasto, muu erillinen varasto. Asunnossa on pohjakerroksessa iso lämmin varasto, jossa liukuovilla varustettu kaapistotila. Asunnossa on myös 2 kpl kylmävarastoja, joista toinen kätevästi alakerran sisääntulon vieressä ja toinen pääsisäänkäynnin alla. Säilytystilat ovat käytännössä uutta vastaavassa kunnossa. Ulkovaraston puupinnoite maalattu kesällä 2023.
Kattotyypin kuvaus
Piilokallistus
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-45-5-30
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
997 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myydään 550/1000 määräosa hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Tontin eteläreunassa maan sisällä kaupungin sähköjohtoputki betoniputkessa. Kaupungilla ennallistamisvelvoite, jos joskus täytyy kaivaa.
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kauttakulku naapuritonteille/tierasite. Sähköiset panttikirjat (5 kpl) siirretään ostajalle lainoittamattomina kaupanteossa. Siirtokustannuksista vastaa ostaja. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti osapuolet vastaavat kumpikin itse hallitsemansa alueen rakentamisesta, kunnossapidosta, hoidosta, huollosta, istutuksista ja vastaavista toimenpiteistä kuitenkin niin, että määräosien piha-alueita erottavan aidan rakentamis- ja ylläpitokustannukset jaetaan osapuolten kesken tasan. Yhteisen alueen rakentamis- ja ylläpitokustannukset jaetaan myös osapuolten kesken tasan.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Koko tontin asuinkerrosalan rakennusoikeus 249 m2, josta Talo A:n osuus 137 m2.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki; kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu. p. 09 310 2611
AO Erillispientalojen korttelialue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Asunnossa 2 kpl kylmävarastoja. Toinen alakerran sisääntulon vieressä ja toinen pääsisäänkäynnin alla.
Palvelut
Palvelut: Easton kauppakeskuksessa kattavat palvelut, ml. Citymarket 24H, apteekki, Alko, Postin palvelupiste ja ravintoloita. Lisäksi Itäkeskuksessa kattava valikoima palveluita, kauppoja, ravintoloita, kirjasto, terveyspalveluita, Finnkinon elokuvateatteri, lähellä musiikkiopisto ja musiikkiperuskoulu.
Muut palvelut: Marjaniemen uimarannalle noin 200 m. Rannalla talvisin myös avanto ja kesällä kioskikahvila. Hyvät palvelut veneilijöille: Marjaniemen Venekerhon satama, Marjaniemen Melojien satama, Puotilan satama ja Strömsinlahden venesatama noin 5-10 min kävely-/pyörämatkan etäisyydellä.
Päiväkodit: Päiväkoti Vaapukka.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit ja -yhteydet Itäkeskukseen, Roihuvuoreen, Herttoniemeen jne. Marjaniemessä myös useita Helsingin kaupungin vuokrapyöräpisteitä.
Pihan kuvaus
Piha-alueilla helppohoitoisia monivuotisia istutuksia ja pieni nurmialue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Romu Virpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.